Biden on taas tipus – USA presidendivalimised 2024 

Meie kihlveokontorite viimaste koefitsientide kohaselt ei ole Trump enam eelseisvate USA presidendivalimiste peafavoriit. Praegu on Trumpil ja Bidenil esmakordselt pärast rohkem kui ühte aastat võrdsed koefitsiendid.  

USA presidendivalimisteni on jäänud vähem kui seitse kuud ja Biden on taaskord võitlemas parima koefitsiendi pärast. Vahe Trumpi ja Bideni vahel on viimastel nädalatel järk-järgult vähenenud ning mõlemal kandidaadil on nüüd ühesugune USA presidendivalimiste koefitsiendid 2,1  

Arizona ülemkohtu otsust reproduktiivõiguste kohta peetakse üldiselt demokraatidele ja presidendile soodsaks, samas kui Trumpi eelseisev kohtuotsus aina läheneb. Analüütikud uurivad tähelepanelikult, kuidas see võib mõjutada olulisi „kaalukausi” osariike.  

“Trump on ajalooliselt olnud populaarsem panustamise valik. Mitte ainult valimiste algetapis, vaid ka viimastel kuudel on huvi Bideni vastu olnud kõigi aegade madalaim. Toimunud on aga muutus ja nüüd näeme Bideni vastu huvi suurenemist, mis koos uute küsitlusandmetega mõjutab koefitsiente,“ selgitab Betssoni PR-osakond.  
  

USA 2024. aasta presidendivalimised:  
Donald Trump: 2,10  
Joe Biden: 2,10