RULETI STRATEEGIA

Rulett on ju puhas õnnemäng, eks? Tihti, kuid mitte alati. Kuigi võib üsna kindlalt öelda, et ruletis edu saavutamisel pole oskustel sama suur roll nagu blackjackis või pokkeris, on siiski mitmeid nippe, mille selgeks õppimine suurendab Su võidušansse.

Neid nippe nimetatakse ka ruletistrateegiateks ja need kirjeldavad ruletis kindlate põhimõtete alusel panuste tegemise viise.

Strateegiate loomise ajendiks oli veendumus, et kui mängijatel on kindel mänguplaan, siis on nad teadlikumad sellest, kui suuri panuseid nad on teinud. See omakorda võimaldab arvet pidada selle üle, kui suur on mängija kasum või kahjum. Kui Sul on oma mängutulemustest parem ülevaade, siis on Sul kergem panna piiri oma kaotustele, või vastupidi, võtta oma kasum õigel ajal välja.

Kas otsid parimat ruletistrateegiat? Koostasime nimekirja parimatest ja populaarseimatest strateegiatest, mille kohta saad allpool ka täpsemat kirjeldust lugeda.

• Martingale’i strateegia
• Labouchere’i süsteem
• D’alembert strateegia
• Fibonacci strateegia
• Paroli süsteem
• Ruleti kaosestrateegia
• Millal tasub ruletis duubeldamispanus teha?
• Harjutamine teeb meistriks

MARTINGALE’I STRATEEGIA

Kui soovid ruletis mõnda strateegiat selgeks saada, on alustamiseks vaid üks õige punkt. Martingale’i süsteem on konkurentsitult populaarseim ruletistrateegia. Tõenäoliselt on põhjuseks selle strateegia lihtsus.

MARTINGALE’I STRATEEGIA JUURED

Martingale’i strateegia on nii vana, et selle juured ulatuvad lausa 18. sajandisse – ammu enne Las Vegase või James Bondi sündi ning isegi Ameerika Ühendriikide loomisest varasemasse aega. Sisuliselt on see strateegia umbes sama vana nagu ruletimäng.

Legendi kohaselt sai Martingale’i strateegia populaarseks pärast seda, kui üks kasiinoomanik, hr Martindale kasiinomängijatele oma strateegiat tutvustas ja neid seda järgima innustas. Alguses oli levik aeglane, aga mingil hetkel sai see strateegia meeletult populaarseks ja hakkas uskumatu kiirusega levima.

Kuigi Martingale’i strateegia sünniaeg on internetist mitu sajandit varasem, saab seda strateegiat ühtviisi hästi rakendada nii online- kui ka tavakasiinos. See on hea uudis kõigile neile mängijatele, kes peavad plaani Betsafe’iga liituda, et see strateegia ise järele proovida.

MIS ON MARTINGALE’I SÜSTEEMI IVA?

Peamine Martingale’i süsteemi aluspõhimõte on, et iga kord, kui kaotad mõne panuse, pead järgmises voorus panustama kaks korda suurema summa. Niimoodi toimides suudad siis, kui lõpuks võiduka panuse teed, ühe hetkega kogu kahjumi tasa teha.

Kui võidad, pead panustamist alustama taas algtasemelt. Nii lihtne see ongi.

Siin on üks näide võidutabelist.

Ülemisel real on näidatud panuse suurus. Teises reas näed, millele panustati, ja kolmandas on esitatud tulemus. Neljandas ja viiendas reas näed panusest tulenevat võitu või kaotust sõltuvalt mänguvooru tulemusest. Võidukad tulemused on kujutatud rohelise ja kaotavad panused punase värviga. Viimases reas näed mängija jooksvat saldot iga panuse järel.

Siinkohal tasub tähele panna seda põnevat nüanssi, et kuigi mängija võitis ainult kolme panusega kümnest (30% kõigist panustest), oli ta mängu lõpuks 3 euroga kasumis. Siin tuleb ilmekalt välja Martingale’i strateegia sisu.

Traditsiooniliselt kasutatakse Martingale’i strateegiat neil panustel, kus võidutõenäosus on suurem – näiteks punane/must, 1-18/19-36, paaritu/paaris. Aga see ei tähenda, et seda ka teiste panusetüüpide puhul kasutada ei saaks. Siiski pead teiste panuste valimisel silmas pidama, et nende puhul võib Sul võiduni jõudmiseks oluliselt suuremat žetoonikuhja vaja minna. Üheks online kasiinos mängimise suureks eeliseks on see, et siin on suurema võidutõenäosusega panuste minimaalsed suurused oluliselt väiksemad kui tavakasiinodes.

Siiski tasub Sul ülaltoodud näidet silmitsedes tähelepanu pöörata sellele, kui kiiresti isegi kõige väiksem algpanus suureks kasvab.

Näiteks kõigest kolme kaotuse järel sai 1-eurosest panusest 8-eurone panus. Järgmises ringis oleks panus juba 16 eurot, mis sunniks need , kelle mängueelarve on piiratud näiteks 10 euroga, juba mängu lõpetama. Selle näite alusel võiksid endale meelde jätta, et mida tagasihoidlikumalt alustad, seda suurem on Su tõenäosus pikalt mängus püsida ja positiivsete tulemustega väljuda.

OLULISED PUNKTID

Kas Sul polnud aega kõiki Martingale’i ruletistrateegia üksikasju läbi lugeda? Ära muretse, oleme loonud loendi olulistest punktidest, millega saad enne strateegia proovimist tutvuda.

– Alusta väikselt: pea meeles, et iga kaotuse järel pead Martingale’i süsteemi rakendades oma panuse kahekordistama. Nagu näed ülalolevast tabelist, võivad panused väga kiiresti väga suureks kasvada ja seetõttu ei soovita me Sul kindlasti väga suure panusega alustada.

– Kuigi Martingale’i strateegiat võib teoreetiliselt rakendada mistahes panustega, soovitame seda rakendada vaid 1:1 panuste (punane/must, 1-18/19-36, paaris-paaritu) tegemisel.

Kuigi algselt võib tunduda ahvatlev teha suure võidu saamiseks suuri panuseid, kuhjuvad ka väiksed panused kiiresti suureks võiduks. Ole kannatlik, naudi mängu ja väldi suuri riske, mis Su mängueelarve minutitega hävitada võivad.

LABOUCHERE’I SÜSTEEM

Erinevalt Martingale’i strateegiast sobib Labouchere’i süsteem suurepäraselt neile mängijatele, kes on endale kindla võidueesmärgi paika pannud. Ühtlasi on see sobiv strateegia konservatiivsetele või piiratud eelarvega mängijatele. Edasi lugedes saad täpselt teada, kuidas see põnev strateegia toimib. Enne kui Labouchere’i strateegiat Betsafe’i live kasiinosse järele proovima kiirustad, vaata aga kindlasti läbi ka kõik visuaalsed näited.

LABOUCHERE’I STRATEEGIA JUURED

Oma leiutaja, rikka Briti poliitiku Henry Labouchere’i järgi nime saanud Labouchere’i süsteem on mängijate seas populaarne olnud alates selle loomisest 19. sajandil. Seda süsteemi tuntakse ka kui negatiivse progressiooni süsteemi, milles panused suurenevad iga kaotatud mänguvooru järel. Negatiivse progressiooni süsteem on kõigist ruletistrateegiatest üks keerulisimaid.

Henry Labouchere rakendas seda süsteemi Londoni kasiinodes mängides – vahel edukalt, vahel mitte väga edukalt. Seetõttu pole see strateegia sobiv mängijatele, kes loodavad suuri summasid võita. Pigem sobib see strateegia Sulle siis, kui oled kannatlik mängija, kes soovib ruletilauas veeta mitte mõned minutid, vaid mõned nauditavad tunnid.

MIS ON LABOUCHERE’I SÜSTEEMI IVA?

Labouchere’i süsteem toimib vaid 1:1 võidukoefitsiendiga panuste – punane/must, 1-18/19-36, paaris/paaritu – korral. Mängu alustades pea seda kindlasti meeles, sest kui proovid seda süsteemi näiteks ühe numbri panustel rakendada, kaotad oma saldo väga kiiresti.

ÜTLE ÜKS NUMBER

Labouchere’i süsteemi rakendamiseks pead esmalt paika panema oma võidueesmärgi. Eesmärgiks võib olla ükskõik kui suur number, aga kui Sa ei taha teha väga riskantseid panuseid, siis on soovitav alustada madalalt tasemelt.

Oletame näiteks, et valid esimesel korral sihtsummaks 10 eurot.

Kui oled oma sihtmärgi paika pannud, võta kätte pliiats ja paber ja kirjuta suvaline numbrite jada, mille summa on 10. Näiteks selline:

1 – 2 – 3 – 3 – 1

Numbrite järjestus võib olla täpselt selline, nagu soovid. Ainus tingimus ongi see, et numbrite summa peab olema võrdne Sinu võidueesmärgiga.

TEE OMA PANUSED

Esimese panuse suuruse leidmiseks liida kokku jada esimene ja viimane number. Ülaltoodud näite puhul oleks esimene panus 2 eurot (1+1). Kui panus on edukas ja Sa võidad, siis palju õnne! Nüüd võid esimese ja viimase numbri oma paberil maha kriipsutada nii nagu allpool näed:

1 – 2 – 3 – 3 -1

MIS JUHTUB, KUI MA KAOTAN?

Kui Su esimene panus kaotab, pead enne järgmist panust lisama panuse summa üles kirjutatud jada lõppu. Meie näite puhul oleks sel juhul järgmine panus 3 € (1 + 2). Uus numbrijada näeks välja selline:

1 – 2 – 3 – 3 – 1 – 2

OK, AGA MIS EDASI?

Nüüd korda sama tsüklit – kui võidad, kriipsuta numbrid maha, kui kaotad, lisa panuse summa jada lõppu. Jätka mängimist, kuni kõik numbrid on maha kriipsutatud. Kui see juhtub, oledki täitnud oma algse eesmärgi ja võitnud 10 eurot.

NII ET VÕIT ON KINDEL?

Mitte päris. Labouchere’i süsteem töötab hästi juhul, kui Sul on suur mängueelarve. Kui prooviksid ülalkirjeldatud süsteemi näiteks 10-eurose eelarvega, piisaks lõhki minemiseks vaid kolmest ebasoodsa tulemusega mänguvoorust.

Seda silmas pidades tasub pigem teha väiksemaid panuseid suuremale hulgale numbritele mitte suurt panust ühele numbrile. Kui mängid piiratud eelarvega, siis on mõttekas seada endale ka madalam võidueesmärk.

OLULISED PUNKTID

Tahad kiirülevaadet? Oleme välja toonud mõned võtmepunktid, mida võiksid järgmine kord mängima siirdudes meeles pidada.

– Labouchere’i strateegia on negatiivne strateegia, kus panuseid suurendatakse siis, kui eelmine panus kaotas.

– See süsteem töötab ainult 1:1 väljamaksetega panuste puhul.

– Esmalt pane paika oma soovitud võidusumma. Kui Su mängueelarve on väike, siis väldi riske ja ära sea väga kõrgeid sihte.

– Kui võidad, kriipsuta number üleskirjutatud jadast maha. Kui kaotad, siis pead omakorda sama numbri jadale juurde kirjutama. Juurde kirjutamise korral lisatakse number alati jada lõppu.

– Labouchere’i süsteemi kasutamisel varu mängimiseks piisavalt aega. Hoia paber ja pastakas lähedal, et saaksid vajalikke numbreid maha kriipsutada või juurde lisada ja oma võitude-kaotuste üle arvet pidada.

D’ALEMBERT STRATEEGIA

Kuulsa Martingale’i strateegia oluliselt ohutumaks muganduseks peetav D’alembert süsteem on parim ruletistrateegia neile, kes soovivad mängida väikese riskiga. Samuti on see suurepärane süsteem mängijatele, kes online ruleti mängimist alles alustavad, sest selle süsteemiga saab vältida suuri kaotusi.

D’ALEMBERT RULETISTRATEEGIA JUURED

D’alemberti süsteemi loojaks on prantsuse matemaatik Jean le Rond D’alembert ja seda süsteemi kasutasid mängijad esmakordselt juba õige pea pärast ruleti leiutamist, 18. sajandi lõpus. Lisaks tänagi online kasiino mängijate seas väga populaarse süsteemi loomisele oli D’alembertil oluline roll ka legendaarse prantsuse teatmiku Encyclopédie loomisel – ta vastutas teaduse ja matemaatikaga seotud osade koostamise eest.

D’alembert oli progressiivse mõtlemisega ja seostas ennast sageli liberaalse poliitika ja religiooniga. Kuigi tema poliitilised vaated võisid kõrvaltvaatajale veidi konservatiivsed näida, siis tema nime kandev ruletistrateegia väga liberaalne ei ole.

Kahtlemata on see üks turvalisemaid ruletistrateegiaid ja sobib pigem vähem riskialtitele mängijatele.

D’ALEMBERT RULETISTRATEEGIA JUURED

Mis on D’alemberti süsteemi iva?

D’alemberti strateegia aluspõhimõte on väga lihtne. Kui Su algne panus kaotab, siis Sa ei pea mitte panust kahekordistama, vaid lihtsalt panust 1 € võrra tõstma. Võidu korral pead jällegi panust 1 € võrra vähendama. Strateegia mõte on selles, et kui panus lõpuks 0 €-ni jõuab, oled kasumis.

Lühike näide strateegia toimimispõhimõttest on esitatud selles tabelis:

Tabeli ülemises reas näed panuse suurust. Pane tähele, et eduka tulemuse korral see langeb ühe võrra ja kaotuse korral tõuseb ühe võrra.

Teises reas näed, millele panustati, ja kolmandas on esitatud tulemus pärast ruletiratta keerutamist. Neljandas ja viiendas reas näed konkreetse panusega teenitud kahjumit/kasumit. Võidukad tulemused on kujutatud rohelise ja kaotavad panused punase värviga. Kuuendas reas näed mängija jooksvat saldot iga panuse järel – nagu märgata võid, on mängija kasumis, kuigi võidukad olid vaid neli panust kümnest. See ongi D’alemberti süsteemi suurim pluss.

OLULISED PUNKTID

Enne, kui D’alemberti süsteemi oma rahaga katsetama hakkad jäta meelde need punktid:

– The D’alemberti strateegia toimib vaid 1:1 võidukoefitsiendiga panuste – punane/must, 1-18/19-36, paaris/paaritu – korral.

– Alusta väikese panusega. Nii väldid oma eelarve kiiret lõhkimängimist.

– Kaotuse korral pead panust 1 € võrra tõstma ja võidu korral 1 € võrra vähendama.

– Kui jõuad 0-ni, võid ennast õnnitleda – oled kasumis! Ja kui juba võidulainel seilad, proovi kindlasti järele ka need online kasiino mängud!

FIBONACCI STRATEEGIA

Seda kasutatakse ainult 1:1 võidukoefitsiendiga panuste puhul – s.t punane/must, paaris/paaritu, 1-18/19-36. Fibonacci ruletistrateegia on progressiivne panustamistehnika, mille puhul järgitakse kindlat struktuuri. Paljud mängijad kirjeldavad seda kui veidi ohutumat versiooni Martingale’i süsteemist ja kindlasti on see algajate jaoks üks parimaid võimalikke strateegiaid.

FIBONACCI STRATEEGIA JUURED

Erinevalt teistest ruletistrateegiatest on Fibonacci süsteemi juured isegi ruleti leiutamisest oluliselt varasemas ajajärgus. Selle, Fibonacci numbrijärjestusest tuletatud strateegia ajalugu ulatub tagasi lausa 800 aasta taha, kui matemaatik Leonardo Fibonacci oma kuulsa numbrijärjestuse lõi.

Fibonacci süsteemi aluseks oleva numbrijärjestuse põhimõte on väga lihtne – iga jadas olev number on talle eelneva kahe numbri summa. Siin on üks näide:

1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55

Aga kuidas Sa seda jada online ruletis rakendada saad? Loe edasi.

MIS ON FIBONACCI STRATEEGIA IVA?

Ülalnäidatud jada võid kasutada kui oma tegevuse skeemi. Alustamiseks võid valida sellest jadast ükskõik missuguse numbri. Valitud number tähistab Su algpanuse suurust. Kuigi alati võid valida kõrgema numbri, on soovitav alustada väiksemate panustega. Nii ei pea Sa ebaõnne korral kohe suuri panuseid tegema hakkama.

Kui Su esimene panus on edukas võid kas sama panust korrata või madalama panuse teha. Kui esimene panus kaotab, peaksid panustama jada suuruselt järgmisele numbrile vastavale numbrile.

Meie näite puhul oletame, et Su algpanus on 3 €. Kui võidad, saad kasumi sisse kasseerida. Kui kaotad, siis on Su järgmine panus 5 € ja seejärel 8 €. Kui Su panus võidab, võid liikuda jadas kaks kohta vasakule. Seejärel kordub tsükkel uuesti seni, kuni jõuad tagasi algpanuseni. Algpanuseni jõudes oled kasumis.

Allolevas tabelis näed sammuhaaval antud juhiseid, mis kirjeldavad, kuidas Fibonacci strateegia praktikas toimib. Et Sulle see jada hästi meelde jääks, toome selle veelkord välja:

1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55.

Selle näite puhul teeb mängija kaotavaid panuseid rohkem kui võitvaid panuseid. Kuid tänu Fibonacci süsteemile lõpetab ta siiski kasumis. Kas see süsteem tundub tuttav? See on väga sarnane Martingale’i strateegiaga. Fibonacci strateegiaga mängides Sa aga mitte ei kahekordista oma panust, vaid valid selle vastavalt Fibonacci jada järgmisele numbrile.

OLULISED PUNKTID

Et Sul kõik hästi meelde jääks, panime siia veelkord kirja Fibonacci panustamisstrateegia võtmepunktid.

– Fibonacci strateegia töötab ainult 1:1 väljamaksetega panuste puhul.

– Alati tasub alustada väikeste panustega ja liikuda ülespoole selle asemel, et alustada kohe suurelt ja sattuda olukorda, kus pead halva õnne tõttu hiigelpanuseid tegema hakkama.

– Kui panuse kaotad, liigu jadas suuruselt järgmise numbri juurde. Kui võidad, liigu kaks kohta vasakule.

– Kui võidad kohe esimese panusega, võid valida, kas soovid uuesti sama panuse teha või oma tagasihoidliku kasumi sisse kasseerida ja mängu lõpetada. Kindlasti pane õigel ajal mängule piir ja ära hakka halva õnne korral lõputult kahjumi tagasi teenimist üritama. Vastasel juhul võid lõpetada väga suure kahjumiga.

PAROLI PANUSTAMISSÜSTEEM

Teine Martingale’i strateegia mugandus – Paroli panustamissüsteem – sobib suurepäraselt algajatele, kes tahavad vältida suuri kaotusi. Põhimõte on lihtne ja täpselt vastupidine Martingale’i strateegiale – iga kord, kui võidad, pead panuse kahekordistama. Edasi lugedes saad teada, kuidas Paroli panustamissüsteem enda kasuks tööle panna.

MIS ON PAROLI SÜSTEEMI IVA?

Paroli süsteem põhineb Martingale’i strateegial ja hakkas levima üsna pea pärast Martingale’i strateegia leiutamist. Seda süsteemi on online kasiinodes alates varastest 90.-test laialdaselt kasutatud ja see sobib suurepäraselt mängijatele, kes soovivad panustada väikselt, aga võita suurelt.

Paroli strateegia pöörab Martingale’i strateegiast tuntud protsessi pea peale – panuseid suurendatakse võidu, mitte kaotuse korral. Süsteemi idee seisneb selles, et peale teatud arvu järjestikuseid võite (tavaliselt vähemalt kolme võidu järel) oled Sa piisavalt kasumis ja saad ruletilauast pea püsti (ja rahakott rahast pungil) lahkuda.

Allpool näed ühte näidet selle panustamissüsteemi rakendamise kohta. Kui Su panus kaotab, alustad lihtsalt uuesti algsest panusest. Samuti pea meeles, et Paroli süsteem toimib vaid 1:1 võidukoefitsiendiga panuste – punane/must, 1-18/19-36, paaris/paaritu – korral.

Selles näites näed, millise tulemuse annab Paroli süsteem kolme järjestikuse võidu puhul. Mängija kaotas seitsmest panusest viis, aga tänu kolmele järjestikusele võidule lõpetas oma mängusessiooni ikkagi kasumis. Kas Sa ei saa endiselt päris hästi aru, kuidas Paroli süsteem toimib? Vaatame veel üht näidet.

Mängija panustab 5 eurot PUNASELE ja võidab.

Nüüd on tal 10 eurot ja ta panustab selle uuesti PUNASELE. Ka see panus võidab.

Nüüd on mängijal 20 eurot. Ta teeb jälle panuse PUNASELE. Panus on kolmandat korda järjest võidukas.

Nüüd on mängijal 40 eurot, kuigi ta alustas ainult 5 euroga.

Kas mõistad nüüd, mis süsteemi mõte on? Paroli süsteemi puhul on soovitav panustada ainult võidetud raha mitte oma raha. Arvesta aga sellega, et ülaltoodud näide oli veidi muinasjutuline stsenaarium võidulainel olevast mängijast. Veidi halvema õnne korral oleks tulemus teistsugune olnud.

OLULISED PUNKTID

Enne kui Paroli süsteemi pärismängus järele proovima hakkad jäta meelde, et:

– Paroli süsteem töötab ainult 1:1 väljamaksetega panuste puhul.

– Paroli süsteemi puhul pead võidu korral eelnevalt paika pandud arv kordi oma panuse kahekordistama (tavaliselt mängitakse vähemalt kolme võidukorrani).

– See on parim süsteem neile mängijatele, kes soovivad riskida kasiino, mitte enda rahaga.

– Kui satud kaotuselainele, ära püüa meeleheitlikult kaotatut tagasi teenida. Vastasel juhul võid pikas perspektiivis väga suure kahjumiga lõpetada.

RULETI KAOSESTRATEEGIA

Viimast ruletistrateegiat, mida Sulle kirjeldame, nimetatakse tavaliselt kaosestrateegiaks, mõned mängijad kutsuvad seda ka kaoseteooriaks. Selle teooria algelises vormis nimetatakse kaosestrateegiaks mängustiili, mille puhul mängija üritab ennustada spinni tulemust, lähtudes teatud faktorite kogumist. Mõnda neist faktoritest oleme kirjeldanud allpool.

KUIDAS KAOSESTRATEEGIAT RULETIS RAKENDADA

Kui enamik ruletistrateegiaid on seotud panustamispõhimõtetega, siis kaosestrateegia võtab arvesse tegelikku mängu kulgu. Strateegia põhineb eeldusel, et kui jälgida ruletiratta käitumist ja eripärasid, on mängijatel võimalus täpsemini ennustada, millises ruletiratta sektoris kuul seiskub.

Asjaolusid, mida mängijad arvesse saavad võtta, on palju – näiteks viis, kuidas kuulike ratta keskosa poole kukub, korduvad trendid väljaloositavate numbrite osas või ka mõne ruletiratta osa suuremat kuluvust. Kõik need aspektid tähendavad eelkõige seda, et kaosestrateegiat tasub ja tuleb kasutada ainult live ruletis, kus mängitakse reaalse ruletirattaga, mitte digitaalses, RNG-põhises mänguversioonis.

See võib tunduda veidi ulmeline, kuid erinevalt paljudest teistest ruletistrateegiatest on kaosestrateegial ka mõningane teaduslik tugi. Nimelt näitas 2012. aastal teadlaste grupi sooritatud uurimus, et jälgides konkreetse ruletiratta käitumist, suutsid nad täppi panna 18% ühe numbri panustega, mis on palju suurem määr kui 2,7%, mis keskmisel mängijal õigesti õnnestub panustada.

Arvestama pead aga sellega, et kaoseteooria täiuslikuks rakendamiseks vajaliku andmehulga kogumine võib võtta sadu tunde aega. Teadlaste uskumuse kohaselt on selleks, et piisavalt infot koguda, vaja kirja panna vähemalt 50 000 spinni andmed. See tähendab, et kaosestrateegia sobib eelkõige kannatlikele mängijatele, mitte neile, kes soovivad online kasiinos kiiresti kasumit teenida.

OLULISED PUNKTID

Kas tunned, et Sinus on olemas andmeanalüütiku geen ja soovid kaosestrateegia rakendamisega lõpuni välja minna? Kui pead meeles järgmisi võtmepunkte, siis ei saa Sa eksida:

– Kaoseteooriat saad rakendada mistahes panuse puhul. See muudab selle strateegia suuri koefitsiente eelistavate mängijate jaoks parimaks valikuks!

– See strateegia võtab arvesse ka Sinu mängustiili ja on selle poolest teistest käesolevas peatükis kirjeldatud strateegiatest erinev.

– Võib minna mitu päeva enne, kui oled kaosestrateegia rakendamiseks vajalikud andmed kokku kogunud ja saad seda rakendada.

– Kaosestrateegiat saad rakendada ainult live ruletis. RNG-põhises mängus seda kasutada ei saa.

MILLAL TASUB RULETIS DUUBELDAMISPANUS TEHA?

Niisiis – oled lugenud ruletistrateegiate kohta niipalju, kui võimalik, aga Sul on endiselt duubeldamise kohta küsimusi. Õnneks on selle panuse puhul vihje panuse nimes.

Ruletis mõistetakse duubeldamise all seda, kui mängija kaotuse järel panused kahekordistab. Kas see süsteem tundub tuttav? Duubeldamine on põhimõtteliselt Martingale’i strateegia teine nimetus – sellest strateegiast saad põhjalikumalt lugeda paar lõiku eestpoolt.

Selle strateegia rakendamisel on oluline alustada väikeste panustega. Näiteks, kui alustad 1-euroste panustega ja kaotad kolm vooru järjest, on Su kahjum ainult 7 €. Kuid kui alustad näiteks 10 € panusega, oled kolme ringiga juba 70 € kahjumis.

HARJUTAMINE TEEB MEISTRIKS

Kuigi erinevate strateegiate kohta, mida online kasiinos ruletti mängides rakendada võid, saaksid ilmselt erinevatel saitidelt lõputult lugeda, ei taga miski Sulle suuremat arenguhüpet, kui võtete praktiline rakendamine. Õnneks ootab Sind Betsafe’is tonnide viisi ägedaid online ruleti mänge, millest osasid saad ka täiesti tasuta proovida. Tasuta harjutamiseks ava meie lauamängude ruletimängude leht ja logi enne mängu alustamist oma Betsafe’i kontolt välja. Kui oled valmis pärisraha peale mängima, pead lihtsalt sisse logima ja samu samme kordama.

Meie live kasiino lehel saad nautida ka live ruleti erinevaid variante. Live rulett sobib Sulle suurepäraselt, kui soovid nautida Vegase kasiinoga võrreldavat hasarti ja põnevust omaenda kodust.

Kas oled valmis riskima? Tee Lightning Roulette mängus mõned spinnid. Garanteerime Sulle, et see suuremate võiduvõimalustega klassikalise lauamängu live versioon hakkab Sulle kindlasti meeldima.

MÄRKSÕNAD

SHARE