Mega Moolah – võidukas slotikas

Kes pole veel kuulnud Microgamingu rekordeid purustavast slotimängust nimega Mega Moolah? See džungliteemaline mäng on võitnud miljoneid preemiaid ja purustanud mitmeid jackpoti rekordeid. Viimase kolme aasta jooksul lausa kolm rekordit. Mängu väikevend Mega Moolah Isis on samuti oma reputatsiooni kiirelt kasvatanud. Seega on Mega Moolah slotikad just need mängud, millel kindlasti silma peal hoida ja muidugi mängida!

Avasta Mega Moolah maailm

Sind kutsub värvikirevalt koomikslik džungel, mis peidab eksootiliste sümbolite ja loomade taga põnevust ja rikkust. Sulle võib tunduda, et mängu kujundus pole päris see, mida massiliste väljamaksetega mängust oodata, kuid on sul siis midagi ilusa troopilise teema vastu? Õigupoolest, sellise möirgava eduga 5 rulliku ja 25 makseliiniga slotikas on kogunud märkimisväärse fännibaasi.

Mis teeb siis Mega Moolahst nii populaarse mängu? Esiteks muidugi slotika 4 progressiivset jackoti – Mini, Minor, Major ja Mega. Need jackotid on piiramatud ja need lähtestatakse vaid juhul, kui jackpot langeb ja mängija selle võidab. Kuigi jackpotid ainuüksi oleksid piisavad mängijate ahvatlemiseks, on Microgaming lisanud mängu veel mõnusal hulgal lisafunktsioone. Slotikast leiad mitmeid tasuta spinne, wild-sümboleid ja hästitasuvaid boonusvoore.

Mega Moolah originaalmängu väljamakseprotsent (RTP) on 88,12% ja egiptuseteemalisel Mega Moolah Isise RTP on 88%. Mõlemal slotikal on keskmisest kõrgemani variatsioon. Naudi suurepärase kvaliteediga mängu arvutis või mobiilseadmes. Mingit tarkvara alla laadima ei pea, seega saad spinnida kus ja millal iganes soovid. Kahel viimsel aastal on näiteks jackpoti võitjad mänginud mängu just mobiilseadmetes.

Mängu funktsioonid

Mäng on iseenesest väga lihtne tänu hästi kujundatud liidesele selgelt nähtavate nuppude ja funktsioonidega. Kui sa ei soovi rullikuid igas voorus spinnida, saad lihtsalt aktiveerida Autoplay funktsiooni – sea end mõnusalt sisse ja vaata, kuidas tegevus su ees lahti rullub.

Teised mängu funktsioonid:

Mega Moolah jackpotiratas

Õnneratta ilmumisel on jackpoti-auhind garanteeritud! Jackpoti boonusmäng ilmub juhuslikult, see aga tähendab seda, et iga spinn on täis ootusärevust.

Ratas on jagatud erinevat värvi sektoriteks, mis siis vastavad 4 jackpoti värvile. Mega jackpot saab ilmuda vaid korra, kuid Mini jackpoti esinemine on suhteliselt tavapärane. Õnneratta peatumisel võidad seal kirjas oleva summa. Lihtsam ei saakski asi olla.

Rekordeid purustavad võidud

Võidetud jackpoti rekordit hoiab mängija, kes võitis 18. septembril 2018 ei vähem ega rohkem kui 18 910 668,01 €*. Ulmeliselt äge! Eelmise aasta aprillis võideti veel teinegi silmi pööritama panev võit summas 5 691 921,42 € ja 2018. märtsis spinnis üks õnnelik mängija endale täpselt 4 365 843,63 €.

Oleme isegi üllatunud, et Mega Moolah on saanud nii populaarseks. Jackpoti kasvamise jälgimine on meie jaoks sama põnev ja oleme eriti uhked selle üle, et järjekordne rekord on sündinud. 

David Reynolds, mängude avaldaja Microgamingus

Enam kui lihtsalt jackpoti slotikas

Mega Moolah mängimine on alati tulutoov ja mitte ainult siis, kui jackpoti ratas esile kerkib. Näiteks kui saad ekraanile kolm või enam ahvi sümbolit (mängus scatter), saad 15 tasuta spinni ja kõik su võidud kolmekordistatakse! Sama kehtib ka wild-sümboli – lõvi ilmumisel. Kui see sümbol osaleb võidukombinatsioonis, siis su väljamakse kahekordistatakse.

Mängus on ka 10 standardset madala-, keskmise- ja kõrge väärtusega maksesümbolit. Väljamakseid krabad siis, kui saad oma võiduliinile kaks, kolm või enam identset sümbolit. Võite nopid ka siis, kui su võiduliinile maandub vähemalt kaks slotika erisümbolit – scatterid ja wildid.

Mega Moolah Isis on originaalmänguga suhteliselt sarnane. Mängu wild-sümbol on Egiptuse jumalanna Isise peakuju ja scatteriks pistrik. Scatter-sümboli ilmumisel võid saada kuni 30 tasuta spinni ja kõik su võidud kuuekordistatakse!

Kokkuvõte

Nagu me ennist märkisime, paneb see mäng sind tundma kui džungli safaril. Rullikute spinnimisel on sul võimalus tabada suursuguseid elukaid ja neid isegi möirgamas kuulda, kui võidad megasuure jackpoti. Mega Moolah Isise mäng sarnaneb suuresti originaalmänguga, kuid põhineb Egiptuse vaaraode ja nende rikkuse teemal.

Mainimist väärib ka see, et Mega Moolah Isis on silmadele lihtsamalt jälgitav, sest selles on vähem sähvatavat graafikat. Kuid sinu jaoks on olulisem hoopis suured võidud, on nii?

* Jackpottide statistika ja summad põhinevad 2019. aasta 10. jaanuari andmetel.

MÄRKSÕNAD

SHARE