Tervitused, Novomaticu mängud!

Daamid ja härrad! Suured tänud, et olete tee meie juurde leidnud. Tervitagem koos Novomaticu saabumist Betsafe’i perre, kes lisab mõnusalt värske valiku populaarseid slotimänge meie aina kasvavasse mängude kogusse.

Peaaegu üle 40 aasta tegutsenud Novomatic on üks suurimaid kasiinomängude tootjaid maailmas. Novomaticu teekond algas maapealsete kasiinomängude loomisega ja nüüdseks on ta edukalt liitunud ka onlain-tööstusega, olles üks mainekamaid kasiinomängude arendajaid.

KÕIGE POPULAARSEMAD NOVOMATICU SLOTIKAD

Novomaticu mängud on värvikirevad, lõbusad ja kaasahaaravad. Kui sa pole selle arendaja mängudega veel tuttav, siis altpoolt leiad kõige populaarsemate ja kõrgete reitingutega slotimängude kirjeldused.

BOOK OF RA DELUXE

Seda slotikat võib raudselt Novomaticu mängude perepeaks nimetada. Book of Ra Deluxe’i eelkäija on väga menukas slotimäng Book of Ra. Uus versioon on pungil head ja paremat ning suurepäraseid võiduvõimalusi – võid võita kuni 50 000 münti ja mängu väljamakse protsent on 95,1%.

Suundu reisile Vana-Egiptusesse ja otsi vaaraode väärtuslikke aardeid. Parim viis selleks on käivitada Book of Ra Deluxe’i boonusfunktsioon. Saades rullikutele vähemalt kolm raamatu scatter-sümbolit, oled võitnud 10 tasuta spinni ja lisaks duubeldatakse kõik su võidud!

Enne tasuta spinnide vooru valitakse sulle juhuslik sümbol ja see võib laieneda kolmele rullikule. Just siis on sul eriti magus võimalus suuri võite noppida.

SIZZLING HOT DELUXE

Nähes mängu nimes sõna Deluxe, võid kindel olla, et tegemist on väärt asjaga – kui see on veel Sizzling Hot, on see tõenäoliselt veel parem kraam. Sizzling Hot Deluxe on klassikaline slotimäng, kus asjad on lihtsad ja mahlakad. Mängu minimalistlik väljanägemine, kerge arusaadavus ja päris kõrge väljamakse protsent – 95,66%, on muutnud mängu paljude jaoks populaarseks kasiinomänguks.

Hoia silm peal mängu scatter-sümbolil, tähekesel. Juba viis sellist sümbolit toovad sulle päris kopsakaid võite. Mängu tõeline staarmängija on aga õnnelik number 7. Püüa saada neid sümboleid oma makseliinile vähemalt viis ja sulle langeb sülle superväljamakse – 1000-kordne algpanus!

COLUMBUS DELUXE

Purjeta avamerel ja suundu avastamisrohkele reisile koos Columbusega. Sind ootab ees fantastiline teekond varanduste otsimisel ja leidmisel. Põnev ja kaasahaarav Columbus Deluxe seiklusmäng on kõrge väljamakse protsendiga – 97,03% ning sul on võimalus võita kuni 50 000 münti, kui rullikud sinu kasuks õiget tööd teevad.

Columbuse laevad Nina, Pinta ja Santa Maria on slotikas scatter-sümbolid ning ilmuvad vaid rullikutele 1, 3 ja 5. Saades ekraanile kõik kolm, saad siseneda tasuta spinnide vooru. Sind ootavad ees 10 tasuta spinni ning lisa-scatterid, mis muutuvad voorus wild-sümboliteks.

LUCKY LADY’S CHARM DELUXE

Novomaticu slotimängu Lucky Lady’s Charm Deluxe rullikutel olevad sümbolid on kõik hea õnnega seotud. 95,13% väljamakse protsendiga slotikas on põnevust täis mäng. Tasuta spinnide funktsioonis ootavad sind 15 tasuta spinni ja võitude kolmekordistajad. Kas pole mitte hea algus?

Tasuta spinnide funktsioon käivitub iga kord, kui saad ükskõik kus rullikutel vähemalt kolm kristallkuuli scatter-sümbolit. Lucky Lady ise on slotikas wild-sümbol ja asendab ilmumisel kõiki teisi sümboleid. Tema on see, kes aitab sul suurte võitudeni jõuda. Kui ta aitab luua võidukombinatsiooni, siis su võit kahekordistatakse põhimängus ja tasuta spinnide voorus lausa kolmekordistatakse!

LORD OF THE OCEAN

Pane selga skafander ja sukeldu mängu Lord of the Ocean sügavustesse. Novomaticu värske slotikas viib sind maagilisse veealusesse maailma. Loo sõprus Neptuniga ja sul on võimalus võita kuni 50 000 münti kõigi viie võiduliinil oleva Lord of the Oceani sümboli eest. 

Slotika Lord of the Oceani scatter-sümbol on Püha värav. Spinnides ekraanile vähemalt 3 sellist sümbolit, käivitatakse tasuta spinnide boonusvoor, mis on slotika tipphetk. Boonusvooru alustad 10 tasuta spinniga ja kui suudad ekraanile vaid ühe spinniga saada veel kolm scatterit, käivitub boonusvoor uuesti. Seda funktsiooni on võimalik taaskäivitada lõpmata arv kordi!

Lisaks on sulle abiks juhuslikult laienev sümbol, mis sarnaneb Book of Ra Deluxe’i mängus oleva sümboliga. Selle sümboli ilmumisel võid endale spinnida vägagi kopsakaid võite.

ULTRA HOT DELUXE

Tegemist on väga lihtsa retrohõngulise mänguga, millega võid endale spinnida koguni 300 000 münti! Novomaticu Ultra Hot Deluxe on mõnus traditsiooniline slotimäng, mis on samas ka meeletult kuum!

Kolme rulliku ja viie makseliiniga Ultra Hot Deluxe on loodud just neile mängijale, kes hindavad mängus lihtsust kuid samas vingeid võiduvõimalusi. Spinni arvutis või mobiilis ja vaata, kuidas puuviljad enne võidu väljakuulutamist leekidesse süttivad. Kõrgelt hinnatud ja põnev mäng – ideaalne suurtele panustele mängijatele.

PLENTY ON TWENTY

Plenty on Twenty on Novomaticu traditsiooniline puuviljadest tulvil slotikas, kus kõik puuviljad on justkui joonisfilmist välja hüpanud koomiksilaadsed tegelased. Lõbu kui palju ja võite veel enam.

Klassikalised puuviljaslotikad ei lähe kunagi moest. Neid on vahva vaadata ja lihtne mängida – need tegurid on justkui kirsid tordil, mis sind alati mängude juurde tagasi toovad. Plenty of Twenty slotikast leiad veel lisaks mõnusa portsu põnevust wild- ja scatter-sümbolite ning riskifunktsiooni näol.

DOLPHIN’S PEARL DELUXE

Söösta Novomaticu kaasahaaravasse veeseiklusesse, kus sind ootab 90 000 mullitavalt värsket münti! Tundub põnev? Siis proovi kindlasti Dolphin’s Pearl Deluxe’i slotikat, kus auhindu jagatakse päris heldelt.

Sinu tööks ongi leida korallide vahele peidetud pärleid ja delfiinid on need, kelle abil võitudeni jõuad. Suurima võidu, 900-kordse algpanuse saad siis, kui mängus ujuvad kõigile viiele rullikule delfiinid. Pärlit jahtides on delfiin wild-sümbol, mis asendab kõiki sümboleid ja aitab sul vägevaid auhindu koguda.

Lisaks premeeritakse sind kolme või enama pärli sümboli saamisel 15 tasuta spinniga ja kõikide võitude kolmekordistamisega!

FAUST

Faust on Novomaticu närvekõditav slotimäng, mis põhineb samanimelisel kuulsal teosel, kus peategelane sõlmib Saatanaga kokkuleppe.

Saatan Mephisto on mängus scatter-sümbol. Spinnides rullikutele vähemalt 3 sellist sümbolit, aktiveeritakse 10 tasuta spinni. Seejärel valib mäng sulle juhuslikult ühe sümboli, mis toimib laieneva sümbolina. Kui su juhuslik sümbol maandub rullikutel tasuta spinnide voorus, laieneb see tervele rullikule ja suurendab märkimisväärselt su võiduvõimalusi – eriti siis, kui sul on kõrge tasuvusega sümbol.

POWER STARS

Traditsiooniline puuviljateemaline suurepäraste taaskäivitavate spinnidega Power Stars on Novomaticu kaasahaarav videoslotikas, mida soovid mängida ja mängida ja veel kord mängida. Tähe sümbol on slotika wild, mis asendab kõiki teisi sümboleid kõikidel rullikute positsioonidel.

Millal iganes tähe sümbol rullikule ilmub, laieneb see kogu rullikule ja toob endaga kaasa suure portsu potentsiaalseid võite. Lisaks sellele on sul uuesti käivitavate spinnidega suurepärane võimalus aina uusi võite noppida. 

Kas soovid rohkem teada, kuidas neid Novomaticu ja teisi slotimänge mängida? Vaata kasulikke nippe meie kasiinojuhendi jaotisest Kuidas mängida slotimänge.

MÄRKSÕNAD

SHARE