KUIDAS MÄNGIDA SLOTIMÄNGE

Kuigi online kasiino slotimängud on oluliselt lihtsamad mängud kui rulett või Blackjack, ei tohiks Sa ka nende mängude mängimist kindlasti ilma ettevalmistuseta alustada. Sellepärast annamegi Sulle selles peatükis põhjaliku ülevaate kõigist olulistest online slottidega seotud aspektidest. Alates konto loomisest ja lõpetades online slottide võidutõenäosusega. Pärast selle peatüki läbilugemist, oled kindlasti mängu alustamiseks valmis ja palju teadlikum kui praegu.

KUIDAS ONLINE KASIINOS SLOTIMÄNGE MÄNGIDA

Betsafe Kasiino usub, et slotimängude mängimine peaks olema mõnus ja nauditav kogemus. Seepärast oleme püüdnud kõik formaalsed toimingud, nagu konto loomine, raha sissemaksmine või võitude väljavõtmine, Sinu jaoks võimalikult lihtsaks ja mugavaks teha. Kõik selleks, et saaksid võimalikult kiiresti mängimise võitude nautimisega alustada.

Erinevate online slottide valik on tohutu – alates interaktiivsetest videoslottidest (näiteks Book of Dead ja Mega Fortune Dreams) ja lõpetades traditsiooniliste lemmikutega (nt Starburst ja Dead Or Alive).

Selles peatükis tutvustame Sulle online slottide täpsemaid nüansse ja üldiseid mängupõhimõtteid ja aitame Sul kiiresti täielikust algajast tõeliseks slotiprofiks areneda.

SISSEMAKSE TEGEMINE

Betsafe Kasiinos saad sissemakse teha vaid mõne klõpsuga. Nii saad veeta kulutada vähem aega ankeetide täitmisele ja rohkem armastatud mängude mängimisele.

Pärast konto registreerimist vajuta sissemakse tegemiseks rohelist nuppu SISSEMAKSE , mis asub kodulehe paremas ülanurgas. Pärast seda ilmub ekraanile väike kastike, kus pead valima, kas soovid kasutada boonuspakkumist või ei. Pärast sissemaksetüübi valimist pead valima makstava summa ja eelistatud makseviisi. Seejärel vajuta uuesti rohelist nupu ’ SISSEMAKSE ’.

Betsafe kasiinos on Sul sissemakse tegemiseks palju erinevaid võimalusi. Kõike populaarsemaid sissemakse tegemise võimalusi näed allpool.

SEB

SEB võimaldab oma klientidel vaid mõne klõpsuga kiirpangaülekande sooritada. Selleks pead lihtsalt valima soovitud sissemakse suuruse ja logima sisse oma pangakontole! Minimaalne sissemakse suurus on 0,01 € ja maksimaalne 10 000 € ning raha on Su mängukontol koheselt.

SWEDBANK

Swedbanki kaudu sissemakse tegemiseks vali lihtsalt soovitud summa ja klõpsa nuppu ‘Sissemakse’. Minimaalne sissemakse suurus on 0,01 € ja maksimaalne 10 000 € ning raha on Su mängukontol koheselt.

MASTERCARD

Kui oled Mastercardi klient, sisesta lihtsalt oma kaardi andmed ja summa, mille soovid sisse maksta ning vajuta seejärel suurt rohelist nuppu ‘Sissemakse’. Minimaalne sissemakse suurus on 5 € ja maksimaalne 10 000 € ning raha on Su mängukontol koheselt.

VISA

Kui oled VISA deebet- või krediitkaardi klient, sisesta lihtsalt oma kaardi andmed ja summa, mille soovid sisse maksta ning vajuta seejärel nuppu ‘Sissemakse’. Minimaalne sissemakse suurus on 5 € ja maksimaalne 10 000 € ning raha on Su mängukontol koheselt.

NETELLER

Netelleri e-rahakoti kaudu sissemakse tegemiseks pead sisestama lihtsalt oma kontonumbri, sissemakstava summa ja ID ning seejärel vajutama nuppu ‘Sissemakse’. Minimaalne sissemakse suurus on 10 € ning raha on Su mängukontol koheselt.

SKRILL

Ka see on e-rahakott. Aga erinevalt Netellerist pead Skrilli kaudu makset tehes lihtsalt sisestama soovitud makse summa vastavasse kastikesse. Minimaalne sissemakse suurus on 10 € ning raha on Su mängukontol koheselt.

MÄNGU KÄIK

Pärisraha peale online slotte mängides on mängu peamine eesmärk spinnida rullikuid ja moodustada spinni tulemusel ekraanile võimalikult palju võidukaid kombinatsioone. Võidukombinatsioone saab moodustada mitmel võiduliinil ja iga võidu suurus sõltub vastavale võiduliinile tehtud panusest.

See võib kõlada keeruliselt, aga tegelikkuses on enamik online slotte üsna sarnased tavakasiino automaatidega. Täpselt nagu mänguautomaatides, määrad ka online kasiino videoslottides mänguvooru panuse müntide sisestamisega.

Mängus on ka teisi olulisi funktsioone – näiteks müksamis- ja hoidmisnupud. Kõiki lisafunktsioone käsitleme selles peatükis hiljem.

Lisaks selgitame täpsemalt lahti ka mõned ülalkirjeldatud mõisted ja anname Sulle veidi üldist slotimänguga seotud lisateavet.

RULLIKUD

Need on komponendid, mis iga mänguvooru ajal pöörlevad. Kõigil rullikutel on sümbolid, mis kindla järjestuse moodustamisel annavad Sulle võidu. Rullikutel esinevate sümbolite seas on nii traditsioonilised kirsid, kellukesed ja hobuserauad kui ka mängu teemaga haakuvaid popkultuuriteemalised sümbolid.

Slotimängus kasutatavate rullikute arv võib erinev olla. Kui mõnedes mängudes on vaid kolm rullikut, siis osades on neid koguni seitse. Mida rohkem on mängus rullikuid, seda rohkem on ka võiduliine, millele panustada saad.

VÕIDULIINID

Need on liinid, millele mängija panuseid teha saab, ja mis tavaliselt kulgevad mänguväljal horisontaalselt või diagonaalselt. Mida enamatele võiduliinidele mängija panustab, seda suurem võimalus on Sul rullikute seiskumise järel võidukas kombinatsioon moodustada ja raha võita.

Allpool näed pilti sloti Coins Of Egypt 20 võiduliiniga mänguväljast.

Suurem võiduliinide arv tõstab reeglina ka võidutõenäosust. Mõnedes slottides saab mängija valida mitmele võiduliinile ta panustada soovib. Iga täiendav võiduliin suurendab nii panuse summat kui ka võiduvõimalust.

MÜNDID

Müntide abil saad kohandada igale võiduliinile tehtava panuse endale sobivaks. Mida enamatele võiduliinidele mängid, seda suurem on Su panus.

Oletame näiteks, et mängid 1-euroste müntidega. See tähendab, et panustad igale võiduliinile 1 euro. Näiteks kahe aktiivse võiduliiniga spinni puhul tõuseb Su panus 2 euroni ja ühtlasi on Sul kaks võimalust võita. Antud näite puhul tõuseb panus iga lisanduva võiduliiniga 1 euro võrra, kuigi mündi väärtus jääb samaks.

LISAMÄNGUD

Oletame, et oled saanud kokku võiduka sümbolite rea ja valmis oma võidu sisse kasseerima – palju õnne!

Kui osades online slotimängudes liidetakse võidusumma lihtsalt Su mängukassale, siis osades on Sul võimalik ka nn lisamängu mängida. Nende puhul saad tavaliselt etappide kaupa valida, kas soovid oma võidu sisse „kasseerida“ või soovid veel ühe suurendamiskatse teha.

See „duubelda või lõpeta“ funktsioon on eriti kasulik, kui oled võitnud väga väikse summa ja soovid oma õnne proovile panna, et teenitut veidi kasvatada. Pea aga meeles, et kui selles voorus kaotad, oled kõigest võidetust ilma!

ONLINE SLOTIMÄNGUDE HOIDMIS-, MÜKSAMIS- JA MUUD FUNKTSIOONID

Üks peaaegu kõigi klassikaliste slotimängude ühine funktsioon on müksamis- ja või hoidmisnupp. Nende nuppude abil saad rullikute liikumist mõjutada eesmärgiga moodustada valitud võiduliinile võidukas kombinatsioon.

Videoslottides pole need nupud kuigi tavapärased, aga see-eest on videoslottides palju teisi unikaalseid voore. Kas tahad rohkem infot? Vaata meie videoslotte kirjeldavat lõiku, et saada täpselt teada, mis seda tüüpi mängud unikaalseks muudab.

Hoidmisnupp võimaldab mängijatel ühe või mitu rullikut enne järgmise vooru algust lukustada. See on eriti kasulik juhul, kui oled võidukombinatsiooni juba peaaegu kokku saanud, aga vajad võiduks veel vaid üht õiget sümbolit. Vaata ka allolevat näidet.

Kui otsustad ülaltoodud näites hoida paigal teist ja kolmandat rullikut, spinnitakse järgmises mänguvoorus uuesti ainult esimest rullikut. Kui esimene rullik seiskub Kellukese sümboli kohal, oled võitnud! Kui ei, siis hoidmisvõimalus kaob ja järgmisel spinnil pöörlevad uuesti kõik kolm rullikut.

Müksamisnupp töötab veidi teisiti. Lisaks rulliku paigal hoidmise võimalusele saad mõnes mängus (kui vastav nupp valgustatud on) rullikuid ka edasi müksata, et saaksid sümbolirea kokku uuesti spinnimisnupule vajutamata. Lubatud müksude arv sõltub konkreetsest mängust, aga enamikes mängudes saad korraga teha üks kuni kolm müksu.

Teine oluline slottide funktsioon on automaatmäng. Selle funktsiooni abil saad lihtsalt istuda ja vaadata, kuidas slotirullikud ekraanil pöörlevad. See võib kõlada igavalt – lõppude lõpuks on ju võimalus sloti nuppe klõpsida oluline osa online slottide mängimisest – aga teisalt on see ka hea võimalus õppida teatud slotikate põhimõtteid suuri kaotusi kartmata.

ONLINE BOONUSED

Üks parimaid aspekte online kasiino slottide puhul on see, et pidevalt saad valida suure hulga kampaaniate vahel. Näiteks Betsafe Kasiino Eesti saidil saad esimese sissemakse tegemisel meie kasiino tervitusboonuse abil kuni 150 € lisaraha ja peale selle anname Sulle ka 150 tasuta spinni meie populaarseimates slotimängudes! Meie kampaaniad uuenevad pidevalt, et pakkuda maksimaalselt mõnusat mänguelamust nii meie uutele kui ka olemasolevatele klientidele. Kui mõlgutad mõtteid online kasiinos mängima hakkamisest, viska meie kampaaniatele kindlasti pilk peale. Kõigi kampaaniate puhul jälgi, millised tingimused ja panustamisnõuded kampaanias kehtivad. Täpsemalt saad selle kohta lugeda meie reeglitest ja tingimustest.

KUIDAS VÕITE SISSE KASSEERIDA

Kui oled slotimängu selgeks saanud ja Betsafe Kasiinos oma esimesed võidukad panused teinud, võib Sul tekkida soov võidud oma pangakontole kanda. Nii saad esiteks oma kulusid kontrolli all hoida ja teiseks veidi raha kõrvale panna juhuks, kui Sul peaks tekkima tahtmine tagasi tulla ja uuesti mängida.

Võitude välja võtmiseks klõpsa esmalt paremas ülanurgas oleval profiilinupul (see on ’SISSEMAKSE’ nupu kõrval). Edasi vali lihtsalt ‘Väljamakse’ ja siis juba konto, kuhu soovid raha kanda, ja summa, mille soovid välja võtta.

Pea aga meeles ka seda, et kui kogu kontol oleva raha välja võtad, tuleb Sul enne järgmise mänguvooru alustamist uus sissemakse teha. Väljamakse jõudmine Sinu pangakontole võib vahel ka paar tööpäeva aega võtta. Seepärast ära muretse, kui raha kohe oma pangakontol ei näe.

SLOTTIDE VÕIDUTÕENÄOSUS PUUST JA PUNASEKS

Kui suur on online slottide võidutõenäosus? Kas tõenäosus on pikk või lühike ja mis nende kahe erinevus täpselt on? Selles lõigus vastame neile ja ka teistele küsimustele ning anname Sulle täpsema ülevaate sellest, kui suur on tõenäosus, et Sa Betsafe Kasiinos slotte mängides suurvõitu tabad.

PIKK VS LÜHIKE

Esmalt teeme kiiresti selgeks mis on „pikk“ ja „mis“ lühike võidukoefitsient. Õnneks pole see väga keeruline. Loe lihtsalt järgnevaid lühikirjeldusi.

MIS ON LÜHIKE VÕIDUKOEFITSIENT?

Kui võiduka tulemuse eest tehtav väljamakse on vähem kui kaks korda panusest suurem, nimetatakse võidukoefitsienti lühikeseks. Nende võitude saavutamise tõenäosus on suurem, aga väljamaksed on oluliselt väiksemad kui pika võidukoefitsiendi puhul. Hea näide lühikesest võidukoefitsiendist on näiteks see, kui panustad sellele, et Brasiilia jalgpallikoondis võidab San Marinot, või et tennise esireket võidab mängijat, kes top 100 hulka ei kuulu.

MIS ON PIKK VÕIDUKOEFITSIENT?

Pika koefitsiendiga panused on, vastupidiselt, väiksema võidutõenäosusega. Aga kui need panused on võidukad, siis on panuse teinud mängijal lootus ka märkimisväärne võit sisse kasseerida. See muudab niisugused panused ahvatlevaks riskilembelisematele mängijatele, kes soovivad näiteks teha panuse poksimatši eeldatavalt nõrgema mängija võidule või sellele, et amatöörgolfar Mastersi turniiri võidab.

Online slottide puhul on koefitsiendid igas mängus erinevad. Kui osades mängudes püütakse mängijaid koefitsientide abil jackpotti jahtima suunata, siis teistes mängudes on jällegi võimalus püüda väiksemaid, aga see-eest sagedasemaid võite. Täpsemalt saad slottide võidutõenäosuse kohta lugeda selle peatüki järgmistes osades.

SLOTTIDE VÕIDUTÕENÄOSUS PUUST JA PUNASEKS

Nagu enamike online kasiino mängude puhul on ka slotimängu tulemusi keeruline ette ennustada. See muudab ka tõenäosuse arvutamise, algse panuse valimise ja mitmed teised otsused oluliselt keerukamaks. Eriti kui arvestad ka juhusliku numbri generaatorite olulist rolli.

Nagu eelmises peatükis juba selgitasime, on juhusliku numbri generaatorid (RNG-d) online slottide olulisimad komponendid. Need algoritmid määravad juhuslikult iga mänguvooru tulemuse. Seega pole ühegi spinni tulemus kunagi ette määratud ja on – nagu selle olulise algoritmi nimigi ütleb – täiesti juhuslik.

Võidutõenäosuse arvestamisel on seega aluseks rullikud, või täpsemalt, neil olevad sümbolid, mitte RNG.

Oletame, et mängid näiteks klassikalist kolme rullikuga mängu, kus TÄHE sümbol esineb igal rullikul vaid ühe korra, aga KIRSI sümbol mitu korda. See tähendab, et tõenäosus, et kõik rullikud TÄHE sümbolil seiskuvad on väga pikk, aga tõenäosus, et rullikud seiskuvad KIRSI sümbolil, on oluliselt lühem.

Selle näite puhul tasub märkida, et kolme TÄHE sümboli samale liinile spinnimise tõenäosus on palju pikem ja seepärast on ka selle saavutuse eest antav võit kõvasti suurem kui näiteks kolme KIRSI välja spinnimisel.

Samuti märkad kindlasti, et enamikel slottidel on kohe mänguekraanil näidatud võidukad sümbolikombinatsioonid ja võidusummad, mille nende abil teenida saad. Sellepärast kutsutakse seda võidutabeliks.

Võidutabelite alumisel real (või parempoolses alanurgas) kuvatakse tavaliselt väikseima väärtusega kombinatsioon ja vasakule või ülespoole liikudes järjest suuremat võitu andvad kombinatsioonid. Siin on üks näide võidutabelist.

Siin näed, kuidas on võidusümbolid järjestatud slotis Gonzo’s Quest , mida ka Betsafe Kasiinos mängida saad. Ülaltoodud näites annab kõige väiksema võidu paremas alanurgas olev linnupea sümbol ja kõige suurema võidu vasakus ülanurgas kujutatud inka pea sümbol. Seda seepärast, et linnupea sümbol esineb igal rullikul palju tihemini kui inka pea sümbol.

Sama loogika kehtib ka teiste videoslottide puhul – kui moodustad võiduka kombinatsiooni kolmest sagedalt esinevast sümbolist, on võidusumma väiksem kui kolme harvemini esineva sümboliga kombinatsiooni eest.

Pea meeles, et enamikel slottidel on siiski rohkem kui kolm rullikut, mis tähendab, et kombinatsioone, mille seast RNG valiku teeb, on miljoneid. Sel juhul on alati mõttekas panustada mitmele võiduliinile. See suurendab küll Su panust, aga täpselt samamoodi tõstab ka Sinu võiduvõimalusi.

KAS ONLINE SLOTID ERINEVAD TAVALISTEST MÄNGUAUTOMAATIDEST?

Tavaliste mänguautomaatide ja online kasiino slottide vahel on lihtne erinevus. Kui mänguautomaatides määrab võidutulemuse sisseehitatud arvutikiip või mehhaaniline süsteem, siis online slottides otsustab iga spinni tulemuse juhusliku numbri generaator (RNG), mille ausust pidevalt kontrollitakse.

Kõik Betsafe Kasiino RNG-d on pitseerinud ja kinnitanud asjakohane Eesti riigiasutus, mistõttu võid olla kindel, et meie mängud on turvalised ja ausad. Tavakasiinos leiduvate mehhaaniliste automaatide kohta sama täie kindlusega öelda ei saa.

Lisaks on Sul online kasiinos võimalik nautida palju unikaalseid lisaomadusi. Siit leiad nii graafika viimase sõna võimalusi rakendavaid videoslotte kui ka hiljutistel hittfilmidel põhinevaid slotikaid. Valik võib silme eest tõeliselt kirjuks võtta.

Ka online kasiinode kampaaniatest võib pikalt rääkida. Kui enamik traditsioonilisi kasiinosid ei paku Sulle rohkemat kui vaid katust pea kohale, siis online kasiinodes, näiteks Betsafe Kasiinos, saad kasutada mitmeid tervitusboonuseid ja tasuta spinne lihtsalt mängijaks registreerumise eest. Et Sul oleks lihtsam esimesi samme teha.

MIS KINNITAB ONLINE SLOTTIDE AUSUST?

Nagu juba eespool mainisime, on kõik meie online slotid üle kontrollinud ja neile vajaliku kinnituse andnud asjakohane Eesti riigiasutus. See annab Sulle kindluse, et meie mängud on 100% õiglased ja 100% turvalised.

Kas mõlgutad mõtteid Betsafe Kasiinos registreerumisest ja online slottide järele proovimisest? Enne registreerumist tutvu kindlasti meie värskeimate kampaaniatega – võib-olla on Sul võimalus pärast oma esimese sissemakse tegemist ka kopsakas boonus sisse kasseerida.

MÄRKSÕNAD

SHARE