Ecuador Gold: templi aarded ootavad

Võta ette reis Lõuna-Ameerikasse Elk Studio kujundatud asteekidest inspireeritud slotikasse. Uues Ecuador Gold mängus ootavad julgeid seiklejaid ees vägevad auhinnad, sh võimalus võita üüratu peaauhind – 250 000 münti.

Asteekide legendide edasikandja

Ecuador Goldi slotikas on õnn julgete päralt. Sinust saab vapper seikleja nimega Kane, kes uitab mööda antiikset Õnnetemplit.

Tegemist on 6 rulliku ja 4 reaga slotikaga, kus sul on 4096 võimalust võite krabada. See imeliselt hästi kujundatud slotimäng on vürtsitatud kaasahaaravate funktsioonidega, nt tasuta spinnide boonusvoor, wildid ja Avalanche’i rullikute funktsioon.

Tutvu mängu demoga või proovi mängu pärisraha eest ja sul on suurepärane võimalus võita mängu maksimaalne väljamakse, 250 000 münti. Selleks pead lihtsalt end registreerima. Minimaalne panus on 0,20 € ja maksimaalne panus võib olla 100 €. Ecuador Goldi slotika väljamakse protsent on 96,1%.

Mängu funktsioonid

● Super, mega ja eepilised sümbolid. Mängus ootavad sind erinevate suurustega sümbolid: 2 x 2, 3 x 3 ja 4 x 4, mis võivad ilmuda ükskõik kus rullikutel. Kui need sümbolid kukuvad rullikutelt maha, muutuvad need väiksemateks sümboliteks.

● Ghosting wild. See wild-sümbol võib sind külastada mistahes sümbolite ilmumisel põhimängus. Sümboli ilmumisel liigub see juhusliku arvu samme mistahes suunas, jättes teised wildid maha. Kui ghosting wild liigub suuremale sümbolile, muudab ta kogu sümboli wildiks.

● Tasuta spinnide boonusvoor. See režiim aktiveerub kolme või enama scatter-sümboli ilmumisel rullikutele. Tasuta spinnide arv sõltub ilmunud scatter-sümbolite arvust. Auhinnaks saadud tasuta spinnidele on sul võimalus saada veel lisaspinne! 

Tasuta spinnide funktsiooni ajal lisatakse ühele spinnile iga võidukombinatsiooni kohta üks lisarida. Selle nimi on Avalanche’i funktsioon ja selle funktsiooniga suureneb su võiduvõimalus jõudsalt. Mänguväljak võib laieneda maksimaalselt kuuerullikuliseks ja sulle avaneb 262 114 võiduvõimalust!

Imeline hõimueluviisi kajastav disain

Elk Studio kujundatud Ecuador Gold pakuvad tõelist silmarõõmu. Ilma raamita mängulaud on sätitud Õnnetempli kambrisse ja ümbritsetud külgedelt asteekidest inspireeritud hõimumustritega kaunistatud templisammastega.

Maskide, kujude ja kuldmüntidega kaunistatud kambrile heidavad valgust leegitsevad tõrvikud. Hõimupärane taustamuusika loob asjakohase meeleolu ja täiendab kujundust vaimustavalt.

Kullajahile

Ecuadori teemat kohtad ka slotika sümbolitel. Erinevad sümbolid võivad ilmuda neljas suuruses, v.a boonussümbol. Kõik suures suuruses sümbolid hävitavad endast allpool olevad sümbolid (v.a wild- ja boonussümbolid) ja langevad mängulaua allossa.

Sümbolid alustavad mängulaua allosast kaheksa asteegistiilis nikerdatud tahvlina, millel on kujutatud kahte tüüpi riste, päikesed, krokodillid, maod, linnud ja leopardid. Mängu kõige tulutoovamad sümbolid on kolm kuldset asteegimaski ja seikleja Kane.

Ruudukujulise tahvlina kujutatud kuldse päikese kujuga wild-sümbol ilmub mängus ainult kolmandast kuni kuuenda rullikuni ning see asendab kõiki sümboleid peale scatterite ja ghosting wild sümbolite. Scatterid on samuti kenasti nikerdatud tahvlid, millel on kujutatud Õnnetempli ees seisev Kane ja sõna „Bonus“. Need on slotika kõige tulutoovamad sümbolid.

Registreeru ja mängi

Kui võtad veidi mõtlemisaega ja uurid, mida Ecuador Goldi mängul sulle pakkuda on, mõistad kiirelt, et selles slotikas ootab sind üksjagu põnevust ja ahvatlevad auhinnad.

Selle slotika kujundamisel on suurt vaeva nähtud. Iga pisidetail on paigas ja tähelepanu väärib nii lummav disain kui ka kvaliteetne heli. Ecuador Gold üllatab sind suursuguste boonusfunktsioonide (nt Avalanche’i rullikud) ja korralike auhindadega.

Registreeru Betsafe’is ja mängi Ecuador Gold slotti!

MÄRKSÕNAD

SHARE