ONLINE KASIINO MÕISTMINE

Enamik selle juhendi peatükkidest seletavad Sulle, kuidas erinevaid kasiinomänge mängida. Selles peatükis kirjeldame online kasiinode aluspõjhimõtteid, seadusandlusega seotud aspekte ja online kasiinode eripäraseid omadusi.

Siit saad teada, miks online kasiinos mängimine lõbus on ja kuidas mängijaks registreeruda, sissemakset teha või võite välja võtta. Samuti tutvustame Sulle seda ranget seaduste raamistikku, mille alusel Betsafe kasiino tegutseb ja anname kiire ülevaate meie online kasiino parimatest kampaaniatest ja sooduspakkumistest – nii neist, mis juba lõppenud, kui ka neist, mis veel aktiivsed.

On palju põhjuseid, miks Blackjacki, ruleti või slotikate online kasiinos mängimine on parem kui tavakasiinos mängimine. Selles lõigus lahkame neid põhjuseid ja anname Sulle nõu, kuidas saada professionaalseks online kasiino mängijaks.

MIKS ONLINE KASIINOS MÄNGIMINE PAREM ON?

Võiksime Sulle tuua miljon põhjust, miks Betsafe kasiinoga liitumine ja seal ruleti, Blackjacki või slottide mängimine hea mõte on, aga mõistame, et Sa ehk ei soovi neid kõiki siin lugeda. Sellepärast panime allpool kokku nimekirja oma lemmikpõhjustest.

Online kasiino on mugav

Kuigi pole mingit põhjust vaielda selle vastu, et tavakasiinos mängimine on mõnus ajaviide, on olukordi, kui online kasiinos mängimine on mugavam. Lisaks sellele, et online kasiinod on avatud ööpäevaringselt ja võimaldavad Sul mängida just Sulle sobival hetkel, on nende vaieldamatuks eeliseks ka see, et tänu mobiilikasiinodele saad online kasiino oma mobiiltelefonis või tahvelarvutis avada just siis ja just seal, kus soovid. Enam ei sea liikuv eluviis Sulle kasiinomängude nautimiseks piire!

Riietu, kuidas tahad

Kui mõnedes tavakasiinodes eeldatakse mängijatelt väga viisakat riietust – mustad kingad, viigipüksid jne –, siis online kasiino mängijana Sul niisuguseid piiranguid pole. Kuivõrd Betsafe kasiino on mängijatele kättesaadav ööpäevaringselt ja iga päev, mõistame, et vahel soovid mängida näiteks ruletti oma töötunkedes või Blackjacki pidžaamas. See, mida Sa parasjagu selga tahad panna, on puhtalt Sinu otsustada – meile on oluline vaid see, et Sa kasiinos veedetud aega naudiksid!

Nii suur valik!

Ükskõik, kas Sinu lemmikud on uusimad slotid või armastad Blackjackis õnne proovimist või ruletilaua taga numbrite ennustamist, leiad Betsafe kasiino saidil alati endale midagi meelepärast. Erinevalt tavakasiinodest, kus Sul reegline on vaid üsna traditsioonilised valikud, leiad siit kõikvõimalikud mänguvariandid, alates interaktiivsetest videoslottidest ja lõpetades kaasaegsete ruleti ja Blackjacki versioonidega, mis sobib neile mänguritele, kes otsivad unikaalset mängukogemust.

See on tasuta

Kas oled kunagi üritanud astuda sisse tavakasiinosse, et paluda võimalust Blackjacki, ruleti või slottide tasuta proovimiseks? Me ei soovita Sul seda proovida, sest suure tõenäosusega naerdakse Sind lihtsalt välja! Sinu rõõmuks on Betsafe kasiino tasuta mänguvõimalust otsivate mängijate suhtes veidi vastutulelikum. Lisaks sellele, et Betsafe kasiino mängijaks registreerumine täiesti tasuta on, leiad siit ka tasuta versioonid kõigist oma lemmikmängudest. See on hea uudis, kui Sul on suur mänguisu, aga mitte väga palju raha. Tasuta mängimiseks pead lihtsalt enne mängu avamist oma kasutajakontolt välja logima. Kui oled valmis pärisraha peale mängima, logi uuesti sisse või registreeru kasutajaks ja alusta mängu.

Kampaaniad, boonused ja pakkumised

Kas sooviksid oma esimese, kuni 150 € suuruse sissemakse kahekordistada? Võib-olla soovid hoopis 50 tasuta spinni ühel meie populaarseimal videoslotil? Kui see kõlab põnevalt, siis on Betsafe kasiino uute mängijate pakkumine justkui Sinu jaoks loodud. Meie kasiinos on erinevate kampaaniate, boonuste ja pakkumiste hulk nii suur, et kindlasti ei leia Sa kergesti näiteks tavakasiinot, kus paremad pakkumised saadaval oleks! Meie jaoks on boonused ja kampaaniad nii olulised, et oleme nende jaoks lausa eraldi kampaanialehe loonud.

Madalamad panustamispiirangud

Tavakasiinodes kehtivad panustele palju karmimad miinimumnõuded kui online kasiinodes. Näiteks tavakasiinos ruletti mängides võid eeldada, et 50/50 sündmustele panustamiseks oodatakse Sult vähemalt viieeurost panust. Sõltuvalt Sinu mängueelarvest võib niisugune nõue olla suurem summast, mida oled valmis ühes ringis mängu panema. Õnneks on online kasiinod, eriti Betsafe kasiino, palju mängijasõbralikumad ning panustele kehtivad nõuded on neis oluliselt leebemad. Näiteks Roulette Low Stake mängulauas saad panustada kas või 1 sendi kaupa.

Online kasiino turvalisus

Kõik Betsafe kasiino mängud on üle kontrollinud ja pitseerinud Eesti riigiasutused – see annab Sulle veel ühe põhjuse, miks võid Betsafe’is end muretuna tunda. See kehtib kõigile meie mängudele. Ükskõik, kas mängid Blackjacki, ruletti või slotte. Live kasiino ruleti ja Blackjacki laudades otsustavad Su saatuse ainult professionaalsed diilerid ja slotikates tagavad ausa mängutulemuse meie põhjalikult kontrollitud juhuslike numbrite generaatorid. Loe täpsemalt meie online kasiinode turvalisusele pühendatud lõigust.

Online kasiino progresseeruvad jackpotid vs maapealsete kasiinode jackpotid

Mõnedes online slottides, näiteks MegaMoolah mängus, ootavad võitmist progresseeruvad jackpotid. Need on jackpotid, mis kasvavad iga kord, kui jackpotiga seotud mängus panus tehakse, senikaua kuni keegi lõpuks jackpoti ära võidab. Kuivõrd progressiivse jackpotiga mängude auhinnafondi kasvatavad kõik vastavat mängu pakkuvad kasiinod, jõuavad progresseeruvate jackpottide summad sageli miljonite eurodeni! Maapealsete kasiinode puhul on mõnikord ühendatud sama kasiinooperaatori erinevate kasiinode jackpotid, aga mitte kunagi erinevate kasiinooperaatorite jackpotid ja seetõttu on ka jackpotisummad oluliselt väiksemad. Kui tahad neid närvikõditavaid mänge kohe proovida, vaata nimekirja meie progresseeruva jackpotiga mängudest .

Klienditugi ja VIP

Betsafe kasiino tunneb uhkust selle üle, et suudame kõigile oma mängijatele pakkuda tipptasemel klienditeenindust. Meie klienditoe töötajad on valmis Sinu küsimustele meili, telefoni või elava vestluse akna kaudu vastama iga päev kella 11st hommikul kuni südaööni. Meie emafirma Betsson Groupi jaoks on klienditeeninduse tase väga oluline ja just hiljuti võitsid nad selle eest mitu prestiižset auhinda.

Kuigi anname alati endast maksimumi selle nimel, et kõik meie kliendid suurepärase teeninduse osaks saaksid, on kõrgetel panustel mängijatele Betsafe’is tagatud erikohtlemine. Neile määratakse isiklik kontohaldur, kelle ülesandeks on leida lahendus kõikvõimalike probleemide ja soovide jaoks, mis mänguril tekkida võivad. Samuti saavad niisugused mängijad erilisi boonuspakkumisi ja kingitusi, näiteks võivad nad osaleda isiklikus preemiaprogrammis või saada kutse Betsafe’i korraldatavatele luksuslikele sündmustele ja reisidele.

Kui Sul tekkis selle teema kohta küsimusi, võid meiega ühendust võtta meili, telefoni või elava vestluse kaudu. Kõik kontaktandmed leiad klienditeeninduse lehelt .

MIKS ON ONLINE KASIINOS MÄNGIMINE NII TURVALINE

Betsafe kasiino mõistab, et mõnedel, eriti uutel mängijatel võib olla kahtlusi või muresid paljude online kasiinode ohutuse ja seaduskuulekuse osas. Selles jaotises anname endast parima nende kahtluste hajutamiseks, et saaksid meie kasiinoga liituda ja siin mängida ilma alusetute hirmudeta. Siit leiad infot selle kohta, kuidas me Sinu andmeid turvame ja olulisi andmeid selle seadusliku raamistiku kohta, milles tegutseme. Selleks, et Sinu kindlustunnet veelgi suurendada, saad siit lugeda ka meie olemasolevate klientide hinnanguid.

SINU ANDMETE KRÜPTIMINE

Bestafe kasiino liikmeks registreerudes palutakse Sul esitada teatud isikuandmed, näiteks Sinu nimi, meiliaadress, postiaadress ja – juhul, kui soovid sissemakse teha – pangakonto andmed. See võib tekitada tõsiseid kahtlusi nii uustulnukate kui ka karastunud kasiinofännide peades, eriti juhul, kui nad on eelnevalt juba online pettustega kokku puutunud.

Seepärast salvestatakse ja krüptitakse Sinu andmed Betsafe kasiinos kohe, kui vajutad registreerumisnuppu. Selle asemel, et salvestada Sinu andmed lihtsasti ligipääsetavas või parooliga kaitstud tarkvaras, muudetakse kõik Sinu sisestatud andmed, alates nimest ja lõpetades pangakonto andmetega, juhuslike sümbolite jadaks, millest on potentsiaalsetel häkkeritel või petturitel võimatu midagi välja lugeda.

See tähendab, et meie saidil tegutsedes oled täpselt sama hästi kaitstud nagu kõigil teistel saitidel, kus pead enne tehingu sooritamist oma isikuandmed sisestama (näiteks Amazonis, Netflixis või Facebookis). Kui Sa aga soovid eriti põhjalikult või ettevaatlikult kõik sammud enne kasiinoga liitumist läbi kaaluda, soovitame Sul tutvuda mõnede populaarsete online kasiino foorumitega, näiteks AskGamblers ja vaadata, mida teistel kasiinoentusiastidel Betsafe kasiino ja ka ülejäänud online kasiinode kohta öelda on ja millised on nende kogemused.

ONLINE KASIINODEGA SEOTUD SEADUSANDLUS

Kuigi mõte kiiresti veebisait kokku klopsida ja sinna mõned tuntud mängud tellida võib tunduda ahvatlev, pole online kasiino loomine kahjuks või õnneks nii lihtne. Meie teame seda hästi – seoses Betsafe’i (endine Triobet) asutamisega Eestis 2006. aastal, tegi meie tiim väsimatult tööd selleks, et tagada, et kõik meie mängud vastaksid kõige rangematele reeglitele.

Nagu oleme mitmel korral juba selles juhendis maininud, on kõik meie mängud, litsentsid ja programmid saanud Eesti riigiasutuste heakskiidu. Ilma selle heakskiiduta, ei tohiks me Eestis online kasiinona tegutseda.

Sinu jaoks tähendab see seda, et Betsafe’iga liitudes ühined kasiinoga, mis on 100% seaduslik, aus ja turvaline. Ühegi meie kasiinomängu tulemust ei saa ette määrata ning kõik Sinu andmed on krüptitud ja turvatud, mis tähendab, et mängu alustades on vähemalt üks asi, mille pärast Sa muretsema ei pea.

Kahjuks ei saa sama öelda küigi kasiinooperaatorite kohta. Kui enamik online kasiinodest peab nende registreeritud tegevuskohas kehtivatest rangetest reeglitest kinni, siis leidub neidki, kes seadustele lihtsalt vilistavad ja kahjustavad seeläbi ka nende ausate online kasiinode mainet, mis iga päev selle nimel pingutavad, et nende mängukeskkond turvaline ja aus oleks.

Kas pead plaani liituda online kasiinoga, millest just esimest korda kuulsid? Enne kui seda teed, veendu, et see kasiino täidaks kõiki kehtivaid seadusi.

Aga meie muidugi soovitame Sul tundmatu kasiino asemel hoopis Betsafe’iga liituda! Me pole mitte lihtsalt turvalisim online kasiino operaator. Meiega tasub liituda ka sellepärast, et meie saidilt leiad alati rohkelt kampaaniaid ja boonuseid, mida võid nautima hakata kohe, kui oled meie saidiga liitunud!

ONLINE KASIINO KLIENTIDE TUVASTAMINE

Kõik online kasiinod nõuavad, et mängijad tõendaksid oma isikusamasust. See on vajalik selleks, et kasiinod saaksid kontrollida, kas regisreerujal on seaduslik õigus online kasiino mängude mängimiseks. Betsafe palub mängijatel oma isikusamasust juba varakult tõendada, et tagada mängijatele võimalikult turvaline mängukeskkond. Alaealiste ja meie liikmete turvalisuse tagamine on meie suurim prioriteet. Kuid samas anname endale aru, et Sinu jaoks on meie saidile tulles prioriteet nauditavate kasiinomängude mängimine ja seepärast püüame isikusamasuse tõendamise võimalikult kiireks ja lihtsaks muuta.

MIDA MÄNGIJAD MEIE KOHTA ÜTLEVAD

‘Betsafe kasiino on parim online kasiino, mida kasutanud olen. Mängud on lihtsad ja võidud saab probleemideta ja kiiresti kätte.’

‘Lõpuks ometi üks kasiino, mis ei pommita mind meilide ja reklaamiga.’

‘Mängud on modernsed ja lõbusad ja valik on võimas.’

‘Saad oma panustamise ajalugu vaadata ja piiranguid seada. Töötajad on ka alati väga abivalmid ja vastavad kiiresti.’

’Mulle tundub, et Betsafe kasiino on aus ja turvaline… Ja kampaaniad on ka super!’

MIKS ONLINE KASIINO MÄNGUD AUSAD ON

Nüüd, kui oleme pikalt online kasiino turvalisusest rääkinud, vaatame veidi, milliseid põnevaid mänge Betsafe kasiino pakub ja, mis veel olulisem, millised regulatsioonid neile kehtivad selleks, et oleks kindel, et Sinu online kasiino mängukogemus on täpselt sama aus ja õiglane nagu tavapärastes kasiinodes.

Selleks kirjeldame kõiki Betsafe kasiinos leiduvaid mängutüüpe ja seda, milliste meetmete abil konkreetsete mängude õiglus tagatakse.

Allpool kirjeldame Sulle põhjalikult Blackjacki, ruleti ja slottidega seotud aspekte. Kui tahad, võid kohe liikuda Sulle enim huvipakkuva lõigu juurde, aga kui soovid laiemat ülevaadet, loe kõik lõigud ükshaaval läbi.

RULETT

Betsafe kasiinos pakutakse kaht liiki ruletti. Esimene neist on digitaalne versioon, mille puhul on ratta keerutajaks ja tulemuste selgitajaks arvuti. Teine versioon on live rulett, kus ratast keerutab veebikaamera ees laua taga istuv päris krupjee.

Kui live ruletis tagab mängu aususe ja läbipaistvuse krupjee kasutamine, siis digitaalses versioonis määrab igas mänguringis tulemuse juhusliku numbri generaator. Mõlemate mängude ausust on kontrollinud asjakohased Eesti riigiasutused.

BLACKJACK

Nii nagu ruleti puhul, on ka Betsafe kasiino Blackjacki mängijatel kaks valikut – live versioon või digitaalne versioon. Live Blackjackis jagavad kaarte ja haldavad mängu professionaalsed diilerid, aga digitaalses Blackjackis teevad sama töö ära juhusliku numbri generaatorid.

Ka Blackjacki puhul on nii live kui ka digitaalse versiooni aususe põhjalikult üle kontrollinud asjakohased Eesti riigiasutused ning lisaks vastavad need mängud ka kõigile värsketele EL-i seadustele ja määrustele. See tähendab, et meie mängud pole mitte ainult 100% seaduslikud, vaid ka 100% ausad.

SLOTID

Kui vanaaegsed mänguautomaadid otsustasid Sinu mängutulemuse keerukad hammasrataste ja pidurdusmehhanismide kooslused, siis Betsafe’is pakutavates moodsates videoslottides määrab kõigi mängude tulemuse digitaalne juhuslike numbrite generaator (RNG).

See tähendab, et iga kord, kui mõne meie sloti spinnimisnuppu vajutad, on tulemus täiesti juhuslik, sõltumata sellest, kas eelmise spinniga said Sa näiteks jackpoti või võitsid null eurot. Lisaks sellele, et niisugune mehhanism muudab online mängud tavakasiinodest palju ausamaks, püsivad seeläbi ka võiduvõimalused kogu aeg ühel tasemel.

Lisaks on meie mängude ausust kontrollinud ja kinnitanud Eesti riigiasutused, mistõttu saame öelda, et kõik meie mängud vastavad rangetele Euroopa Liidus kehtivatele seadustele.

MÄNGUDE VÄLJAMAKSEPROTSENT

Kui soovid teada, kui suure osa panustatud rahast konkreetne mäng võitudena välja maksab, vaata näitajat ‘RTP%’, mis on tuntud ka nimega ‘Return to Player Percentage (väljamakseprotsent)’. RTP% on välja toodud kõigi Betsafe kasiino mängude juures ja selle leiad, kui vajutad pärast mängu avamist ‘info’ nuppu, mis vahel on ka küsimärgi ikooniga.

Võib-olla on see Sulle üllatus, aga enamikes online kasiino mängudes, sh slottides, ruletis ja blackjackis, on väljamakseprotsent suurem kui 90%. See tähendab, et igast mängu pandud eurost makstakse 90 senti võitudena tagasi. Siinkohal on aga oluline meeles pidada, et RTP% iseloomustab tuhandete mängukordade keskmist tulemust ja kindlasti ei tohiks Sa eeldada, et alati enam kui 90% mängupandud rahast tagasi saad. Samuti pea meeles, et kõigis mängudes ei esine võidud ühesuguse sagedusega. Seepärast on võimalik, et kahes mängus, mille RTP% on võrdne, esineb võite erineva sagedusega. Näiteks üks mäng võib anda sagedasi väikeseid võite, aga teine veidi harvemaid, ent see-eest suuremaid võite.

Kui otsid mänge, mille väljamakseprotsent on kõige suurem, oleme just Sinu jaoks loonud nimekirja sellistest mängudest.

Single-Hand Blackjack – 99,65%
English Roulette – 97,3%
Hotline (videoslot) – 97,0%
Starburst (klassikaline slot) – 96,1%

ONLINE KASIINOD ON USALDUSVÄÄRSED

Üks suurimaid tavakasiinode ja online kasiinode erinevusi seisneb selles, et online kasiinodes sõltub mängutulemus juhuslike arvude generaatoritest (RNG-d). Nagu eespool juba selgitasime, on RNG-del peaaegu kõigis Betsafe kasiino mängudes oluline roll, alates ruletiratta keerutamisest kuni slotirullikute peatamiseni.

Betsafe kasiinos kasutatav juhuslike arvude generaator suudab luua igas sekundis mitu numbrikombinatsiooni ja töötab ööpäevaringselt, 7 päeva nädalas. RNG, mis kasutab keerukaid algoritme ja tagab, et iga mänguvooru tulemus on juhuslik ja mitte kuidagi ette ennustatav, on hädavajalik komponent iga online kasiino jaoks, mis soovib EL-i seadustele vastavalt tegutseda.

Nii nagu kõik meie mängud, on ka meie RNG ausust kontrollinud ja kinnitanud asjakohane Eesti riigiasutus. Lisaks sellele, et RNG muudab kasiino seadustele vastavaks ja turvaliseks, tagab see Sulle ka 100% ausa mängukogemuse – petturliku mehhanismiga mänge Betsafe kasiinos pole.

SINU RAHA JA ONLINE MÄNGUD

Betsafe kasiino soovib pakkuda mängukogemust, mis oleks samaaegselt ohutu ja lõbus. Seetõttu paneme suurt rõhku küberturvalisusele ja Sinu mänguraha ohutuse tagamisele – sõltumata sellest, kas teed alles oma esimest sissemakset või soovid juba suurvõitu sisse kasseerida.

Allpool oleme kirjeldanud kõiki Betsafe’i liikmeks saamisega seotud detaile, sealhulgas nii sisse- ja väljamaksete tegemist, Sinu andmete krüptimist kui ka maksukohustusega seonduvat.

Pea meeles, et online kasiinos pärisraha peale mängimine peab olema põhjalikult läbikaalutletud valik, otsus, mida ei tohi teha kergelt. Eriti kehtib see juhul, kui Su eelarve väga piiratud on. Online kasiino mängud peaks eelkõige pakkuma naudingut ja ei tohi tekitada stressi või pinget. Kui tunned, et mängimine Sulle enam naudingut ei paku või et panused on liiga suureks läinud, võta hetkeks aeg maha ja tee mängimisest vähemalt 12- kuni 24-tunnine paus.

Sissemakse tegemine on ülilihtne, aga seda saad teha alles siis, kui oled meie saidil ennast kasutajaks registreerinud. Registreerumiseks klõpsa lihtsalt suurt ‘AVA KONTO’ nuppu, mis asub kõigi meie saidi lehtede ülaosas, ja sisesta oma isikuandmed. Liitumisankeedi täitmine ei võta kaua aega.

Kui oled oma andmed sisestanud, pakutakse Sulle võimalust sissemakse teha. Kui ei pakuta, klõpsa ise kuva paremas ülanurgas asuvat nuppu ‘SISSEMAKSE’. Pärast sellele nupule vajutamist saad sissemakse tegemiseks valida ühe järgmistest kanalitest:

• Swedbank
• SEB
• Mastercard
• Visa
• Skrill

Nagu näed, on meie kasiinos sissemakse tegemiseks palju erinevaid võimalusi – ükskõik, kas eelistad pangaülekannet, krediitkaarti või e-rahakotti – meie juures leiad igal juhul sobiva maksevõimaluse.

SINU SISSEMAKSTUD RAHA SÄILITAMINE

Kui oled esitanud meile oma makseandmed ja teinud sissemakse, krüptime kõik Sinu andmed. See tähendab, et me mitte ei hoia Su andmeid mõnes lihtsasti häkitavas tabelis või andmebaasis, vaid teisendame need loetamatule kujule, millest ükski pettur aru ei saa.

Lisaks Sinu meelerahu tagamisele on see meede vajalik ka selleks, et Betsafe kasiino tegevus oleks kooskõlas värskeimate EL-i andmekaiseseaduste ja -määrustega. Samuti ei saa jätta ütlemata, et kliendid on meie kalleim vara ja seepärast soovime, et tunneksid alates liitumise hetkest, et usaldad oma andmed kindlatesse kätesse.

VÕITMINE JA ONLINE KASIINO

Kui oled panustanud sellesse, et õppida online Blackjacki, ruletti või slotte mängima, on esimese võiduga saadav tunne eriti magus. Betsafe kasiinos on raha Sinu kontol kohe pärast seda, kui võidukas mänguvoor lõppeb, ja Sa näed täpselt nii võidusummat kui ka seda, kui palju Su kontol üldse hetkel raha on.

Pärast mängu lõpetamist on Sul kaks valikut – võid jätta võidud oma kontole järgmist mängukorda ootama või võidetud raha oma pangakontole kanda. Sõltumata sellest, kumma valiku teed, ei kaasne valikuga Sulle mingeid kulusid

Kui soovid oma raha välja võtta, siis Betsafe kasiinos on see lihtne. Kui oled sisse logitud, klõpsa esmalt profiili nupul (see on ‘SISSEMAKSE’ nupu kõrval). Edasi vali lihtsalt ‘VÄLJAMAKSE’ ja siis juba konto, kuhu soovid raha kanda ja summa, mille soovid välja võtta. Lihtne.

Pea aga meeles, et kui otsustad kõik oma võidud välja võtta, tuleb Sul järgmine kord mängu alustades uus sissemakse teha – seepärast tasub alati mingi raha oma kontole alles jätta.

Väljamaksete tegemine võib paar päeva aega võtta – kui Sa kohe raha oma kontol ei näe, ei pruugi veel tingimata midagi valesti olla.

MAKSUD JA ONLINE KASIINO

Eesti seaduste kohaselt ei kaasne Sinu Betsafe kasiinos teenitud võitudega väljamakse tegemisel maksukohustustust. Betsafe kasiino aga maksab Eesti riigile iga kuu 5% hasartmängumaksu, mis annab Sulle kinnituse, et meie tegevus on aus ja õiglane ning arvestab nii Eesti riigis kui ka Euroopa Liidus kehtivat ranget seadusraamistikku.

MIKS MÄNGIDA ONLINE KASIINOS

Online kasiinode boonused ja kampaaniad on iga online kasiino oluline müügiargument, mis mõjutab igal aastal miljonite mängusõprade valikuid. Erinevalt tavakasiinodest pakuvad online kasiinod oma klientidele sageli sissemakse boonuseid, tasuta panuseid, tasuta spinne, kingitusi registreerumise eest või muid hüvesid, mis kasiinoga liitumise Sinu jaoks kasulikumaks võib muuta.

Betsafe kasiino pole selles osas erand ning tunneme uhkust selle üle, et meie pakutavad online kasiino boonused ja kampaaniad on veebis leiduvatest ühed parimad ning meie läbimängunõuded seevastu ühed madalaimatest. Allpool kirjeldame Sulle paari meie fantastilist registreerumisboonust, mida uutele mängijatele pakume.

TERVITUSBOONUS JA TASUTA SPINNID

Kohe, kui oled Betsafe kasiinoga liitunud, kasutades valikut ‘boonusega sissemakse’, saad meie kasiino tervitusboonuse pakkumise toel oma esimese sissemakse kuni 150 € ulatuses kahekordistada. Peale selle anname Sulle ka 50 tasuta spinni ühel meie populaarseimatest slotikatest – registreeru kohe ja hakka mängima!

Edasi lugedes saad ülevaate kõigist Betsafe kasiino käimasolevatest pakkumistest – vaata üle ja ära maga häid võimalusi maha!

ONLINE SLOTTIDE BOONUS

Online slottidega seotud boonuseid ja kampaaniaid saad Betsafe kasiino mängijana sageli nautida. Kui liitud kohe täna, kahekordistame Su esimese sissemakse kuni 150 € ulatuses. Peale selle anname Sulle ka 50 tasuta spinni ühel meie populaarseimatest slotikatest – Coins of Egypt . Kingime oma liikmetele sageli tasuta spinne meie uutel sottidel.

Kui mõni ülaltoodud magusatest pakkumistest Sulle mänguisu tekitas, vaata kindlasti üle kõik meie värsked kampaaniad. Täpsemat teavet selle kohta, mida boonused ja kampaaniad, näiteks tasuta spinnid, endast tegelikult kujutavad, leiad slottide terminoloogia selgituse jaotisest. Kõigi kampaaniate puhul jälgi, et Sul oleks õigus neis osaleda ja vaata üle, millised panustamisnõuded kampaanias kehtivad. Täpsemat teavet leiad meie reeglite ja tingimuste lehelt.

ONLINE KASIINO MÄNGU VALIMINE

Nii suure mängude valiku puhul võib Sul ehk olla raske otsustada, millist kasiinomängu esimesena proovida. Selles peatükis aitame Sul sobivat valikut teha ja räägime nii mängudest, mis eeldavad oskust ja keskendumisvõimet, kui ka mängudest, mille tulemus sõltub puhtalt õnnest. Samuti kirjeldame erinevate mängude võidutõenäosusi ning toome välja Betsafe kasiino mängijate seas populaarseimad mängud.

ÕNNEMÄNGUD

Kindel on see, et sõltumata sellest, missugust online kasiino mängu Sa mängid, on Sul edu saavutamiseks vähemalt natukene õnne vaja. Õnne osakaal mängudes aga on väga erinev – osad mängud on puhtalt õnnemängud, mis sobivad neile, kes soovivad lasta saatusel endale suurvõidu kätte tuua.

Üks populaarsemaid oskusi mitte eeldavaid kasiinomänge on rulett. Iga spinni tulemuse otsustab juhusliku numbri generaator (RNG), mille aususe on üle kontrollinud ja kinnitanud Eesti riigisutused, mistõttu võid kindel olla, et arvuti ei peta Sind. Võid panustada üksikutele numbritele, punasele või mustale, paaritule või paaris numbrile või kahest või enamast numbrist koosnevale numbrite grupile. Kui mängukuul jääb seisma sektoris, millele oled panustanud, teenid võidu.

Slotid on teine näide täiesti juhusliku tulemusega mängudest, kus iga vooru tulemus sõltub RNG-st. Slotimängus on Su eesmärgiks luua mängusümbolitest etteantud võidukombinatsioone.

OSKUSMÄNGUD

Kõigi kasiinomängude tulemused sõltuvad peamiselt õnnest. Ent Blackjacki puhul on mängijatel võimalik strateegiaid kasutades kasiino eelist oluliselt vähendada ja seepärast eelistavad paljud, kes tahavad õppida ja oskusi rakendada, just Blackjacki. Blackjacki, mille kohta vahel kasutatakse nime 21, eesmärgiks on saada 21 punkti ületamata ja lõhki minemata kätte punktisumma, mis on diilerist suurem. Esimese kahe kaardi jaoks on muidugi õnne vaja, aga oskus tuleb mängu sel hetkel, kui on vaja otsustada, kas võtta kaarte juurde või mitte võtta või kas tasub oma mängukätt splittida. Neist terminitest ja nende kasutamisest saad täpsemalt lugeda peatükis „Kuidas mängida Blackjacki“.

PARIMA VÕIDUTÕENÄOSUSEGA MÄNGUD

Selles peatükis räägime, millistes kasiinomängudes on „maja eelis“ (ehk kasiino matemaatiline eelis mängija ees) väikseim. Kõigi kasiinomängude võidutõenäosus on vähem või rohkem kasiino poole kaldu. Seepärast jääb kasiino pikemas perspektiivis alati võitjaks. Vaatamata sellele leidub nippe, mille abil saad maja eelise miinimumi viia. Parim viis selleks on kohe algselt valida need mängud, kus maja eelis kõige madalam on.

Blackjack on online kasiino mängude seas väikseima maja eelisega mäng. Kaardid jagatakse juhuslikult ja seetõttu on Sul hea tõanäosus saada diilerist parem kaardikombinatsioon. Soovi korral võid võiduvõimaluse suurendamiseks kaarte juurde võtta. Ainus Sinu võidutõenäosust vähendav aspekt selles mängus on asjaolu, et oma otsused pead Sa tegema enne, kui diiler oma kõiki kaarte näitab. Seetõttu võib juhtuda, et enne, kui saad teada, mis diileril käes oli, lähed lõhki.

Järgmisena slotid. Kuigi slottides räägib tõenäosus kasiino kasuks, on neis mängudes palju jackpotte, lisavoore ja boonuseid, mis maja eelist vähendavad. On piisavalt näiteid sellest, kuidas kasiino slotimängudega kaotab ja mängijad progresseeruva jackpoti võitmisega elumuutva summa teenivad. Ja tasuta spinnide puhul on tõenäosus igast küljest vaadates Sinu kasuks. Sirvi meie põnevat slottide valikut ja käimasolevaid kampaaniaid ja alusta oma eduka slotimängija teekonda kohe!

Rulett on samuti mäng, kus maja eelis on üsna väike. Täpse numbri äraarvamisel on võidukoefitsient 35:1, aga mängurattal on 37 või 38 numbrit – sõltuvalt sellest, kas ruletirattal on ka ’00’ sektor – ja seetõttu on kasiinol alati veidi suurem võimalus kasumisse jääda. Ent ka ruletis leidub strateegiaid, mille abil saad võidutõenäosust veidi oma kasuks kallutada. Ruletimängijate seas populaarsetest tehnikatest saad kõik täpsemalt teada meie ruleti strateegia peatükist .

PAOPULAARSEIMAD ONLINE KASIINO MÄNGUD

Kuivõrd mänguvalik on Betsafe kasiinos meeletu, võib Sul olla keeruline valida välja see mäng, mida esimesena proovida. Üks võimalus valiku lihtsustamiseks on sirvida neid mänge, mis teiste meie online kasiino mängijate seas populaarsed on.

Meie online kasiino kaks populaarseimat mängu on live rulett ja live Blackjack, mis näitab, et paljud mängijad otsivad kodus kasiinomänge mängides võimalikult autentset elamust. Populaarsuselt järgmised on mõned meie põnevaimad slotikad. Proovi näiteks mängu Starburst, videoslotti, mis on populaarne oma võidutõenäosust suurendavate wild-sümbolite poolest. Veel soovitame Sul kindlasti spinnida slotti Pirates Charm , kus saad kasutada tormiseid tasuta spinne ja müstilise sarmi kordusspinne! Kui armastad klassikalisi slotte, naudid kindlasti mängu Big Spinner , populaarset 3 rullikuga ja puuviljasümbolitega slotti.

Teised Betsafe kasiino populaarsemad mängud on näiteks:

• Book of Dead
• Mega Fortune Dreams
• Piggy Riches
• Gonzo’s Quest
• Jumanji
• Coins of Egypt

ONLINE KASIINOS MEISTRIKLASSI SAAVUTAMINE

Kui plaanid Betsafe kasiino oma kodukasiinoks valida, on meil Sulle mõned kasulikud näpunäited, mille abil kiiremini tippu saad tõusta!

PANUSTE VALIMINE

Kuigi kasiinomängude mängimisel on Su eesmärk loomulikult võitmine, pead ka kaotusteks valmis olema. Vali sobiv panus, mis tagaks nii selle, et saad rakendada oma võidukat strateegiat, kui ka selle, et mängimine oleks nauding, sõltumata konkreetse mängupäeva tulemustest. Oletame, et Su mängueelarve on 20 €. Kui otsustaksid mängida 10-euroste panustega ja kaotaksid kaks esimest mängu, oleks lõbu Sinu jaoks väga kiiresti läbi. Parim strateegia on lähtuda oma mängueelarve loomisel sellest, kui palju oled valmis kaotama ning teha seejärel panuseid nii, et sõltumata mängutulemustest saaksid mängu piisavalt pikalt nautida.

Populaarne mängueelarve haldamise strateegia on näiteks ühe mänguseansi panuste kogusumma piiritlemine 10% protsendini mängueelarvest. Oletame, et oled online kasiino mängude jaoks kõrvale pannud näiteks 250 €. Sel juhul oleks mõttekas piirata oma kaotuste maksimummäär 25 €-ni iga sisselogimiskorra kohta. Kui oled oma päevaeelarve paika pannud, saad vastavalt sellele valida panuseid nii, et võiksid piisavalt kaua mängu nautida ja ei kulutaks kogu raha ühe panusega.

MÄNGUREEGLITE MÕISTMINE

Kasiino mängud võivad küll näida lihtsad, kuid kindlasti peaksid iga mängu puhul, mida mängid, ennast reeglitega pisidetailideni kurssi viima, sest teadmatus võib olla üks olulisemaid faktoreid, mis määrab selle, kas võidad või kaotad. Iga kasiinomängu juures on olemas mängujuhend ja kindlasti tasub Sul lõpuni lugeda ka meie kasiinojuhend.

ÄRA PÜÜA KAOTUSI TAGASI TEHA

Üks võtmeomadus online kasiino mängude nautimiseks on vastutustunne. Pead teadma oma piire ja neid mitte ületama. Vaid nii saad olla kindel, et Sa ei hakka ühel hetkel meeleheitlikult proovima kaotatud raha tagasi teenida ega kaota seetõttu rohkem, kui võid endale lubada. Neil mänguritel, kes kaotusi taga ajavad, kipub esinema nähtus, mida nimetatakse ka „mänguri unelmaks“. See on vääratel alustel seisnev veendumus, et mingil hetkel kindlasti tulemused tasakaalustuvad ja kõik kaotatu õnnestub tagasi teenida. Vaatleme näiteks ruletti. Kui neli korda järjest loositakse välja punane number, on lihtne hakata uskuma, et musta numbri väljaloosimistõenäosus on edaspidi suurem. See aga pole tõsi, sest iga keerutus on eraldi sündmus ja eelmiste voorude tulemusi RNG arvesse ei võta. Sarnaselt võib juhul, kui mäng kõige paremini ei lähe, tekkida kiusatus uskuda, et kohe-kohe õnn pöördub. Me ei ütle Sulle kindlasti seda, et õnn kunagi ei pöördu. Aga kui õnn peakski pöörduma, siis on see juhus, mitte seaduspära ja seda fakti on oma mängueelarve kontrolli all hoidmiseks oluline meeles pidada.

Betsafe kasiino on mängijate vastutustundlikkuse kasvatamiseks seadnud mängijatele limiidid, aga, kui soovid, võid endale ka eraldi limiidid seada, et olla kindel, et Sa mänguhoos kunagi mõistlikke piire ei ületa. Täpsemalt saad online kasiino limiitide kohta lugeda selle peatüki jaotisest „Online kasiino turvalisus“.

KASUTA BOONUSEID JA KAMPAANIAID

Parim viis kasiino eelise vähendamiseks on boonuste ja kampaaniate kasutamine. Betsafe kasiinos saavad nõuetele vastavad uued mängijad esimesele sissemaksele kuni 150 € boonust. Peale selle võivad nad teenida ka kuni 50 tasuta spinni meie populaarsel videoslotikal Coins of Egypt ja võita niimoodi pärisraha ise sentigi kulutamata. Meie pidevalt toimuvate kampaaniate raames saavad kasutajad teenida ka pärast tervitusboonuse kasutamist sageli tasuta spinne ja sissemakseboonuseid. Loe täpsemalt meie kampaaniatest ja boonuspakkumistest või vaata käimasolevaid kampaaniaid .

ONLINE KASIINO KKK

KAS PEAN MÄNGIMISEKS TARKVARA INSTALLIMA?

Mõned online kasiinod on tarkvarapõhised ja neis mängimiseks peab kasutaja esmalt vastava programmi või rakenduse installima. Betsafe kasiino mängud on aga brauseripõhised, mis tähendab, et võid mängida ilma ühtegi programmi alla laadimata. See kehtib nii arvuti- kui ka mobiilikasiinos mängides. Eeldusel, et Su seadmesse on installitud Flash Player 6 või uuem versioon, oled alati mänguvalmis.

KUIDAS SAAN ONLINE KASIINO MÄNGE OMA MOBIILIS MÄNGIDA?

Mõnes online kasiinos pead mobiiliga mängimiseks eraldi rakenduse installima. Betsafe kasiinos pead aga lihtsalt avama meie mobiilse saidi ja seejärel saadki hakata nautima suures valikus videoslotte, ruletti või Blackjacki. Mobiili kaudu on võimalik ka registreeruda ja sisse- või väljamakseid teha, mis on ideaalne ringi liikudes mängida soovivate kasutajate jaoks.

ONLINE KASIINODEGA SEOTUD MÕISTETE SELGITUSED

Teame, et mõned online kasiinodes kasutatavad mõisted võivad alguses kimbatust tekitada. Seepärast valisime välja enim segadust tekitavad terminid, mille Sulle allpool olevas sõnastikus lahti seletame.

Mängueelarve Kogu rahasumma, mille oled valmis online kasiino mänge mängides kulutama.

Boonus Sulle kasiino poolt tehtud kingitus. Tavaliselt sissemakseboonuse või online slottide tasuta spinnide kujul.

Kasiino eelis Kasutatakse ka mõistet ‘maja eelis’. See on määr, mis näitab, kui suur matemaatiline eelis kasiinol mängija ees on, arvestades võidutõenäosust. Tavapäraselt on kasiinol kõigis mängudes mängija ees mõningane matemaatiline eelis, kuid õigeid strateegiaid kasutades saad kasiino eelist vähendada või selle isegi kaotada.

Koefitsient. Võidusumma kordisti eduka panuse korral. Näiteks 10-eurose panuse tegemisel koefitsiendiga 5:1, saad võidu korral tagasi 60 € (50 € võit + 10 € panus).

Väljamakse. 
Konkreetse panusega võidetud summa

RNG. Juhusliku numbri generaator – online kasiinodes diilerit asendav matemaatiline algoritm, mis tagab selle, et kasiinomängude tulemused oleksd ausad ja õiglased.

Panus. Ühele panusele kulutatud rahasumma.

Panustamisnõue. Minimaalne rahasumma, mis mingis mängus osalemiseks või konkreetset tüüpi panuse tegemiseks panustada tuleb.

Kas oled kasiinomänge mängides kohanud mõnd terminit, mida me eespool ei kirjeldanud, aga mille tähendust Sa teada tahaks? Võta meiega ühendust ja anna teada!

MÄRKSÕNAD

SHARE