Detsembrikuu põnevaimad võidud: vingeimad võidusummad sedapuhku kasiinos

Detsembrikuu möödus Betsafe Eesti kasutajatele edukalt: meie viie suurima spordiennustuses võitnud koefitsiendi tabelisse jõudsid taaskord viis väga pirakat koefitsienti ning nagu arvata võib, olid paljud suured võidud seotud jalgpalli MMiga – kuid mitte ainult! Vaatame üle, millised mängud ja millised valikud tõid detsembrikuus Betsafe Eesti kasutajatele spordiennustuses edu!

5. koht: koefitsient 109,64
Algpanus 1,00 eurot, võidusumma 109,64 eurot

Meie tabelis viiendale kohale jõudnud panus oli oma hingelt sügavalt NHLi jäähoki panus, kuid mitte päris sajaprotsendiliselt – detsembri esimestel päevadel tehtud kombopanus hõlmas endas üheksat panust NHLi mängijatele, kusjuures mitte ühelgi juhul ei ennustatud mängu tulemust, vaid enamasti hoopis seda, kas kindel mängija saab mõne resultatiivsuspunkti kirja või mitte. Jalgpallis oli ennustus tehtud Argentina ja Austraalia vahelisele kaheksandikfinaalile, kusjuures jällegi mitte mängu võitjale, vaid hoopis spetsiifilisemale turule. Meie suurimate võitude tabelisse polegi vist varem jõudnud panused, mis toetuksid niivõrd selgelt võistkonnaalal kindlate mängijate individuaalsele sooritusele – tunnustame ja õnnitleme!

4. koht: koefitsient 135,04
Algpanus 30,00 eurot, võidusumma 4051,20 eurot

Kui viienda koha puhul oli algpanus ja seetõttu ka võidusumma võrdlemisi tagasihoidlikud, siis meie tabelis neljandale reale jõudnud spordipanuse puhul tagasihoidlikkusest rääkida ei saa – neljale NBA kohtumisele tehtud kombopanuste kogukoefitsient ulatus 135-ni, kuid sellest hoolimata pani see panustaja mängu 30 eurot – tulemuseks seetõttu loomulikult väga mahlane ja asjalik võit – isegi puhaskasum tuli siin üle nelja tuhande euro. Vägev töö – palju õnne! Kõikide kohtumiste puhul oli täpselt ennustatud kohtumise võitja ja see, kas punkte visatakse kokku alla või üle pakutud liini. Kõik koefid olid ka eraldi võetult päris pirakad, mistõttu neljast mängust nii suur koefitsient kokku tuligi.

3. koht: koefitsient 183,33
Algpanus 20,00 eurot, võidusumma 3666,60 eurot

Kuidas muudmoodi vana-aastaõhtut sisustada, kui mitte sporti vaadates ja mõne kavala panuse abil sellele kaasa elades? See panustaja käitus just nimelt selle mantra järgi ning otsustas viiele jalgpallimängule ja ühele NBA korvpallikohtumisele koostada kombopanuse, kus kõige väiksemaks üksikuks koefiks oli 1,75, kõige suuremaks aga 2,71 – kokku tuli seega 183,33, millele peale pandud 20-eurone panus tõi võidusummaks enam kui 3600 eurot. Milline viis, kuidas vana aasta ära saata – šampuse lahti korkimiseks oli vähemalt ühes kodus lisaks aastavahetusele veel üks põhjus!

2. koht: koefitsient 205,91
Algpanus 2,00 eurot, võidusumma 411,82 eurot

Lubasime ju teile, et jalgpalli MM on teemas! Seekord ei ole meie suurimate võitude tabel küll nii palju MM-finaalturniirist kantud kui novembrikuu oma, kuid oma rolli Kataris toimunud jalgpalliturniir meil siiski etendab. Teisele kohale jõudnud panus oli nimelt vaid MM-i mängudest kantud: tulises viimases alagrupivoorus piisas enam kui 200-se koefitsiendi kokku saamiseks nelja mängu võitja õigesti ennustamisest. Loomulikult olid siin täppi pandud mitu üllatustulemust: ilmselt ei olnud palju neid, kes oskasid arvata, et Kamerun võidab viimases voorus Brasiiliat ja Lõuna-Korea Portugali – lisaks olid õigesti pakutud ka Uruguay võit Ghana üle ja Šveitsi triumf Serbia üle. Suurimaks koefiks ja kõige paremaks kogukoefi paisutajaks oli mõistagi Kameruni võit, mille koefitsient oli mängu eel 9,30. Kahe euro suurune panus ei olnud küll teab mis suur, kuid siiski piisav, et vaid ühe mündiga riskides endale enam kui 400 eurot konto peale teenida. Uhke!

1. koht: koefitsient 217,37
Algpanus 5,00 eurot, võidusumma 1086,85 eurot

Kõlagu trummipõrin, kõlagu fanfaarid – meie tabeli esikohale jõudmiseks piisas seekord kombopanusest, mille koefitsiendiks oli 217,37 – kusjuures taaskord oli see tõsiselt kantud NHL-i jäähokist. See panustaja oli oma sedelile kokku kogunud lausa kaheksa hokilahingut, mille puhul ennustas ta igaühe puhul täppi selle võitja. Valikud ei olnud üksikult suures osas sugugi meeletud või suured üllatused – vaid kahe mängu puhul oli koefitsient üksikult üle kahe, ülejäänute puhul oli panus tehtud kohtumise soosikule. Vaata aga vaata – kõik valikud läksidki täppi ning viiekast sai hoobilt enam kui tuhat eurot!

Kasiino: Gates of Olympus tõi kaks suurvõitu

Betsafe Eesti kasiinopoolel oleme sedapuhku võidud järjestanud võidusumma suuruse järgi, sest tõsiselt suuri megavõite tuli 2022. aasta viimase kuu jooksul lausa kamaluga! Suurimaks võidusummaks osutus Gates of Olympuse mängus juba detsembri esimesel päeval 100 euro suuruse panusega võidetud enam kui 35 000 euro suurune megavõit, kusjuures kolm päeva hiljem võideti sama mänguga taas sajaeurose panusega enam kui 25 000 eurot. Megavõite pakkusid meie mängijatele veel ka Dinopolis, The Dog House Megaways ja Sweet Bonanza jõuluversioon Sweet Bonanza Xmas. Palju õnne kõigile võitjatele!