ONLINE SLOTIMÄNGUDE TUTVUSTUS

Tere tulemast online slotimängude imelisse maailma! Slotid on peaaegu igas online kasiinos mängijate lemmikuks. Nende põnevate mängude mängimine pakub Sulle lõputult närvikõdi ja rõõmurohkeid õhtuid. Alates videoslottidest ja lõpetades klassikalistega, avastamisrõõmu on palju – meie online slotimängude sissejuhatav ülevaade on väga õige koht alustamiseks!

Siit saad teada, kuidas slotimänge mängida, millised seadused slotimängudega seotud on ja miks on need heaks valikuks igasugusel tasemel online kasiino mängijatele – ükskõik, kas mängid esimest päeva või kolmandat aastat. Oleme info jaganud Sinu jaoks kahte peatükki. Peatüki lõpus olevas KKK osas leiad vastused Betsafe’i korduma kippuvatele küsimustele.

KUIDAS SLOTIMÄNGE MÄNGIDA?

Enne kui online slotimängude mängimist alustad, tee endale kindlasti selgeks kõik mängureeglid. Selles peatükis räägime Sulle kaht tüüpi slotimängude tööpõhimõtetest – mänguautomaatidest, mille leiad näiteks Las Vegase kasiinodest või ka Tallinna tänavatel ringi jalutades, ja online slotimängudest, mida saad mängida 24 tundi päevas seitse päeva nädalas. .

KUIDAS VANAAEGSEID SLOTIMÄNGE MÄNGIDA?

Vanemate mängijate jaoks olid traditsioonilised mänguautomaadid populaarseimad kasiinomängud. Need ilmusid esmalt Vegase kasiinodesse ja pakkusid amatöörmänguritele alternatiivi keerulisematele mängudele, nt ruletile ja blackjackile. Nüüd, aastaid hiljem, võib kindlalt öelda, et mänguautomaatide kasutuselevõtt oli edukas.

Aga kuidas need esimesed mänguautomaadid täpselt töötasid? Vastus on tegelikult palju lihtsam, kui esimese hooga arvata võiks.

Olulisemad vanaaegse mänguautomaadi osad olid hammasrattad, kangid, pidurid ja rullikud. Rullikud olid ühe võlli peal, mis oli omakorda ühendatud kangiga – kangi tõmbamisel algas pinguldusfaas. Selles faasis tegid kõik mehhanismi osad koostööd, et rullikutele hoog sisse anda.

Kui rullikud olid pöörlema aetud, siis mõne aja pärast hakkas pidurimehhanism neid ühekaupa seiskama ja sensorite abil tehti kindlaks, kas seisma jäänud rullikutel olevad sümbolid moodustavad võiduka kombinatsiooni. Kui mängija uue mündi mündiavasse pani, algas tsükkel otsast peale. Pidur, mis kangi kinni hoiab, vabastatakse ja mängija saab kangitõmbega rullikud pöörlema panna.

Tõe huvides tuleb öelda, et ülalkirjeldatud tööpõhimõtet kasutati vaid kõige esimeste mänguautomaatide puhul ja tänased Las Vegase automaadid on natuke teistsugused. Kuigi masinate töö tugineb endiselt vanal heal mehaanikal, on modernsetes masinates tulemuste määramiseks kasutusel arvutikiibid ja juhusliku numbri generaatorid.

Kas tahad teada, kuidas online kasiino juhusliku numbri generaator töötab? Loe edasi ja saad teada.

KUIDAS ONLINE SLOTIMÄNGE MÄNGIDA?

Esimene märgatav erinevus traditsiooniliste ja online slotimängude vahel on hoova puudumine. Selleks,et online kasiino slotis rullikud pöörlema panna, pead lihtsalt ekraanil üht nuppu vajutama. Ülejäänu jäta arvuti hooleks. Arvuti määrab iga spinni tulemuse. Tulemus on alati täiesti juhuslik, selle otsustavad juhusliku numbri generaator ehk RNG ja hunnik keerulisi algoritme. RNG peamine eesmärk on genereerida nupuvajutuse järel juhuslike numbrite jada ja niisuguseid jadasid suudab see programmijupike luua päeva jooksul miljoneid.

Juhusliku numbri generaatori tööd ei saa kuidagi mõjutada ning see ei arvesta kunagi ühtegi eelnevalt samas mängus tehtud panust ega eelmise spinni tulemust. See muudab slotimängud kõigist teistest online kasiino mängudest erinevaks. Igas mänguvoorus on võidutõenäosus ühesugune samas, kui lauamängudes, näiteks blackjackis, muutub võidutõenäosus iga jagatava kaardi järel.

Teine suurem erinevus tavaliste mänguautomaatide ja Betsafe kasiino online slotimängude vahel on mängukiirus. Mänguautomaatidel pead sageli mitu sekundit rullikute seiskumist ootama, aga online kasiinos võtab iga mänguvoor aega vaid mõne hetke. Ka väljamaksete arvutamine ja tegemine käib online kasiinos palju kiiremini. Seepärast ongi online kasiinos mängimine palju tõhusam, sujuvam ja nauditavam.

SLOTIMÄNGUDE JACKPOTID

Jackpot on suurim võit, mida slotimängus on võimalik võita. Mõnedes online kasiino slotimängudes on fikseeritud jackpotid, aga osades mängudes on progresseeruv jackpot. Progresseeruv jackpot suureneb iga spinniga – igast panusest läheb kindel osa jackpotisummasse senikaua, kuni üks õnnelik mängija jackpoti endale saab. Videoslottides, näiteks slotis Mega Fortune Dreams otsustatakse jackpotivõit tavaliselt boonusmängus ja seal võivad võidusummad olla tõeliselt elumuutva suurusega. .

ONLINE SLOTIMÄNGUDE KKK

Esmakordselt online slotte mängides tekib Sul kindlasti mängu kohta küsimusi. Sellel lehel leiad loetelu küsimustest, mida Betsafe kasiino mängijad meilt kõige sagedamini küsivad. Loe need kindlasti läbi enne, kui registreerud ja pärisraha peale mängima hakkad.

Kas Sa ei leia vastust Sind huvitavale küsimusele? Saada meile e-kiri aadressil klienditugi@betsafe.ee või suhtle meiega elava vestluse aknas ja anname oma parima, et Sinu küsimused saaksid ammendava vastuse ning võib-olla postitame Su küsimuse koos vastusega ka siia, online slotimängude KKK lehele. .

KAS SLOTIMÄNGUDE TULEMUSED ON ETTESEADISTATUD?

Kindlasti mitte. Kõigi Betsafe kasiino slotimängude ausust on kontrollinud ja jälgivad Eesti riigiasutused, mistõttu võid kindel olla, et meie RNG-d pakuvad Sulle 100% seadusliku ja ausa mängukogemuse. .

KAS SLOTIMÄNGUDE VÄLJAMAKSED ON KUIDAGI ETTEMÄÄRATUD?

Jällegi, kindlasti mitte. Kõigi võitude määramine on juhuslike numbrite generaatori ja keerukate algoritmide otsustada. Online kasiino slotimängudel pole mälu ja eelmise mängu tulemus ja võit ei mõjuta kuidagi järgmise mängu tulemust ja võitu. .

MILLIST ONLINE SLOTTI TASUB MÄNGIDA?

See sõltub Sinu eelistustest – tänaseks on Betsafe kasiinos slotte juba nii palju, et kindlasti on igaühe maitse jaoks midagi põnevat. Kui kogenematul mängijal on targem valida ehk mitte väga keerulisi mänge, näiteks kolme rullikuga slotikaid, siis neil, kes soovivad oma mängukogemuse täiesti uuele tasemele viia, tasub kindlasti proovida videoslotte. Sellest, milliseid slotimängude tüüpe Betsafe kasiinos leida võid, saad lugeda meie erinevat tüüpi slotimängudest kõnelevas peatükis, kus saad ülevaate kõigi Betsafe kasiino mängude headest ja mitte nii headest külgedest. .

KUI SUUR ON ONLINE SLOTIMÄNGUDE VÕIDUTÕENÄOSUS?

See, kui tõenäoline on mingi sümbolite jada ekraanile spinnida, sõltub kahest peamisest faktorist.

Esiteks rullikute arvust. Mida rohkem on rullikuid, seda rohkem on võiduliine, ja mida rohkem on võiduliine, seda suurem on Su võimalus rahalist auhinda võita. Kindlasti pea aga meeles seda, et mitmele võiduliinile panustades tõuseb ka Sinu panuse summa.

Teine aspekt, millega tasub arvestada, on erinevate sümbolite arv ja see, kui sageli mingi sümbol rullikutel esineb. Näiteks kui KIRSI sümbol esineb rullikutel kolm korda sagedamini kui TÄHE sümbol, on Sul kirsisümbolit sisaldava võidukombinatsiooni loomiseks palju suurem tõenäosus.

Sellest räägime palju täpsemalt meie peatükis kuidas mängida slotte – enne, kui pärisraha panustad, loe see peatükk kindlasti läbi. .

KAS MA SAAN ONLINE SLOTTE MÄNGIDA?

Kui oled seaduses ettenähtud vanusepiirist vanem (Eestis on vanusepiir 21) ja Sul on piisavalt hea internetiühendus, pole Betsafe kasiinos slotimängude mängimiseks piiranguid. Esmalt pead aga mängijaks registreeruma – juhised registreerumiseks leiad meie põhjalikust kuidas mängida slotte peatükist. .

MILLISE SLOTIMÄNGUGA KÕIGE ROHKEM VÕITA SAAB?

Kuigi seda küsimust küsitakse meilt sageli, pole sellele lihtsat vastust. Kõik slotid on erinevad ja iga jackpoti suuruse määravad mitu erinevat faktorit, sealhulgas tullikute arv ja konkreetsete mängude võidutabelid.

Pea meeles ka seda, et Betsafe kasiino uuendab nii oma klassikalisi kui ka videosloti mänge pidevalt ja mäng, mis täna suurimaid võite annab, võidakse juba homme üle trumbata.

KAS PEAN SLOTIMÄNGE KINDLASTI PÄRISRAHA PEALE MÄNGIMA?

Betsafe kasiino Eesti saidil saad sisse logimata mängida kõiki slotte riskivabalt. Nii saad enne registreerumist, sisse logimist ja oma raha panustamist mängud endale selgeks teha ja võib-olla ka oma lemmikmängu välja valida.

MÄRKSÕNAD

SHARE