TOP 10 kasiinomängud Halloweeni puhul

Oktoobri viimane päev on üle maailma tuntud Halloweeni poolest – just siis ilmuvad välja kõige jubedamad, hirmsamad ja õudsemad kostüümid, kaunistused ja need jutud, pildid ja mõtted, mis on ülejäänud aasta jooksul tabu, on sel õhtul teemas.

Kas teadsid aga, et Halloweeni on võimalik tähistada ka Betsafe’i online-kasiinos? Toome teile välja 10 mängu meie laiast valikust, mis sobivad peatselt saabuva Halloweeni puhul kui rusikas silmaauku!

Wanted Dead or a Wild

Libista jalga kauboisaapad ja pane end selleks vesterni-teemaliseks mänguks valmis! Lindpriid, duellid ja rongiröövid on selles Hacksaw Gamingu poolt loodud mängus sagedasteks külalisteks, kusjuures selles viie rullikuga slotimängus on võimalik oma algpanus maksimaalselt  tagasi võita lausa 12500-kordselt. Värvikad ja haaravad boonusmängud (The Great Train Robbery, Duel at Dawn ja Dead Man’s Hand) pakuvad mõnusat ja tulusat vaheldust ning võivad samal ajal ka seest kõhedaks tõmmata!

Candy Blitz

Neile, kes ei taha tingimata, et nende Halloween koosneks ainult õudsetest kõrvitsatest, pealuudest ja pimeduses luuravatest koletistest, on heaks valikuks Candy Blitzi mäng. 6×5 mängulaual toimuva slotimängu teemaks on suhkur, kommid ja muud maiustused, mis seostub Halloweeniga selle kõige positiivsemas mõttes ning viitab saagile, mille ukselt uksele käivad „komm või pomm“ küsijad endale õhtuga kokku ajavad. Erinevate scatter’ite ja muude tavapäraste kordajatega on võimalik selles mängus oma algpanus tagasi võita kuni 10000-kordselt!

Dead Man’s Gold

Me armastame mänge, millel on konkreetne ja põnev stoori! Selle mängu puhul on see järgmine: Kane avastas oma eelkäija, kurikuulsa mereröövli Long John Steali päeviku, kes mainis seal salajase piraadikoloonia Tortuga asukohta, mis on täis vanu laevavrakke, ebastabiilseid kahureid ja tohutult erinevaid varandusi. Kas suudad selles judinaidtekitavas keskkonnas pead külmana hoida ning ammu unustatud varandus endale võita? Palju erinevaid funktsioone ja suurepärane boonusmäng tähendavad seda, et selles mängus on võimalik oma algpanus tagasi võita kuni 25000-kordselt!

Demon Pots

Demon Pots viskab mängija sügavale maa alla põrgusse – lõõmavad leegid ja erinevad kuratlikud sümbolid ja teemad koos ska-muusikaga annavad sellele mängule väga omapärase ja erilise vaibi. Kui tavapäraselt on punane deemon (kurat? pagan?) keegi, keda peaks kartma ja vältima, siis selles mängus on ta wild-sümboliks, kes toob mängijale õnne ja suuri võite. Maksimaalselt on siin oma algpanus võimalik 6000-kordistada.

Curse of the Werewolf Megaways

Astu täiskuu ajal vastu hirmsale libahundile Curse of the Werewolf Megaways slotikas ja võida fantastiline auhind! Selles mängus on kaks tõeliselt vinget lisafunktsiooni, mis võimaldavad koos teada-tuntud Megawaysi dünaamiliste rullikutega sul potentsiaalselt jõuda tõeliselt meeletute võitudeni. Kuidas tundub oma algpanus 40000-kordistada? Selles ülivolatiilses mängus on kõik võimalik – ja täiskuu, vanaaegne laternavalgus ja kõik muu selle juurde kuuluv sobib Halloweeni juurde väga täpselt!

Mega Moolah The Witch’s Moon

Mega Moolah on tuntud oma hiiglaslike progressiivsete jackpot’ide poolest, mis tähendab, et iga keerutusega on teoreetiliselt võimalik jõuda suure ülemaailmse jackpot’ini. The Witch’s Curse viib mängijad nõiduslikku maailma, kus elu saladuslikuma ja maagilisema poole peal tuleb võitude jaoks edu leida. Võlukonnad, võluvad nõuad, luuad ja kahtlased silmamunadega vürtsitatud võlujoogid – kõike leiab! Nagu mainitud, on lisaks tavalistele võitudele siin võimalik osa saada ka Mega Moolah’ jackpot’ist, mis võib küündida miljonitesse!

Dead or Alive

Dead or Alive on viimastel aastatel olnud meie kasiinos üheks populaarsemaks mänguks ning oma teema poolest sobib see suurepäraselt ka Halloweeniga. Siingi on tegu vesterniteemalise slotikaga, kus on maksimaalselt võimalik oma algpanus tagasi võita 12000-kordselt. Wild’id, scatter’id, tasuta keerutused ja muu taoline – Dead or Alive pakub sulle kõike seda, mida ühelt klassikaliselt online-slotimängult ootad.

Tombstone R.I.P.

Halloweeni meelsust ja õhkkonda ilmestab kõige paremini see, mis toimub surnuaial – kui paljud arvavad, et seal on lihtsalt rahu ja vaikus, siis tegelikult on see koht, mis ärkab pimedas ellu ja ei jäta hirmutamata isegi kõige julgemaid. Tombstone R.I.P. slotimäng on mõeldud just neile, kes surmaga seotud teemasid ei pelga, sest siin on oma hauast üles tõusnud tegelasi lausa mitu. Põnevad funktsioonid ja maksimaalselt lausa 300000-kordne algpanuse võitmine teevad sellest tõesti mängu ainult kõige julgematele!

Deadwood

Deadwoodi mäng on järjekordne slotimäng, mis pakub mängijatele kõhedat vesterniteemat – kummituslinn ja taustal olev muusika tekitavad tunde, nagu võiks igal hetkel kuskilt välja hüpata revolvriga lindprii, kes soovib sind paljaks röövida. Selle asemel tasub aga ise initsiatiiv võtta ja üles leida üks lausa 576 viisist, kuidas selles mängus on võimalik võita. Maksimaalselt on siin oma algpanus võimalik võita 13000-kordselt, nii et põhjusi leidub, miks proovida!

Secret of Dead

Play’n Go stuudio poolt loodud Secret of Dead saadab mängijad põnevasse, aga kõhedasse allmaailma, kus tuleb antiiksete ürikute abil teispoolsusest hiiglaslikud varandused enda kätte saada. Kas saatusejumalanna Shai on sulle armuline või mitte? Üks on tema pilti nähes kindel – seda tahaksime me kõik teada, milline on tema kõhulihaste treenimise režiim! Maksimaalselt on selles põnevas slotimängus võimalik oma algpanus tagasi võita 10000-kordselt.