Aprillikuu põnevamad võidud: üks ja sama spordiennustaja noppis kaks esimest kohta!

Nagu ikka, tõi ka aprillikuu Betsafe Eesti kasutajatele nii spordiennustuse kui kasiino poolel sisse suuri võite – seda nii võidusummade kui hiiglaslike koefitsientide mõttes. Vaatame üle, millised olid naljakuu kõige uhkemad, vingemad, põnevamad ja meeldejäävamad võidud!

SPORDIENNUSTUS

5. koht: koefitsient 67,00
Algpanus 20,00 eurot, võidusumma 1340,00 eurot

Spordiennustuse esiviisikus alustame seekord koefitsiendiga 67,00, mis nii mõnelgi teisel kuul ei oleks üldse meie viisikusse mahtunud, kuid sedapuhku nii juhtus. Selle panuse teeb meeldejäävamaks ja muljetavaldavamaks tõsiasi, et nii suur koefitsient ei tulnud kokku mitte erinevate väiksemate panustega, vaid üheainsa livebetis tehtud valikuga: nimelt oskas see ennustaja mis iganes põhjusel täpselt ennustada, et Inglismaa esiliiga jalgpallimängus Sunderlandi ja Hulli vahel ei tulegi pärast kohtumise esimest nurgalööki enam ühtegi kornerit. Uskumatul kombel osutuski see tõeks – kusjuures mäng ise oli ülimalt haarav ja lõppes 4:4 viigiga! Kuna tehtud algpanus oli küllaltki toekas, siis oli ka võidusumma märkimisväärne – enam kui 1300 eurot. Palju õnne!

4. koht: koefitsient 76,00
Algpanus 10,00 eurot, võidusumma 760,00 eurot

Jätkame mõnes mõttes suhteliselt sarnastel radadel – ka neljandale kohale jõudis meie tabelis jalgpallile tehtud live-panus, mille koefitsient jäi ka laias laastus samasse kanti. Sellel sedelil tehti mängude toimumise ajal panused, et kaks Bangladeshi kõrgliigakohtumist jäävad väravateta – ühe puhul oli koef 9,50, teise puhul 8,00 ehk kokku 76,00. Kümme eurot peale ja 760-eurone võit ongi tõsiasi!

3. koht: koefitsient 499,91
Algpanus 2,00 eurot, võidusumma 999,82 eurot

Esikolmikusse jõudes teeme nüüd koefitsiendi osas ühe väga suure hüppe edasi, kuid nagu ka viienda koha panuse puhul, oleme otsapidi jõudnud Inglismaa jalgpalli esiliigasse – see panustaja valis aprilli teisel nädalavahetusel välja neli kohtumist, mille puhul pani mängu eel täppi kõigi võitja – kusjuures kõikide kohtumiste puhul oli panus tehtud eeldatavale autsaiderile, mis tähendas, et kuigi ühegi valiku koefitsient ei olnud üksikult teab mis hiiglaslik, andsid nad kogukoefiks kokku sisuliselt 500 – kahe euro suurune panus tegi aga sellest kõikide valikute täppi minemise järel peaaegu täpselt 1000 eurot! Suurepärane töö!

2. koht: koefitsient 927,49
Algpanus 1,00 euro, võidusumma 927,49 eurot

Koefitsientide suurused liiguvad meil edasi lausa hüppeliselt, sest teisele kohale tulnud panuse puhul pandi kolmest Lõuna- ja Põhja-Ameerika jalgpallikohtumisest kokku omapärane kombo, kus üks väääga ebatõenäoline sündmus oli pandud kokku kahe pigem ebatõenäolise sündmusega. Mehhiko liiga kohtumises tehti ennustus sellele, et avapoolaja võidab kodumeeskond, mängu aga külalistiim – selle koefitsiendiks oli lausa 51,00, mis tähendab, et kui sinna juurde said lisatud ka kaks „neljase“ koefiga mängu, tuli kombo kogukoefitsient peaaegu neljakohaline. Selle peale pandud panus oli küll vaid üheeurone, kuid võidusumma enam kui 900 euro suurune. Tasus proovida!

1. koht: koefitsient 3478,07
Algpanus 1,00 eurot, võidusumma 3478,07 eurot

Tuleb välja, et need panused, kus ühe poolaja võidab üks meeskond, kogu mängu aga eeldatavalt nõrgem võistkond, on teinekord tohutud rahaaugud – mäletame ju MM-finaalturniiri ajalgi, kuidas mitu panustajat näiteks Argentina – Saudi Araabia või Jaapani ja Saksamaa kohtumise ajal nende panustega raha kokku rehitsesid. Kui eelmises panuses näidatud kolmele panusele juurde lisada ka veel üks karikamäng Brasiiliast (koef 3,75), oli võimalik 900-eurone võit venitada juba peaaegu 3500 euro suuruseks. Mõelda vaid – ühe õhtuga kahest eurost enam kui neli tuhat! Palju õnne!

KASIINO

Betsafe Eesti kasiino poolel sündisid kuu kõige uhkemad võidud kuu keskel ja selle teises pooles – meie tabelisse ikka ja jälle jõudvate mängude seast särasid seekord taas Gates of Olympus ja Money Traini seeria kolmas mäng, aga suhtelises mõttes tuli kõige uhkem võit seekord hoopis Lucky Lady Charm Deluxe’i mängus, kus vaid 20 euro suuruse panusega kasseeriti sisse peaaegu 6000 eurot ehk suudeti algpanus peaaegu 300-kordistada!

Väga suured summad liikusid ka The Dog  House Megawaysi ja Joker Bombsi mängudes, kus võidusummad küündisid enam kui 21 000 euroni – nende puhul tasub aga tähele panna, et ka algpanused olid sellised, mis käivad ilmselt paljudele kasiinomängijatele üle jõu. Mängida tuleb vastutustundlikult, sest suuri võite on võimalik hankida ka mõistliku suurusega panustega!