SLOTIMÄNGUDE TÜÜBID

Täpselt samamoodi nagu ruleti-, blackjacki- ja pokkerisõprade jaoks on mänguvalikus erinevaid mänge, on ka slotimänge rohkem kui üht tüüpi. Muide, seda lehte põhjalikumalt uurides saad teada, et online slotimängude valik on sõna otseses mõttes lõputu – alustades traditsioonilistest kolme rullikuga slotimängudest ja lõpetades põnevate videoslottidega.

Selles peatükis vaatame, millised on peamised slotimängude tüübid, anname näpunäiteid, kuidas erinevaid slotte mängida ja toome ka mõned näited slotimängudest, mida Betsafe Kasiinos mängida saad.

Alustame kiirülevaatega populaarsetest slotimängu tüüpidest. Kindlasti on see teekond online slotimängude maailma ka Sinu jaoks väga põnev.

POPULAARSED SLOTIMÄNGUD

Arvestades seda, missugusel tohutul hulgal tänapäeval erinevaid klassikalisi ja videoslotte pakutakse, on mõistetav, et algajal mängijal on väga raske otsustada, millest alustada. Allpool näed loetelu meie kõige populaarsematest slotimängudest. Iga mängu juures leiad ka imekiire tutvustuse. Järgmistes selle peatüki osades saad lugeda iga slotimängu tüübi kohta täpsemat tutvustust ja tutvud erinevate slotimängude erinevate voorudega.

PUUVILJASLOTID JA VEGASE SLOTID

Usu või mitte, aga „puuviljaslotid“ ja „Vegase slotid“ on tegelikult ühe ja sama mängu erinevad nimetused, kuigi mõlemal mängul on oma erinevad juured

Peamine erinevus seisneb nimes – paljud mängijad armastavad traditsioonilisi slotimänge puuviljaslottideks kutsuda seepärast, et enamikes selle mängu variatsioonides esineb erinevate puuviljade (nt apelsinide, banaanide, kirsside või mustikate) sümboleid.

Kas tahad teada, kust tuleb termin „Vegase slotid“? Loe edasi ja saad teada…

VIDEOSLOTID

Videoslotid on kahtlemata online kasiinode populaarseimad ja kütkestavaimat elamust pakkuvad slotimängud. Videoslottides näed tavaliste rullikute ja nuppude asemel erinevaid animatsioone, teemasid ja heliefekte, mis viivad Su mänguelamuse täiesti uuele tasemele.

Selle peatüki järgmistes osades saad väga põhjaliku info selle kohta, mis videoslotid on ja kuidas neid mängida.

KLASSIKALISED SLOTIMÄNGUD

Videoslottide vastandiks on klassikalised slotid, mille aluseks on kõige esimesed mänguautomaadid. Nende mängude mängimine on ülilihtne. Ka tänapäeval võid leida neid klassikalisi kangi, kolme rulliku ja paari nupuga automaate paljudes online kasiinodes.

Ka klassikaliste slotimängude kohta leiad allpool palju täpsemat teavet. Lisaks saad teada ka seda, millised klassikalised slotid Betsafe Kasiinos saadaval on.

MITME RULLIKUGA SLOTIMÄNGUD

Nagu nimigi ütleb on paljude rullikutega slotid need, kus on rullikuid rohkem kui klassikalistes slotimängudes. Mitme rullikuga slotid on populaarsed seepärast, et suurem rullikute arv loob ka rohkem võiduliine, mis omakorda tähendab suuremaid panustamis- ja võiduvõimalusi.

Selleks, et leida Betsafe Kasiinos oma lemmik mitme rullikuga slot, loe läbi allpool olev mitme rullikuga slotimänge kirjeldav peatükk.

TASUTA SLOTID

Kõigi slotimängude mängimiseks ei pea tingimata sissemakset tegema ega pärisraha panustama. Betsafe Kasiinos saad, muide, suurt hulka tasuta slotte nautida ilma et peaksid isegi registeeruma. Lisaks riskivabale mänguelamusele annavad tasuta slotid algajale mängijale suurepärase võimaluse slotte enne pärisraha panustamist tasuta proovida.

Allpool näed, missuguseid slotte Betsafe Kasiinos tasuta proovida saad.

PUUVILJASLOTID JA VEGASE SLOTID

Puuviljaslotid ja Vegase slotid on enam-vähem üks ja sama asi. Need mõlemad on lihtsalt slotika peenemad nimetused, mida online kasiino mängijad sageli selle, ühe kõigi aegade populaarseima mänguliigi kohta kasutavad.

See, kas soovid kutsuda online slotti puuviljaslotiks, puuviljakaks või Vegase slotiks, on Su enda vaba valik, kellelgi pole õigust öelda Sulle, et kasutad vale nimetust. Seda põhjusel, et teatud perioodidel on iga neist nimetustest väga mõjuval põhjusel väga populaarne olnud.

Mõiste „puuviljaslot“ tuleneb asjaolust, et enamike klassikaliste slotimängude rullikutel kasutatakse puuviljasümboleid. Eriti ilmne on see sellistes slotikates, nagu Fruit Spins või Classic Fruit, kus sidrunite, apelsinide, kirsside, melonide ja mustikate abil võid teenida magusaid rahalisi võite.

Nimetus „Vegase slotid“ tuleneb aga asjaolust, et paljud täna Betsafe Kasiinos pakutavad slotikad on inspireeritud traditsioonilistest Las Vegase automaatidest. Need, tundub, et igavesti populaarsed slotikad, millega tuntud kasiinodes nagu Bellagio, Caesars Palace ja The Pyramid uusi mängijaid kätt proovima meelitatakse, on tänu oma lihtsusele ja ajaloole ka miljonite online kasiino sõprade lemmikuteks.

Puuviljaslottide ja Vegase slotimängude populaarsuse saladus peitub nende lihtsuses. Need, tavaliselt vaid mõnest rullikust ja üksikutest nuppudest koosnevad mängud on kasiinosõprade lemmikute hulka kuulunud juba sellest ajast, kui neid 19. sajandil esmakordselt tutvustati.

Algsega võrreldes pole traditsiooniliste puuviljaslottide ja Vegase slotimängude mängupõhimõte oluliselt muutunud. Paljud Betsafe Kasiino klassikalised slotid ongi püütud luua just nii, et need näeksid välja täpselt samasugused nagu baarides, tavakasiinodes ja mujal leiduvad tavalised mänguautomaadid.

Unikaalseks teeb need mängud aga asjaolu, et kui traditsioonilisi slotikaid saab mängida vaid kindla väärtusega müntidega, siis puuviljaslotte ja Vegase slotte saad meie saidil mängida just sellise algpanusega, nagu soovid, ja panustada just niipaljudele võiduliinidele, kui soovid. Samuti saad neid mänge igal ajal mängida ka oma mobiilil või tahvelarvutil, kui oled kodust eemal või kuhugi reisimas.

Paljusid Betsafe Kasiino puuviljaslotte ja Vegase slotte saad mängida ka tasuta – seepärast on need suurepäraseks valikuks uutele mängijatele, kes soovivad slotte enne pärisraha panustamist põhjalikumalt tundma õppida. Kui soovid tasuta online slotimängude kohta täpsemalt lugeda, uuri meie põhjalikku peatükki täpsemalt.

VIDEOSLOTID

Kui enamik puuviljaslottidest on olemuselt sarnased traditsiooniliste automaatidega, siis videoslotid on hoopis teistsugused. Need, paljude arvates pikaks ajaks domineerivaks slotiliigiks jäävad, mängud on praegu online kasiino mängude seas kindlalt populaarseimad.

Videoslottide võlu peitub selles, et sadade mängude seast leiab iga mängija kindlasti endale sobiva teema, mängupõhimõtte ja jackpotiga sloti. Näiteks Betsafe Kasiinos on enam kui 850 videoslotti igale võimalikule maitsele. Alates antiikaja motiividega slotist Coins of Egypt ja lõpetades 1995. aasta originaalsel Jumanji filmil põhineva mänguga Jumanji slotimängud.

Videoslottide mängupõhimõte on sarnane traditsiooniliste slotimängudega. Mängu eesmärk on muudustada võiduliinidele võimalikult palju auhinnalisi sümbolikombinatsioone. Mida rohkem ühesuguseid sümboleid välja spinnid, seda suuremad on Sinu võiduvõimalused.

Erinevalt traditsioonilistest slotimängudest kasutatakse videoslottides paljusid interaktiivseid elemente, sealhulgas näiteks animeeritud tegelaskujusid või heliefekte. Kõik see kokku muudab videoslotid palju köitvamaks ja lõbusamaks ning samas klassikalistest Vegase slotimängudest ja mänguautomaatidest erinevaks.

Üks Betsafe Kasiino kõige populaarsemaid videoslotte on Starburst. Selles, et viie rulliku ja 10 võiduliiniga Starbursti mängimine suure hulga mängurite jaoks lausa igapäevane tegevus on, pole midagi väga üllatavat. Kas soovid teada, mis on selle mängu fenomen? Registreeru Betsafe’i mängijaks kohe täna, võta meie kasiino tervituspakkumine ja naudi 50 tasuta spinni selles klassikalises kalliskivideteemalises mängus.

Teine suurepärane näide põnevast videoslotist on The Mask. See mäng põhineb 1990. aastate hittfilmil, mille peasosades särasid Jim Carrey ja Cameron Diaz. Mängus on viis rullikut ja 20 võiduliini ja sümboliteks on erinevad filmitegelased, teiste hulgas ka koer Milo. Mängijad saavad valida oma mündi/panuse suuruse, kusjuures miinimumpanuseks on kõigest 10 senti ja maksimumpanuseks 50 eurot.

Nii nagu kõigis meie slotimängudes, määrab ka Betsafe Kasiino videoslottide iga spinni mängutulemuse juhusliku numbri generaator. Kasutatava RNG ausust on kontrollinud ja kinnitanud asjakohane Eesti riigiasutus ja seetõttu võid olla veendunud, et kõik meie slotid on 100% õiglased, seaduslikud ja turvalised.

Pärast registreerumist ära jäta kindlasti kasutamata ühtegi meie põnevat kampaania- või boonuspakkumist. Kui Sa veel pole slotimänge proovinud, siis täna on tasuta spinnide ja panuste toel just õige päev uue potentsiaalse hobiga lähemalt sõbraks saada!

VANAAEGSED SLOTIMÄNGUD

Vanaaegseteks slotimängudeks kutsutakse kõige esimesi mänguautomaate – neid, mis loodi 19. sajandi lõpus ja mille toel mänguautomaadid 20. sajandi alguses tohutult populaarseks said.

Kuigi vanaaegsed mänguautomaadid on tänastest slotimängudest palju vanemad, pole nende erinevus kaasaegsetest slotimängudest kuigi suur. Vastupidi – paljudele tänapäeva mänguprogrammeerijatele on need kompaktsed kangist, mündiavast, rullikutest, hammasratastest ja ajamitest koosnevad masinad endiselt inspiratsiooniallikaks.

Vanaaegsetes slotimängudes ei kasutatud juhusliku numbri generaatoreid (RNG), mistõttu polnud mängude tulemused sugugi alati 100% juhuslikud. See asjaolu muutis need mängud kasiinoomanike seas väga populaarseks ja paljud neist püüdsid leida üha uusi võimalusi mängutulemusi mängurite kahjuks mõjutada.

Vanaaegsed slotid töötasid väga lihtsal põhimõttel. Kui mängija tõmbas kangi enda poole, aktiveerus pingutusmehhanism, mis kangi lahtilaskmise järel rullikud pöörlema pani. Seejärel peatas hammasrataste ja pidurite koostöö rullikud ükshaaval. Kui mängija spinnis kolm ühesugust sümbolit ekraanile, oligi tal võit käes. Lihtne!

Kas soovid vanaaegseid slotte päriskasiinos järele proovida? Kahjuks võib see tänapäeval juba keeruline olla. Mida sagedamini hakati uuemates mängudes arvutikiipe kasutama, seda kiiremini hakkasid vanaaegsed automaadid kaduma. Õnneks on Sul tänapäevalgi siiski võimalus sarnast lihtsat mänguelamust nautida – just siin, Betsafe Kasiinos.

Meie klassikalised slotid on vanaaegsetele mänguautomaatidele lähim mänguliik, mida veebist leida võid. Kindlasti pakub Sulle ohtralt mängurõõmu näiteks slotikas Wild Melon – 3 rullikuga ja retrohõngulise puuviljateemaga mäng. Neis vanaaegsete slotimängudega sarnaseks disainitud mängudes ei pea mängija tegema muud, kui lihtsalt spinnimisnuppu vajutama. Kui spinni tulemusel moodustub mõni slotika esiküljel olev võidukombinatsioon, oledki võitnud rahalise auhinna.

Kas otsid midagi kaasaegsemat? Tee kindlasti mõni spinn meie Jackpot 6000 slotis. See 3 rulliku ja vaid paari nupuga mäng on üks lihtsamaid online slotte, mida leida võid. Lisaks suurendab Sinu võiduvõimalust ka see, et erinevalt algsetest masinatest, kus oli vaid üks võiduliin, on Betsafe Kasiino vanaaegsetel slotimängudel viis võiduliini.

PALJUDE RULLIKUTEGA SLOTID

Paljude rullikutega slotid on need, millel on rohkem kui kolm rullikut. Need on traditsiooniliste slotimängude edasiarendus, millel on rohkem võiduliine, panustamisvõimalusi ja loodetavasti ka võite.

Peamine enamate rullikute ja võiduliinidega kaasnev eelis seisneb selles, et saad sagedamini rahalisi võite teenida. Pea aga meeles ka seda, et mida rohkemate võiduliinidega mängid, seda suurem on Su panus. Kas see on veidi segadust tekitav? Loe meie slotimängude võidutõenäosust kirjeldavast lõigust kõigest täpsemalt!

Online kasiinodes võib leida nii 4, 5, 6 kui ka 7 rullikuga slotte. Nende seas on nii klassikalisi slotte kui ka videoslotte ning mõnes mängus on koguni 25 võiduliini, millele panustada saab.

Hea näide 5 rullikuga videoslotist on Book of Dead. Selle Egiptuse seikluse teemalise mängu eesmärk on Egiptusesse peidetud aarde leidmine – eesmärgi saavutamiseks pead 10 võiduliinil erinevaid auhinnalisi kombinatsioone moodustama.

Nagu kõigi kindla teemaga videoslottide puhul on ka Book of Deadi sümbolid kooskõlas mängu üldise välimuse ja meeleoluga. See tähendab, et mängus saad näha nii Vana-Egiptusele omaseid sümboleid kui ka jumalate ja vaaraode sümboleid.

Kui soovid veidi kaasaegsema hõnguga mängu proovida, vaata näiteks slotti Masquerade, mis on loodud Victoria ajastu meeleolus. Selles slotis saad võidukombinatsioone moodustada väga mitmekesiste kõrge väärtusega sümbolite abil. Nende seas on näiteks taskukell, torukübar ja punapäine tüdruk. 20 fikseeritud võiduliini annavad Sulle ka suurema võiduvõimaluse ja jackpot võib selles slotis kguni tuhandete eurodeni küündida.

Kui eelistad traditsiooniliste puuviljaslottide asemel mitme rullikuga slotimänge, tutvu kindlasti Betsafe Kasiino slotivalikuga põhjalikumalt. Siit leiad hea valiku kirju teemaderingiga mitme rullikuga slotte. Alates sportlikest mängudest ja lõpetades fantaasiarikaste viikingite ja samuraide teemadega. Päris kindel on see, et ükskõik, millised on Sinu huvid või ootused, mõne enda jaoks väga põneva sloti leiad Betsafe Kasiinost kiiresti ja mugavalt.

TASUTA SLOTID

Kas armastad slotte, aga ei soovi kohe oma raha mängu panna? Mõistame Sind. Betsafe Kasiinos ei sunni keegi Sind slotte pärisraha peale mängima. Paljusid meie slotte saad proovida täiesti tasuta, sõltumata sellest, kas oled Betsafe Kasiino mängijaks registreeritud või mitte.

Tutvu meie slotimängude valikuga ja proovi kindlasti mõned populaarsemad mängud ise järele! Siit leiad kõik mängud, mida soovida oskad, alates tänapäevastest klassikutest nagu Mystery Joker ja Moonshine Riches ning lõpetades uuemate mängudega, nagu Fire Siege Fortress või Mega Moolah.

Betsafe Kasiinos saad ka videoslotte mängida. Meie kasiinomängude valikust leiad lõputult ägedaid mänge. Alates popkultuuri klassikast ja lõpetades hirmujudinaid tekitavate slotikatega.

Kas leidsid meelepärase mängu? Betsafe’is saad tasuta mängida senikaua, kui soovid. Lihtalt logi oma kontolt välja ja tee suuri mängurahapanuseid täpselt niikaua, kui tahad. Kui tunned lõpuks, et oled selleks valmis, registreeru Betsafe Kasiino kasutajaks ja pane oma oskused pärisraha panustades proovile – enne, kui Sa pole proovinud, ei oska Sa aimatagi, kui palju magusamad pärisrahas teenitud võidud on.

Kui kasutad meie tervituspakkumise kuni 50 tasuta spinni mängus Asgardian Stones, mille on loonud tõeline online kasiino mängude gigant NetEnt, tunnetad, missugune mõnu on jahtida hiiglaslikke võite ise samas sentigi panustamata!

SLOTIMÄNGUDEGA SEOTUD TERMINID

Slotimängudega on seotud palju unikaalseid termineid, mis võivad esimese hooga segadust tekitada, kui Sa neid kunagi varem kuulnud pole. Seepärast oleme Sinu jaoks loonud alloleva tabeli, milles on selgitatud mõnede olulisemate mõistete tähendust.

Automaatspinn/automaatmäng. Mõnedes slotimängudes kasutatav funktsioon, mille puhul arvuti spinnib slotikat mitu mänguvooru järjest ilma et mängija midagi tegema peaks.

Boonusvoor Mõnede videoslottide eriline mänguvoor, kus mängijad saavad mängida lisamängu ja võita suuremaid auhindu.

Klassikalised slotid Online slotid, mis meenutavad Las Vegase või muude linnade esimeste tavakasiinode mänguautomaate. Tavaliselt on neis mängudes vähem võiduliine ja boonusvooru kui kaasaegsetes videoslottides.

Mündid Digitaalsed rahaühikud, mida kasutatakse online slotimängudes samamoodi nagu tavakasiinoo mänguautomaadis tavalisi münte.

Tasuta spinnid Slotimängude boonusvoor, milles saad teha lisaraha panustamata piiratud arvu spinne ja võita pärisraha.

Puuviljaslot Näide klassikalisest slotist, kus sümboliteks on puuviljad, nt sidrunid, kirsid või ananassid.

Jackpot Suurim võimalik võit, mille sloti ühes mänguvoorus saavutada saab.

Mitme võiduliiniga slot. Mäng, milles on mitu võiduliini.

Kordisti. Slotimängudes kasutatav funktsioon, mis mitmekordistab boonusspinniga teenitud võidud.

Mitme võidurullikuga slot.
Mäng, milles on mitu võidurullikut.

Müks. Funktsioon, mille puhul mängija saab rullikuid üles või alla liigutada Tavaliselt kasutatakse seda funktsiooni klassikalistel slotimängudel (nt puuviljaslottides).

Võiduliin. Horisontaalne sümbolite rida, millel peab võidu teenimiseks moodustuma võitu andev kombinatsioon.

Progresseeruv jackpot. Jackpot, mis moodustub ühes kindlas mängus mitme erineva online kasiino saidil selles mängus tehtud panustest. Jackpoti võitmiseks tuleb sageli läbida edukalt lisavoor. Jackpotisumma võib mõnedes mängudes küündida mitme miljoni euroni.

Rullikud Vertikaalsed sümbolite liinid, mis pöörlevad senikaua, kuni ühel hetkel juhuslikus asendis seiskuvad.

Spinn. Sloti rullikute pöörlemisprotsess

Sümbolid. Pildid rulliku erinevatel ruutudel.

Videoslotid. Kaasaegsed – heliefektide, animatsioonide ja sageli ka lisamängudega – slotid.

Kui oled kohanud veel mõnda niisugust slotimängudega seotud mõisted, mille tähenduses Sa päris kindel pole, võta meiega ühendust ja anna teada.

MÄRKSÕNAD

SHARE