Divine Fortune ülevaade

Divine Fortune on NetEnti loodud progressiivne videoslot. See mäng on inspireeritud Vana-Kreeka mütoloogiast ja sisaldab näiteks Medusa, Minotauruse ja Fööniksi sümboleid. Divine Fortune on viie rulliku, kolme rea ja kahekpmne fikseeritud võiduliiniga slotikas. Mängu kujundus on üsna klassikaline – rullikuid ääristavad kaks kuju ja mänguvälja taustal näed paistmas templit. Mängu kujundus on üsna lihtne, aga väga kena – rullikud on paigutatud Kreeka templit kujutavale taustale.

Mängu eripärad

Selles 5 rulliku ja 20 võiduliiniga slotis figureerivad klassikalised Vana-Kreeka mütoloogia tegelased, teiste seas näiteks Medusa, Minotaurus ja Fööniks. Wild-sümbol on Pegasuse kujuga ja asendab kõiki sümboleid peale Scatteri ja boonussümboli. Selles slotis on neli boonusvooru:

Kukkuvate Wildidega Kordusspinnid algavad kohe, kui spinnid Wild-sümboli ükskõik millisele mänguvälja positsioonile. Iga kordusspinniga nihkub Wild-sümbol ühe rea võrra allapoole. Selle vooru saad aktiveerida nii põhimängus kui ka boonusspinnide ajal. Täpselt sama kehtib ka Wild on Wild vooru kohta, mis käivitub kohe, kui Kukkuva Wildi taha ilmub teine Wild-sümbol. Selle vooru aktiveerimisel laieneb Wild-sümbol tervele rullikule ja teenid raha kõigi Wildi abil moodustuvate võidukombinatsioonide eest.

Boonusspinni sümboliga võid teenida kuni 12 spinni. Boonusspinni sümboleid saad aga välja spinnida alles pärast seda, kui oled rullikutele keerutanud vähemalt kolm Scatterit. Sõltuvalt Scatterite arvust teenid nende eest kas viis, kaheksa või 12 spinni.

Jackpoti boonusmängu saad käivitada siis, kui oled kogunud vähemalt kolm boonuspunkti. Kogutud boonuspunktid jagatakse enne Jackpoti boonusmängu juhuslikult rullikutele laiali ja iga boonussümboli eest, mille Sa jackpotimängus välja spinnid, saad preemiaks 10-200-kordse panuse suuruse võidu.

Divine Fortune pakub lisaks suurvõitudele ka piisavalt sagedasi väikeseid võite, mis kindlasti Sul progressiivset jackpotti jahtides väga nukraks muutuda ei lase. Kõik erivoorud kokku annavad Sulle võimaluse oma panus kuni 600-kordset tagasi teenida. See peaks olema enam kui piisav näitaja selleks, et meelitada Sind seda slotti vähemalt järele proovima!

MÄRKSÕNAD

SHARE