Slotimängu Jumbo Stampede ülevaade

Erinevalt teistest tüüpilistest slotimängudest suudab aafrikateemaline Jumbo Stampede sind üllatada mitmel erineval viisil. Muidugi ootavad sind ka vägevad võiduvõimalused. Avastamist on rohkelt, nii et hakkame kärmelt peale.

Mäng on 6 x 4 rullikuga ja iga tõmmatava spinni kohta on sul kokku 4096 võiduvõimalust. Üksikud preemiad ei pruugigi nii suured näida, kuid kui ekraan on täidetud just nende õigete sümbolitega, tulevad ka potentsiaalsed väljamaksed, mis võivad olla kuni 614 400 eurot. Funktsioonide loendist leiad wild-sümboleid, mitmeid tasuta spinne ja teatud tingimustel ka mitmekordistajaid.

PANUSTAMINE JA PREEMIAD

Erinevalt teistest iSoftBeti slotikatest on Jumbo Stampede’i panustamisvahemik 0,01–1 eurot iga liini kohta. Minimaalne panus peab olema 20 münti, mis pole 4096 võiduvõimalusega slotika kohta üldsegi mitte kallis. Panustamisvahemik on 20 sendist 20 euroni, nii et mäng peaks olema vastuvõetav päris paljudele.

Preemiate maksimaalne üksikväärtus on 150 €, kuid 4096 võiduvõimalusega mängus on sul võimalik ühes põhivoorus võita kuni 614 400 € (tasuta spinnid kasutavad 2- või 3-kordseid wild-sümboleid, mis suurendavad võiduvõimalusi). Mänguarendaja on vist sellele maksimaalsele väljamaksele mingi piirangu peale pannud, kuid meil täpsem teave selle kohta puudub. Mängu RTP (väljamakse protsent) on 95,94% ja see on piisavalt atraktiivne valik igale mängijale.

SLOTIKA JUMBO STAMPEDE FUNKTSIOONID

Mängu erinevad funktsioonid on võrdlemisi lihtsad ja kindlasti oled sarnaseid näinud ka teistes slotikates. Tavaliste sümbolite kõrval leiad mängust Wild Sunseti sümboli, mida saad uutesse võidukombinatsioonidesse lisada. Wild-sümbolid saavad ilmuda neljale keskmisele rullikule ning nende töö on lihtne – nad peavad paremal rullikul lihtsalt olemas olema ja muud ei midagi.

Elevandibeebi (scatter-sümbol) kohtamisel saad portsu tasuta spinne. 3–6 elevandibeebi ekraanile spinnimisel käivitatakse 8–50 tasuta spinni. Leides pärast seda ekraanilt veel kaks kuni kuus uut scatter-sümbolit, käivitub funktsioon 5 kuni 50 lisaspinniga uuesti.

Lisaks tasuta spinnidele on mängus mitmekordistavad wild-sümbolid, kas siis 2- või 3-kordsed ja need suurendavad su auhindu märkimisväärselt.

Tasuta spinnide ajal võib mängus esile kerkida ka Jumbo-sümbol, mis maksab välja jackpoti. Ta pakub sulle scatter-sümbolina erinevaid preemiaid. Jumbod ei pea asetsema külgnevatel rullikutel. Auhindade saamiseks piisab vaid nende ilmumisest ekraanile.

TEEMA JA KUJUNDUS

Jumbo Stampede’i slotikast leiad mitmeid juba tuttavaid sümboleid, kui oled ka varem Aafrika safariteemalisi mänge mänginud. Kõige tasuvamad neist on Aafrika päikesetõus, elevandibeebid, suured elevandid (nn Jumbo-sümbolid), ninasarvikud, leopardid, sebrad ja antiloobid. Hõimuteemalised royalid on vähemtasuvad sümbolid.

KOKKUVÕTE

Jumbo Stampede’i slotikas on pungil erinevaid funktsioone ja suuri võiduvõimalusi. Kuigi selle lugu pole just kõige atraktiivsem, on mäng siiski vägagi nauditav.

MÄRKSÕNAD

SHARE