Strolling Staxx: Cubic Fruits puuviljade sadu

Kuidas oleks ühe puuviljasmuutiga? Põruta kasiinosse ja mängi mängu Strolling Staxx: Cubic Fruits, et nautida NetEnti Staxx-seeria värsket klassikalist puuviljateemalist slotikat.

Võta suur amps sellest puuviljalisest mängust

Strolling Staxx: Cubic Fruits on 5 rullikuga 3-realine 10 fikseeritud makseliiniga slotimäng. Vaata mängu demo või proovi seda loovalt disainitud ja huvitavate funktsioonidega pikitud mängu pärisraha eest ning proovi võita maksimaalne 5000-mündiline väljamakse ühe makseliini kohta.

Viis boonusfunktsiooni ootavad avamist

● Kolossaalne sümbol. Mängu põhisümbol võib põhimängus ja põhiboonusfunktsioonis ilmuda ainsa sümbolina või 2 x 3 või 3 x 3 kolossaalse sümbolina. Kui kolossaalne sümbol maandub, jaguneb see kuni üheksaks eraldi sümboliks ja võib tuua mahlakaid võidukombinatsioone.

● Wild. „W“-tähega sümbol ongi wild ja see võib ekraanile potsatada kokkupakitult või kolossaalse sümbolina. Võidukombinatsioonid põimuvad välja siis, kui wild asendab külgnevaid sümboleid.

● Tasuta taasspinnid. Kiika aeg-ajalt puidust märki ekraani all vasakus nurgas. Sinna võib ilmuda puuviljasümbol. See sama sümbol ilmub peagi kokkupakitult ka ekraanile. Ühe või mitme sellise sümboli rullikutele saabumisel aktiveerub uuesti käivitatavate spinnide voor. Kokkupakitud sümbolid liiguvad rullikul pärast iga spinni vasakule. Iga kokkupakitud sümboli ilmumisel saabuvad taaskord ka uuesti käivitatavad spinnid.

● Boonuspanus ja lisavõimalus. Strolling Staxx: Cubic Fruitsi mängust leiad ka boonuspanuse ja lisavõimaluse funktsiooni. Neid saab aktiveerida klõpsates rullikute all asuvale nupule „Bonus Bet“. See läheb sulle maksma viis lisamünti spinni kohta. Strolling Staxxi taasspinnide funktsiooni käivitamisel saad ka lisavõimaluse funktsiooni kasutada. Siin lõikad tulu 3 x 3 kolossaalsete sümbolite maandumisel täies ulatuses või osaliselt ja tõstad mõnusalt oma võidupotentsiaali.

Mahlaka kujunduse ja rütmika heliga slotikas

Strolling Staxx: Cubic Fruits on oma erksate värvide ja terava kontrastiga visuaalselt hästi kaasahaarav mäng. Võrreldes eelmiste Staxxi mängudega, nt Butterfly Staxxiga, on siinne värvipalett erksam, kuid ei häiri sugugi silmi. Puuviljasümbolite taga laiub kuubikukujuliste puude ja voogava jõega metsamaastik. Heli on samuti kvaliteetne ja rütmikas, mida on ilmestatud sümbolite vette plärtsatamise efektidega ja mahlaka võidu korral paitab su kõrvu Vegase klassikalise slotimasina heli.

Maksetabel

Madalama väärtusega sümbolid on pildiga kaardid, soldatist ässani ning kõrgema väärtusega sümbolid ilmuvad puuviljadena. Maasikaid, sidruneid ja arbuuse leiad kõikidelt rullikutelt.

Kõige tulutoovamad sümbolid on mängus arbuusid ja wild-sümbolid. Nende eest saad 25-, 100- ja 250-kordse algstäki vastavalt kolme, nelja ja viie sümboli ilmumisel makseliinile. Ülejäänud puuviljasümbolid on samuti hästitasuvad – viie ploomi või kirsi ekraanile spinnimisel võidad 100-kordse algstäki. Viie identse maasikasümboli saamisel suureneb su algstäkk 150-kordselt ja viie sidruni puhul 120-kordselt.

Strolling Staxx on fantastiline!

NetEnt on teinud suurepärast tööd selle klassikalise kasiinoteemalise slotika uuendamisel. Strolling Staxx: Cubic Fruits näeb välja fantastiline ja seda on eriti põnev mängida tänu oma uuesti käivitatavate spinnide funktsioonile. Koos boonuspanuse, lisavõimaluse funktsiooni ja 3 x 3 kolossaalsete sümbolitega on su võidud päris kopsakad.

Naudi kaasahaaravat mängu ja proovi õnne NetEnti 3. seeria Staxxi mängus nimega Strolling Staxx.

MÄRKSÕNAD

SHARE