38 miljonit ainult kümnesendise panusega? WowPoti mängudega on see võimalik!

Betsafe’i kasiinomängude seast leiab mitmed jackpot’i süsteemiga kasiinomängud, mis pakuvad vägevat võimalust võita meeletult suuri rahasummasid isegi minimaalsete panustega mängides. Kuidas jackpot-tüüpi mängud töötavad ning mida teha, et endale neis võiduvõimalus anda?

Jackpot-tüüpi kasiinomängud kujutavad endast selliseid mänge, kus lisaks tavalistele võitudele on võimalik osa saada ka suurest (vahel lausa hiiglaslikust!) võidusummast ehk jackpot’ist. Tavaliselt on jackpot’id progressiivsed – see tähendab, et mida rohkem inimesi antud mängu või mänge mängib, millega konkreetne jackpot seotud on, seda suuremaks jackpot muutub.

Mõned mängud on väiksema jackpot’iga ning puudutavad vaid ühe konkreetse mängu mängijaid – kõige magusamad summad ja suurimad võidud on saadaval aga selliste jackpot’ide puhul, kus ühe mängutootja kõik jackpot-mängud on ühe mütsi alla koondatud – see tähendab, et kõikide antud mängutootja mängude peale kokku on üks jackpot, mis kasvab iga korraga, kui keegi üle kogu maailma neid mänge mängib.

Tavaliselt läheb jackpot’i kindel protsent igast mängu panustatud eurost ning mänge mängides on igaühel hoolimata panuse suurusest võimalik jackpot’i võitmiseni jõuda – lihtne loogika ütleb aga seda, et mida suurem on sinu panus, seda suuremad on ka võiduvõimalused!

Praegu on suurepärane aeg proovida Betsafe’i online-kasiinos WowPoti mänge, sest nende mängude ülene jackpot on hetkel kerkinud enneolematu 38 miljoni euroni ning kasvab iga päevaga üha suuremaks. Arvestades, et viimased võidud WowPoti suurima jackpot’iga on jäänud reeglina alla kümne miljoni, saab seekordne võitja olema eriti õnnelik.

Betsafe’is on WowPoti jackpot’i võimalik võita üheksas erinevas mängus. Vali oma lemmik ja proovi oma õnne!