Oktoobrikuu põnevaimad võidud: kuidas oma panus vaid kolme Meistrite liiga mänguga enam kui 700-kordistada?

Järjekordne leht kalendris on pööratud, mis tähendab, et meil on Betsafe’i blogis aeg möödunud kuu suured võidud kokku võtta ja need üle vaadata. Millised mängud ja valikud tõid nii spordiennustuses kui kasiino poolel Betsafe Eesti klientidele oktoobris kõige magusamad võidud?

Spordiennustus: jalgpalli kõrvale ka törts NBA-d

Kes vahepeal pole nina õue pistnud, siis neile teadmiseks, et sügis on kogu täiega kätte jõudnud. Jalgpallimaailmas tähendab see aga seda, et hooaeg on täishoo sisse saanud ning oktoobrikuu pakkus meile palju põnevaid kohtumisi nii riikide meistrivõistlustelt, eurosarjadest kui ka koondiste valikturniiridelt. Samal ajal sai alguse ka uus hooaeg NBA-s ning harvanähtavalt on meie tabelisse seekord jõudnud ka üks NBA-le tehtud panustamissedel.

5. koht: koefitsient 84,46
Algpanus 25,00 eurot, võidusumma 2111,50 eurot

Seekord piisas meie tabelis esiviisikusse jõudmiseks isegi koefitsiendist, mis jäi alla 100 – aga seda ainult viienda koha puhul! Hoolimata teistest väiksemast koefitsiendist sai see panustaja aga kõige suurema võidu, sest julges oma suurkoefiga ennustusele teha kõige suurema panuse. Oma sedelile kuhjas ta kokku lausa 17 jalgpalli euromängu – neist 16 puhul ennustas ta täpselt kohtumise tulemuse, ühe puhul aga selle, et mõlemad meeskonnad löövad kohtumises värava. Just see „mõlemad meeskonnad skoorivad“ panus oli ka individuaalselt kõige magusam (1,71), ülejäänud koefitsiendid jäid üksikult võttes 1,11 ja 1,49 vahele.

4. koht: koefitsient 136,14
Algpanus 10,00 eurot, võidusumma 1361,40 eurot

Neljandale kohale tuli jälle väga rikkalik jalgpallipanus – sellele sedelile oli kokku pandud 13 kohtumist Inglismaa Premier League’ist ja Saksamaa Bundesligast. Suurema osa puhul oli täppi pandud kohtumise võitja, mõne üksiku puhul ka see, et väravaid lüüakse kas üle 0,5 või 1,5. Kui ülejäänud sedel oli üsna turvaline ja pigem väikeste koefitsientidega, siis üks valik paistis teiste seast eredalt välja: nimelt ennustas see panustaja täppi, et Stuttgart suudab võõrsil võita Berliini Unioni. Suure kaotusteseeria otsa sattunud Unioni vastu oli Stuttgardi koefitsient aga lausa 2,70, mis paisutas ka kombo kogukoefitsiendi mõnusalt suureks. Hästi tehtud!

3. koht: koefitsient 176,66
Algpanus 4,00 eurot, võidusumma 706,64 eurot

Kui tavaliselt on jalgpallis suurte kombopanuste puhul niimoodi (nagu ka eelmised kaks panust näitasid), et enamasti ennustatakse seda, kumb meeskond kohtumise võidab, siis see panustaja oli valinud hoopis põnevama tee – nimelt pani ta kuue kohtumise puhul täppi, et igaühes löövad mõlemad meeskonnad värava, kuid kohtumine ei lõppe viigiga. Mängude valik tuli Bundesligast ning Inglismaa tugevuselt teisest ja kolmandast liigast ning kuigi valikuid oli kokku vaid kuus, oli minimaalseks koefitsiendiks lausa 2,10 ja maksimaalseks 2,55 – seetõttu tuligi neljast eurost hoobilt kokku enam kui 700!

2. koht: koefitsient 195,75
Algpanus 5,00 eurot, võidusumma 978,75 eurot

Nagu eelnevalt vihjasime, jõudis sedapuhku meie tabelisse ka NBA hooaja alguse puhul tehtud julge panus – kusjuures siin tuli võidukas kombo kokku vaid kahest valikust, kuid kuna nende koefitsiendid olid 14,50 ja 13,50, oligi nende korrutis kohe 200 juures. Valikud olid sealjuures põnevad ning mitte sugugi lihtsalt mängu võitja ennustused – nimelt ennustas see panustaja täpselt, et nii Toronto Raptorsi mängija Dennis Schröder kui Utah Jazzi mängija John Collins saavad samal õhtul hakkama kaksikduubliga. Schröder täitis nõuded minimaalselt (10 punkti ja 10 lauapalli!), Collins hästi väikese varuga (13 punkti, 12 lauapalli). Väga hästi tehtud!

1. koht: koefitsient 774,14
Algpanus 1,00 eurot, võidusumma 774,14 eurot

Ka meie tabelis esikohale jõudnud panustamissedel oli teistega võrreldes suhteliselt lühike: nimelt oli sellele kokku pandud vaid kolm jalgpalli Meistrite liiga kohtumist. Taaskord tuli aga välja, et lihtsalt kohtumise võitja ennustamisest oli vähe – siin ennustas see panustaja täpselt kõigi kolme kohtumise täpse lõppskoori! Kolm täistabamust olid juba individuaalselt võttes väga ilusate koefidega (8,40 kuni 9,60), aga üheskoos tegid nad vaid ühest eurost hoobilt 774 eurot! Lausa ilus vaadata – palju õnne!

Kasiino: kolmest eurost tehti kolm tuhat

Betsafe Eesti kasiino poolel sündis kaks tõelist suurvõitu mängus, mis polegi meie võitude tabelisse varem jõudnud – kahenädalase vahega tõi Twilight Princessi nimeline mäng esmalt kolmeeurose panusega enam kui kolme tuhande euro suuruse võidu ning seejärel küllaltki suure, 24 euro suuruse panusega lausa 28 000 euro suuruse võidu. Võimas!

Tuttavatest mängudest figureerivad seekord tabelis veel Bigger Bass Bonanza ja tõeline klassika Book of Dead, samuti jõudis viie sekka Pandoras Box of Evil. Vaata ise, millised mängud milliste panustega kui suured võidud oktoobris Betsafe Eesti kasutajatele tõid!