Märtsikuu põnevaimad võidud: koondisevutt tõi magusa jackpot’i

Kalendris on uus leht taas ette pööratud ning meie blogis on seega käes aeg vaadata tagasi möödunud kuule ja selle jooksul Betsafe Eesti klientidele langenud kõige ägedamatele võitudele. Otse loomulikult seda nii spordiennustuse kui kasiino poolel!

Spordiennustus: suurima tõmbe tõi koondisejalgpall

Ei ole taaskord üllatus, et suurem osa meie spordiennustuse põnevamatest võitudest tuli jalgpalli abil, aga spordialade palett on sedapuhku märksa laiem kui tavapäraselt: lisaks „tavapärastele kahtlusalustele“ korvpallile ja jäähokile on seekord esindatud ka tennis ja vormel-1!

5. koht: koefitsient 80,00
Algpanus 10,00 eurot, võidusumma 800,00 eurot

Alustame rahulikult ja lihtsalt – kuigi siin oli algpanus ja sellest tulenevalt ka võidusumma ikka mõnusalt kopsakad! Lihtne topeltpanus Meistrite liiga kaheksandikfinaalidele – nii Bayern-Lazio kui Real Sociedad – PSG kohtumise puhul ennustas see panustaja täpselt mängu lõppskoori. Kumbki skoor ei olnud midagi pöörast või uskumatut, ent nagu ikka, on täpse skoori ennustamine paras kunst. Sellest tulenes ka kõrge kogukoefitsient ning ilus võit!

4. koht: koefitsient 120,90
Algpanus 5,00 eurot, võidusumma 604,50 eurot

Jätkame jalgpalliga –  see panustaja keskendus sellele, et kahe mängu puhul panna täppi see, et üks mängija saab kirja nii värava kui resultatiivse söödu – Inter-Genoa mängu puhul oli selleks Tšiili kogenud mees Alexis Sanchez, Arsenali ja Sheffield Unitedi kohtumise puhul Gabriel Martinelli. Lisaks sellele pidi täppi minema ka ennustus, et Prantsusmaal löövad Angers ja Ajaccio omavahelises kohtumises mõlemad värava. Üksikult võttes ei olnud ükski koef suurem kui 7,50, aga kokku andsid nad kenasti pisut üle 120. Viiest eurost enam kui kuussada nagu naksti!

3. koht: koefitsient 130,05
Algpanus 10,00 eurot, võidusumma 1300,50 eurot

Meie tabelis kolmandale kohale tulnud panus oli kõige rikkalikum erinevate kaasatud spordialade poolest, sest sellel kümne panusega kombol oli esindatud lausa neli erinevat spordiala! Võimalik, et meie tabelite ajaloos esimest korda sealjuures ka vormel-1, kus see panustaja oli teinud vist kõige lihtsama ennustuse üldse – et Saudi Araabia GP võidab Max Verstappen. Lisaks vormelisõidule olid puudutatud ka jäähoki, jalgpall ja tennis, kusjuures üks jalgpallipanustest lõpuks kogukoefitsiendile juurde ei andnud, sest viigiga lõppenud Benfica ja Rangersi mängus oli tehtud panus draw no bet ehk viik ei loe – see tähendab, et viigi korral saabki raha tagasi.

2. koht: koefitsient 299,86
Algpanus 10,00 eurot, võidusumma 2998,60 eurot

Koefitsient ümmarguselt 300, võidusumma ümmarguselt 3000! See ennustaja oli keskendunud ookeanitagustele liigadele – viie NBA korvpallimängu puhul kasutas ta mängu võitja ennustamisel ära ka händikäpi võimalust, nelja NHLi hokilahingu puhul ennustas lihtsalt võitja täppi. Üksikult võttes ei olnud siin taaskord midagi väga erilist või uskumatut – koefitsiendid kõikusid 1,74-st 2,07-ni -, ent kokku tegid nad ühe tõeliselt suure võidu. Palju õnne!

1. koht: koefitsient 459,70
Algpanus 4,00 eurot, võidusumma 1838,80 eurot

Kui ülejäänute selle kuu suurvõitude jalgpallipanused puudutasid klubijalgpalli, siis kõige esimesele kohale jõudis hoopis koondisevutist koosnenud panus. See ennustaja kuhjas oma sedelile kokku lausa kümme koondisemängu – nii U21 kui A-koondiste seast, nii võistlusmängudest kui sõpruskohtumistest. Kuigi kümne panuse seas olid mitmed võrdlemisi kindla peale minekud (koefitsiendid 1,33; 1,35; 1,40 ja 1,47), siis nendele vastukaaluks oli siit-sealt sisse pritsitud ka paar julgemat ennustust – Islandi võit Iisraeli üle EMi play-off’is oli näiteks saadaval koefiga 3,10, live-panus Malta ja Sloveenia viigile oli aga sel hetkel väärt suisa koefitsienti 3,25. Kõik läkski nii nagu pidi – ning neljast eurost sai enam kui 1800!

Kasiino: tabelis viis uut mängu!

Vaatame üle ka selle, millised olid need mängud, mis tõid Betsafe Eesti kasutajatele meie kasiinopoolel märtsi kõige ägedamad võidud. Kui tavaliselt on ikka nii, et selles viisikus figureerivad mängud, mis ikka ja jälle siia satuvad, siis seekord on olukord teistsugune – märtsis pakkusid meie kasutajatele suuri võite hoopis need mängud, mis tavaliselt siia viisikusse ei satu!

Kõige võimsama „sooritusega“ sai seekord hakkama 2023 Hit Slot, mis tõi vaid 80 senti väärt keerutusega ühele meie mängijale sisse enam kui 5200 euro suuruse võidu. Palju õnne!