Aprillikuu põnevaimad võidud: kaks Meistrite liiga mängu tegid ühest eurost enam kui 200

Kalendris on ette keeratud maikuu lehekülg ning Betsafe’i blogis tähendab see loomulikult seda, et on aeg vaadata eelmise kuu kõige ägedamatele võitudele tagasi.

Milliseid uhkeid ja uhkemaid võite Betsafe Eesti kasutajad aprilli jooksul nii spordiennustuses kui kasiinos võtsid?

Spordiennustus: koore riisusid live-panused

Kui eelmistel kuudel on spordiennustuse võitude edetabeli esiviisikus meid üllatatud mitmete tavapärasest erinevate spordialadega, mille peale on panused tehtud, siis seekord on viie ägedaima pileti peal ainult jalgpalli- ja korvpallimängud.

5. koht: koefitsient 116,47
Algpanus 1,00 eurot, võidusumma 116,47 eurot

Alustamegi just nimelt sellest ühest sedelist, kus oli peal ka korvpalli – ja mitte vähe! Kui sageli näeme selliseid megakombosid just jalgpallipanuste seas, siis see panustaja oli kokku pannud lausa 18 korvpallikohtumist üle Euroopa (Hispaaniast, Saksamaalt, Itaaliast, Prantsusmaalt ja Kreekast – kõik kõrgliigadest!) ning ennustanud igaühe puhul täppi selle võitja. Kõik panused olid tehtud soosiku peale – koefitsiendid kõikusid üksikult võttes 1,09st 1,75ni, aga kuna neid oli tõesti palju, andsid nad kogukoefiks natuke enam kui 100. Tagasihoidlik üks euro mängu – ja tuligi võit ära!

4. koht: koefitsient 153,60
Algpanus 5,00 eurot, võidusumma 768,00 eurot

Hea kontrast võrreldes viienda koha piletiga, mis näitab ära, et suurte võitude saamiseks ei ole tingimata üht kindlat valemit või varianti. Kui eelmine võit oli saavutatud megasuure komboga, siis see panustaja otsustas sedelile kokku panna vaid kolm jalgpallimängu – aga valis kõigi puhul live-panusena magusa tootlusega koefitsiendi. Nii Itaalia kui Belgia kohtumise puhul löödi tagajärge muutev tabamus päris mängu lõpus, aga täpselt selliselt, nagu meie kasutaja oli ennustanud – ja nii saigi viiest eurost 768 vaid kolme kohtumisega!

3. koht: koefitsient 238,00
Algpanus 1,00 eurot, võidusumma 238,00 eurot

Meistrite liiga! Järjekordne näide sellest, et väga pirakad täppiminevad koefitsiendid võivad sündida ka vaid paari valiku kombineerimisel. See panustaja otsustas näiteks enne Meistrite liiga veerandfinaalkohtumisi Arsenali ja Bayerni ning Real Madridi ja Manchester City vahel, et ennustab seda, kuidas lõpeb avapoolaeg ja mäng. Ja kujutage ette – mõlemal juhul pani ta täppi, et üks meeskond (Bayern ja Real) võidab avapoolaja, aga kohtumine tervikuna jääb viiki! Kaks tõeliselt ägedat vutimängu hiljem oli see tegija 237 euro võrra rikkam…

2. koht: koefitsient 469,22
Algpanus 1,21 eurot, võidusumma 567,76 eurot

Liigume tasapisi taas hiigelkombode poole, aga see panustamissedel jääb sellel skaalal kusagile vahepeale. Siia oli kokku kuhjatud viis kohtumist – üks Meistrite liigast (PSG – Barcelona), ülejäänud neli Inglismaa esiliigast ehk Championshipist, kus samuti hooaja lõpusirge käsil. Kõik panused olid tehtud livebetis ehk mängude ajal ning kõik viis koefitsienti olid päris pirakad – neist kõige väiksem oli 2,50, kõige suurem 5,50! Just seetõttu andsidki need kokku kogukoefiks suisa 469,22, millele peale pandud pisut enam kui üks euro tõi sellele õnnelikult spordiennustajale lõpuks natuke rohkem kui 560 eurot väärt võidu. Palju õnne!

1. koht: koefitsient 1193,68
Algpanus 0,10 eurot, võidusumma 119,37 eurot

Megapanuste kuningas! See panustaja kuhjas oma sedelile kokku lausa 20 kohtumist erinevatelt Euroopa ja Aasia jalgpalliväljakutelt – esindatud olid muuhulgas Usbekistani karikas, Tai kõrgliiga, Türgi esiliiga, Hispaania kolmas tasand, Premier League U21, Tšehhi neljas liiga, Saksamaa madalamad liigad, Malta kõrgliiga ja nii edasi ja edasi… Kõik panused olid live-panused ning kui tavaliselt on nii suurte sedelite puhul kõik valikud väga väikeste koefidega, siis seekord oli lisaks mõnele päris pisikesele koefile sedelile lisatud ka mõned päris julged ennustused – koefid 2,40, 2,25 ja 2,00 kergitasid lõppkoefitsienti oluliselt suuremaks ning lõpuks tuli välja, et 20 koefitsiendi korrutis oli sedavõrd suur kui 1193,68!

Nüüd võib muidugi kahtlustada, et hoolimata uskumatust võidust kahetseb see panustaja natukene, et kümne sendi asemel ei läinud sellele sedelile panusena peale kümme eurot… Aga võit on võit!

Kasiino: 25 sendist tehti kolm tuhat eurot!

Aprillikuu põnevaimate kasiinovõitude tabelis särab kõige eredamalt üks suurvõit mängus Starlight Princess 1000: nimelt tõmbas seal üks Betsafe Eesti kasiinomängija vaid 25 sendi suuruse panusega välja koguni kolme tuhande euro suuruse võidu!

3000 eurot ei olnud aga sugugi kõige suurem summa, mis meie mängijaid naljakuu jooksul tabas. Kaks suurvõitu ületasid isegi 10 000 euro piiri, kuid mõlemad need olid saadud ka suhteliselt suurte algpanustega – Gates of Olympus 1000 mängus sai meie mängija enam kui 11 ja poole tuhande euro suuruse võidu 17,50 euro suuruse algpanusega, Animal Magic 1000 pakkus 10 410 eurot mängijale, kelle panus oli aga lausa 37,50 euro suurune.

Vaata tabelist, millised mängud aprillikuus suurvõite pakkusid!