Veebruarikuu põnevaimad võidud: jäähoki sisenes tabelisse!

Kalendris on vahepeal saanud järjekordselt lehte pöörata ning Betsafe’i blogis on aeg möödunud kuu kokku võtta. Kuigi veebruar on aasta kõige lühem kuu (jah, sel aastal küll ühe päeva võrra pikem kui tavaliselt, aga siiski!), siis oskasid meie kasutajad ka sügaval talvel üles leida panused, mis tegid väikestest summadest väga suured!

Spordiennustus: tere, hoki!

Nagu ikka, on spordiennustuses uhkemate võitude tabelis sees palju jalgpallipanuseid, aga sedapuhku leidis tee siia ka jäähoki. Kohe näha, et talvekuu!

5. koht: koefitsient 65,08
Algpanus 20,00 eurot, võidusumma 1301,60 eurot

Nagu öeldud: hoki! See panustaja tegi sõbrapäeva eel kombopanuse kolmele Soome hokiliiga kohtumisele, kusjuures võitvate meeskondade asemel panustas ta hoopis sellele, et teatud mängijad suudavad kolmes erinevas kohtumises skoorida vähemalt kaks resultatiivsuspunkti. Täpselt nii ka läks –kuigi panused ei olnud tehtud päris pööraselt ebatõenäolistele mängijatele, tegid nad kolme peale kokku siiski väga mahlaka koefitsiendi – ja koos julge 20-eurose panusega lõpuks ka tugevalt neljakohalise võidusumma. Palju õnne!

4. koht: koefitsient 99,34
Algpanus 5,00 eurot, võidusumma 496,70 eurot

Nüüd liigume aga juba tuttavamate radade poole ehk jalgpalli manu. See panus oli tehtud ühel tööpäeva õhtul, kui mängiti küll ka Meistrite liiga kohtumisi, kuid selle panustaja jaoks oli hoopis huvitavam see, mis toimus samal ajal Inglismaa esiliigas, sest üheksasesse rivvi oli ta kahe Meistrite liiga kohtumise kõrval võtnud lausa seitse Inglismaa esiliiga kohtumist. Panuse tüübid varieerusid – enamike mängude puhul pani ta täppi kohtumise võitja, kuid mõne puhul aimas hästi, kas kohtumine tuleb väravatevaene või -rohke. Üheksast panusest kolme koefitsiendid ulatusid üksikult võttes üle kahe, mis tähendas, et lõpuks korrutati viie euro suurune algpanus läbi peaaegu sajaga. Võit ümmarguselt viissada eurot!

3. koht: koefitsient 161,00
Algpanus 3,00 eurot, võidusumma 483,00 eurot

Ja uuesti oleme otsaga hoki juures! Sealjuures oli selle sedeli omanikuks seesama panustaja, kes jõudis meie tabelis jalkapanusega neljandale kohale – seekord aga näitas ta oma võimekust hoki osas, sest ennustas täpselt seitsme hokilahingu võitjat normaalajal. Kõik kohtumised olid sealjuures totaalselt erinevatest võistlussarjadest – sekka tuli nii noori kui täiskasvanuid, nii klubisid kui koondist, nii favoriite kui autsaidereid – aga mis peamine, kõik panused olid täpsed ning see ongi lugu sellest, kuidas kolmest eurost sai üleöö 483!

2. koht: koefitsient 198,22
Algpanus 10,00 eurot, võidusumma 1982,20 eurot

Meie tabeli kahele esimesele kohale jõudsid sedapuhku suured kombopanused, kus oli kokku kuhjatud ports pigem väikeseid koefitsiente. Liigade valik oli siin päris lai: Inglismaa, Itaalia, Saksamaa ja Hollandi kõrgliigade kõrval oli paar mängu valitud ka Inglismaa esiliigast. Kokku 13 mängu ja koefitsient peaaegu 200 – see tegi väga julgest kümne euro suurusest algpanusest ühe õhtuga natuke alla kahe tuhande. Pole üldse mitte paha!

1. koht: koefitsient 235,55 eurot
Algpanus 10,00 eurot, võidusumma 2355,50 eurot

Nagu juba ette hoiatasime – tabeli esikohale tuli seekord üks õite suur kombopanus, kuhu oli näiliselt valimatult kokku visatud kõiksugu jalgpallimänge, mis parasjagu lähiajal toimumas olid. Juba veebruari esimestel päevadel lahenduse saanud panustamissedelil oli vutimatše nii Inglismaalt, Itaaliast, Hispaaniast, Kreekast, Saksamaalt, Hollandist ja Portugalist ning nii kõrgliigadest kui esiliigadest. Lausa 20 (!!!) mängu puhul oli kõige madalam individuaalne koefitsient 1,13, kõige kõrgem aga teistest selgelt eristunud 3,00 – kokku tegi see kogukoefitsiendiks 235,55. Kuna ka algpanus oli taaskord väga julge kümme eurot, sai see panustaja rõõmustada enam kui 2300 euro suuruse võidu üle. Palju õnne ka meie poolt!

Kasiino: eriti õnnelik kuupäev tõi suurvõite kolmes mängus

Betsafe Eesti kasiinoosakonnas oli eriliselt magus 8. veebruar: just sellel kuupäeval sündisid tõeliselt vägevad võidud lausa kolmes erinevas mängus. Reactoonz tõi ühele panustajale viis eurot maksnud keerutusega enam kui neli ja pool tuhat eurot, Piggy Bank Bills rõõmustas teist kasutajat kahest eurost enam kui nelja tuhande tegemisega ning Frozen Gemsis tegi üks meie kasutaja viiest eurost enam kui kolm ja pool tuhat. Suuri võite tõid veebruari jooksul aga ka Book of Dead ja Spirit of Adventure!