KUIDAS VEEBIS RULETTI MÄNGIDA

KUIDAS VEEBIS RULETTI MÄNGIDA?

Lõpuks ometi! Käes on aeg, mil saad oma eelmiste peatükkide abil omandatud ruletioskusi praktikas rakendada ja tutvuda sellega, kuidas Betsafe’is online ruleti mängimine käib. Sellest artiklist leiad kõik, mida Sul online kasiinos mängimise alustamiseks teada vaja on. Samuti kirjeldame erinevaid panuseid, mida online ruletis teha saad ja anname ka kiire ülevaate sellest, kuidas ruleti mänguring välja näeb.

MIKS PEAKSID ONLINE RULETTI MÄNGIMA?

Ruletimäng on ideaalne võimalus veebis vaba aja veetmiseks. Lisaks sellele, et rulett on väga lõbus, on seda ka lihtne selgeks õppida ja seetõttu sobib see hästi ka algajatele mängijatele, kes online kasiino mängudega varem kokku puutunud pole.

Peamine, mis online ruletti tavakasiinos mängitavast ruletist eristab, on see mõnus fakt, et online kasiino ruletti saad mängida kodust väljumata. Nagu enamik online kasiinosid on ka Betsafe kasiino avatud seitse päeva nädalas ja 24 tundi päevas. See on suurepärane uudis mängijatele, kes tahavad istuda laua taha just siis, kui neile meeldib, mitte jälgida oma kasiino avamisaegu. Kui oled proovinud mängida tavakasiinos mõnel populaarsel mänguajal (näiteks nädalavahetustel) oled võib-olla leidnud end olukorrast, kus meelepärases lauas pole Sinu jaoks vaba kohta. Online kasiinos sellist probleemi tekkida ei saa. Betsafe hoolitseb alati selle eest, et kõigi mängijate jaoks, hoolimata sellest, milliseid panuseid nad eelistavad, oleks piisavalt ruumi. Peale selle kulgeb online kasiino rulett ka palju kiiremini – võrreldes tavakasiinoga on ooteajad mänguvoorude vahel oluliselt väiksemad.

Kui aga arvad, et online kasiinos mängimine on tavakasiinost kuidagi vähem interaktiivne, mõtle uuesti! Online kasiinos live ruletti mängides, võid saada isegi tavakasiinost interaktiivsema elamuse. Meie koolitatud krupjeed õnnitlevad Sind alati, kui võiduka panuse teed.

Online kasiinodes on ka mänguvalik kirevam. Betsafe kasiinos saad nautida näiteks klassikalisi virtuaalseid mänge nagu Roulette. Samuti leiad siit selle klassikalise kasiinomängu põnevaid versioone nagu Lightning Roulette, kus enne iga spinni algust antakse „õnnenumbritele“ kõrgemad võidukoefitsiendid.

Lisaks saad kohe pärast Betsafe kasiino liikmeks registreerumist juurdepääsu hulgale magusatele boonuspakkumistele. Täpsemalt saad kõigist meie käimasolevatest kampaaniatest ja boonuspakkumistest lugeda kampaaniate lehelt. Kõigi kampaaniate puhul kehtivad meie lehe reeglite ja tingimuste lehel esitatud sätted.

MÄNGU KÄIK

Sellel lehel saad täpsed ja põhjalikud juhised kõige ruletimänguks vajaliku kohta. Anname Sulle ülikiire ülevaate sellest, kuidas edukas ruletimäng välja näeb. Kui see kõik veel veidi segane näib või Sa mõne termini tähenduses päris kindel pole, soovitame Sul teha samm tagasi ja lugeda uuesti läbi peatükk Ruleti reeglid ja koefitsiendid. Selles peatükis saad teada kõik, mida vajad, nii panuste tegemise, krupjee rolli kui ka palju muu kohta.

– Mängu alustamiseks pead tegema panuse. Selleks, et teha panus, aseta žetoonid ruleti mängulauale. Žetoone näed ekraani alaosas. Kui oled otsustanud, millise algpanusega tahad mängida, pead sobiva panuse tegemiseks klõpsama sellel mängulaua punktil, kuhu soovid oma žetooni asetada. Igas mänguvoorus saad mängu panna just niipalju erinevaid žetoone ja just nii paljudel ruutudel, kui soovid.

– Traditsiooniliselt teeb krupjee mänguvooru lõpus viimase kutse panuste tegemiseks. Seejärel asetab krupjee ruletikuulikese rattal olevale soonele ratta pöörlemisele vastupidises suunas pöörlema.

– Kui kuuli liikumine aeglustub, kukub ruletikuul ruletiratta keskele. Nüüd hüppab kuulike ühelt numbrilt teisele, kuni lõpuks seiskub. Kui kuulike seiskub numbril, mis ühtib Sinu panusega, oledki võitnud.

– Seejärel lisatakse võidusumma Sinu mängusaldole. Oma mängusaldo hetkesuurust näed alati ekraani vasakus alanurgas. Pärast mänguvooru lõppu annab krupjee märku uue mänguvooru algusest ja kutsub mängijaid panuseid tegema.

KUIDAS BETSAFE KASIINOS SISSEMAKSET TEHA

Kui oled sisse logitud, klõpsa rohelisel SISSEMAKSE nupul, mille leiad iga lehe paremast ülanurgast. Kui oled seda klõpsanud, avaneb aken, kus saad valida summa, mida soovid sisse maksta, ja oma eelistatud valuuta. Allpool näed ülevaadet meie pakutavatest maksevõimalustest.

SEB

SEB võimaldab oma klientidel vaid mõne klõpsuga kiirpangaülekande sooritada. Selleks pead lihtsalt valima soovitud sissemakse suuruse ja logima sisse oma pangakontole! Minimaalne sissemakse suurus on 0,01 € ja maksimaalne 10 000 € ning raha on Su mängukontol koheselt.

SWEDBANK

Swedbanki kaudu sissemakse tegemiseks vali lihtsalt soovitud summa ja klõpsa nuppu ‘Sissemakse’. Minimaalne sissemakse suurus on 0,01 € ja maksimaalne 10 000 € ning raha on Su mängukontol koheselt.

MASTERCARD

Kui oled Mastercardi klient, sisesta lihtsalt oma kaardi andmed ja summa, mille soovid sisse maksta ning vajuta seejärel suurt rohelist nuppu ‘Sissemakse’. Minimaalne sissemakse suurus on 5 € ja maksimaalne 10 000 € ning raha on Su mängukontol koheselt. Pea meeles, et kui Mastercardi sissemakse on väiksem kui 50 €, arvestatakse sellelt maha 2,5 % teenustasu.

VISA

Kui oled VISA deebet- või krediitkaardi klient, sisesta lihtsalt oma kaardi andmed ja summa, mille soovid sisse maksta ning vajuta seejärel nuppu ‘Sissemakse’. Minimaalne sissemakse suurus on 5 € ja maksimaalne 10 000 € ning raha on Su mängukontol koheselt. Pea meeles, et kui sissemakse on väiksem kui 50 €, arvestatakse sellelt maha 2,5 % teenustasu.

NETELLER

Netelleri e-rahakoti kaudu sissemakse tegemiseks pead sisestama lihtsalt oma kontonumbri, sissemakstava summa ja ID ning seejärel vajutama nuppu ‘Sissemakse’. Minimaalne sissemakse suurus on 10 € ning raha on Su mängukontol koheselt.

SKRILL

Ka see on e-rahakott. Aga erinevalt Netellerist pead Skrilli kaudu makset tehes lihtsalt sisestama soovitud makse summa vastavasse kastikesse. Minimaalne sissemakse suurus on 10 € ning raha on Su mängukontol koheselt.

RULETI PANUSTE TÜÜBID

Kõige populaarsemad panused online kasiino ruletimängijate seas on 1:1 võidukoefitsiendiga valikud (punane-must, 1-18, 19-36, paaris või paaritu) ja samuti üksiku numbri panused. Ruletis on Sul aga võimalus teha ka palju teistsuguseid panuseid. Rusikareegel on see, et mida suurema riski oled valmis võtma, seda suurem on ka potentsiaalne võidusumma. Järgmistes lõikudes saad kiirülevaate kõigist panustest, mida Sa nii online kasiino kui tavakasiino ruletis teha saad.

PUNANE / MUST

See on ülekaalukalt populaarseim panuse tüüp. Ruletilaual on võrdsel hulgal punasel ja mustal taustal numbreid ja kui ennustad õigesti, kumba värvi numbril kuulike seiskub, kahekordistad oma panuse. Pea aga meeles, et nii punasele kui ka mustale numbrile panustatud raha läheb kaduma, kui ruletikuul peatub (tavaliselt rohelisel) numbril 0.

PAARITU / PAARIS

Ka see on, sarnaselt punase-mustaga, võrdsete võimalustega panus, mille õigesti tegemise korral saad oma panuse kahekordistada. Aga jällegi, ära võrdsusta „võrdsete võimalustega panust“ 50-50 võimalusega. Kui kuulike maandub numbril 0, kaotab Su panus igal juhul.

KÕRGE / MADAL

See on viimane 1:1 koefitsiendiga panustest. Selle panusega pead ära arvama, kas kuulike maandub madalamatel (1-18) või kõrgematel numbritel (19-36). Nagu kõigi võrdsete võimalustega panusta puhul, kaotavad ka need panused alati, kui ruletikuulike seiskub numbril 0.

TOSINAD

Ruletirattal olevad 36 numbrit on jagatud kolmeks tosinaks – 1-12, 13-24 ja 25-36. Kui ennustad täpselt seda, millisesse tosinasse kuuluval numbril mängukuulike seiskub, on Sinu võidukoefitsient 2:1, mis tähendab, et kui teed panuse õigele tosinale, saad preemiaks kahekordse panuse summa ja lisaks tagastatakse ka tehtud panus. Kui pall seiskub ruudul 0, kaotavad kõik tosinapanused.

TULBAD

Ruleti mängulauda vaadates märkad kindlasti, et numbrid on jagatud kolme tulpa. Kui soovid panustada ühele neist tulpadest, on Sinu võidukoefitsient eduka panuse korral 2:1. Kui ruletikuul peatub aga numbril 0, kaotavad kõik tulpadele tehtud panused.

ÜHE NUMBRI PANUS

Teine kõigi ruletimängijate hulgas väga populaarne panusetüüp on ühe numbri panus. Vahel proovivad mängijad teha igas mänguvoorus mitu ühe numbri panust. Ja pole raske mõista miks – eduka panuse korral on võidukoefitsient lausa 35:1.

KAHE NUMBRI PANUS

Kahe numbri panus on oma põhimõttelt sarnane ühe numbri panusega. Võiduvõimalus on siin aga kaks korda suurem ja potentsiaalne võit omakorda kaks korda väiksem. Panuse tegemiseks pead oma žetooni asetama kahe numbri vahelisele piirile. Selle panuse väljamakse on küll ühe numbri panusest oluliselt väiksem – 17:1 –, kuid seda kompenseerib enam kui poole suurem võidutõenäosus (5,4% vs 2,63%).

TÄNAVAPANUS

See termin tähistab kolmele järjestikusele numbrile tehtud panust – näiteks 4, 5 ja 6 või 28, 29, 30. Seda tüüpi panuste võidukoefitsient on 11:1.

NURGAPANUS

Kas Sulle tundus, et ülalkirjeldatud panustega oli võidulootus natuke liiga väike? Nurgapanus, mille väljamaksekoefitsiendiks on 8:1, võib Sulle sel juhul sobivaim olla. See termin kirjeldab panust, mis tehakse neljale numbrile, mis mängulaual ruudu moodustavad. Panuse tegemiseks pead oma žetooni asetama punkti, kus neli ruutu kohtuvad. Nelja numbri panuse saad teha näiteks numbritele 4, 5, 7, 8. See on justkui duubeldatud kahe numbri panus.

TOPELTTÄNAVAPANUS

See on justkui kahekordistatud tänavapanus. Kahte rida ja kuut numbrit hõlmava topelttänavapanuse võidukoefitsiendiks on 5:1. Tänavapanuse saad teha näiteks numbritele 1–6. Seda panust kutsutakse ka kuue numbri panuseks.

ORVUPANUS

Kas oled märganud, et mõnda numbrit pole juba pikemat aega välja loositud? Varsti peatub kuul kindlasti just sellel numbril, eks? Sellisel põhimõttel tehtud panuseid nimetatakse orvupanusteks ja eduka panuse tegemisel on võidukoefitsient 35:1. See on üks ühe numbri panuse alaliike.

RATTA NUMBRIPAIGUTUSEL PÕHINEVAD PANUSED

Lisaks mustri alusel panuste tegemisele võib oma panused ka lihtsalt teatud rattasektori numbritele teha, sest rattal pole numbrid suuruse järjestuses. Levinumate panusestiilide puhul kaetakse panustega kuni kolmandik rattapinnast või näiteks neli numbrit mõlemal pool nulli.

NAABERPANUSED

Kõige viimaseks oleme jätnud suure hulga mängijate meelest kõige keerulisema ruleti panuse. Naaberpanus on viie üksikpanuse kombinatsioon. Selle panuse tegemisel katab mängija žetoonidega ühe numbri ja selle kaks naabrit mõlemal küljel (ruletirattal). Näiteks number 7 naaberpanuste tegemiseks tuleks panustada numbritele 18, 29, 7, 28 ja 12.

PANUS ESIMESELE NELJALE

Kui Sul tekib eelaimdus, et järgmises voorus peatub kuulike numbril 0, aga soovid oma võidušanssi kasvatada, saad panuse teha esimesele neljale numbrile. Selle panuse võidukoefitsient on 6:1 ja see hõlmab numbreid 0, 1, 2 ja 3. Seda nimetatakse ka korvipanuseks.

KUIDAS ONLINE KASIINO RULETTI VÕIDUKALT MÄNGIDA?

Ruletis tippmängijaks saamine pole lihtne. Kui oled aga reeglid hästi selgeks õppinud, on Sul hea alus selle üritamiseks. Kas soovid oma oskused uuele tasemele viia? Loe läbi meie ruletistrateegiate peatükk. Seal räägime Sulle kõigest, mida tuntumate strateegiate kohta teada võiksid.

MIS JUHTUB PÄRAST SEDA, KUI VÕIDAN?

Niisiis, suutsid võidunumbrid välja valida. Palju õnne! Võidu järel on Sul valik – kas soovid edasi mängida või oma võidud välja võtta?

Kui esimese valiku täitmiseks ilmselt juhiseid pole vaja, siis väljamakse tegemiseks pead esmalt klõpsama paremas ülanurgas olevale profiilinupule, mis asub rohelise SISSEMAKSE nupu kõrval, ja seejärel valima profiililehelt valiku ‘Väljamakse’.

Nüüd avaneb leht, millel saad valida väljamakstava summa ja konto, millele soovid väljamakset teha. Palun arvesta, et väljamaksete töötlemine võib võtta kuni 48 tundi.

RULETI TRIKID, NIPID JA MÜÜDID

Kas otsid võimalusi, kuidas online kasiinos ruletti mängides maja ees eelis saada? Siis oled jõudnud õigele lehele. Sellest peatükist saad meilt mitu ägedat ruletitrikki ja -nippi, alates sellest, kuidas leida ja järgida sobivat detailset ruletistrateegiat, kuni pikaajaliste plaanide koostamiseni, mis hõlmavad näiteks põhjalikku andmekogumist enne panuse tegemist.

Samuti üritame selles lõigus ümber lükata mõned levinumad ruletiga seotud müüdid, et saaksid kulutada rohkem aega mängunautimisele ja vähem muretsemisele sellepärast, kas krupjee on reaalne inimene või mitte. Selleks, et viia oma mäng uuele tasemele, loe läbi allolev lõik ja ära unusta tutvuda ka meie KKK lehega.

RULETI TRIKID JA NIPID

Järgmisest juhendi osast leiad loendi kasulikest nippidest ja trikkidest, mis aitavad Sul online kasiino ruletti mängides oma võiduvõimalusi kasvatada ja paremaid tulemusi saavutada.

TEE MÄRKMEID

See nõuanne on Sulle asjakohane, kui eelistad live online ruletti, mitte selle digitaliseeritud versiooni. Live ruletis kasutatakse päris ruletiratast, mille kõrval seisab päris krupjee. See valik sobib kasutajatele, kes soovivad enne panuste tegemist veidi mängu jälgida, et võimalikke ruletiratta eripärasid tabada.

Alustuseks liitu lihtsalt live mängulauaga ja jälgi paar spinni panuseid tegemata mängu. Kas ratta pöörlemisel on märgata mingisuguseid eripärasid? Kas märkad, et mõnda numbrit loositakse välja teistest numbritest sagedamini? Sedalaadi küsimused aitavad Sul luua statistikat. Selle statistika alusel saad edasistes mänguvoorudes teha teadlikumalt just selliseid panuseid, nagu soovid.

Võrreldes tavakasiinoga on Sul online kasiinos see oluline eelis, et võid teha ükskõik kui palju märkmeid ilma et keegi Sind välja viskaks. Niisiis, järgmine kord, kui online kasiino ruletilauda istud, võta hiire kõrvale ka paber ja pliiats.

See nipp ei erine oluliselt ruleti kaosestrateegiagast, millel on, muide, teaduslikult tõestatud positiivne mõju ruletimängijate võidutõenäosusele.

Muidugi ei hõlma See lühike ülevaade kõike seda, mida ruletistrateegiate kohta teada võiksid. Täpsemalt saad enne kõigi strateegiate praktikas rakendamist lugeda meie ruleti strateegiate kohta kõnelevast peatükist.

DISTSIPLIIN, DISTSIPLIIN, DISTSIPLIIN

Teine kasulik nõuanne, millest paljud online kasiino mängijad kinni pidada ei suuda on „jää oma plaanile kindlaks“.

Sageli kipuvad mängijad, kes enne alustamist on omale süsteemi või strateegia paika pannud, kergesti esialgset plaani muutma, kui tulemused ei liigu päris soovitud suunas. Selle tulemuseks on kahjuks aga juhuslike panuste tegemine, mis omakorda toob kaasa selle, et algsest kasumlikust või väikese kahjumiga plaanist saab väga kahjumlik mänguseanss.

Seetõttu on üks oluline reegel see, et endale püstitatud reeglitest pead Sa alati hoolega kinni pidama. Kasulik oleks need ka näiteks üles kirjutada ja oma arvutiekraanile kleepida, et need Sul alati meeles püsiksid.

PÜSTITA REALISTLIKUD SIHID

Kahjuks on ja jääb faktiks see, et mistahes kasiinomängu mängides on kasiinol alati mängija ees eelis ja ruletis on see eriti tõsi. See aga ei tähenda sugugi seda, et online kasiinos võitmine midagi väga utoopilist oleks.

Kui arvestad, et kaotuse tõenäosus on võidu tõenäosusest suurem, suudad alati mängu nautida ja ei tunne iga kaotuse korral kergesti pettumust. Ja lisaks maitseb niisuguse suhtumisega mängima minnes ka võit palju magusamalt.

Ära unusta, et peamine online kasiinos mängimise eesmärk on lõbusa ja nauditava mänguelamuse saamine. Seega – kui tunned, et ei saa 10 € kaotamist endale lubada, on võib-olla õigem proovida tasuta ruletti. Kui saad kaotust endale lubada, siis on hästi – aga kindlasti ära mine kunagi mängima veendumusega, et õhtu lõpuks pead Sa miljonär olema. Muidugi ei saa ega tohi superheade tulemuste ka välistada, aga kindel on see, et kui püstitad realistlikud sihid, saad mängust oluliselt suurema naudingu.

RULETI MÜÜDID

Betsafe kasiino mõistab, et alati leidub hulk skeptikuid, kes kiirustavad kulmu kortsutama, kui räägid neile, et naudid ruletimängu. Nad on varmad rääkima Sulle sellest, kui kallutatud ruletimäng on ja kuidas maja selles mängus alati võidab. Kuid kas neil on ikka õigus? Allpool kummutame mõned väga levinud ruletiga seotud müüdid. Loe need läbi, et saaksid järgmise kahtlusi külvava sõbra enesekindlalt faktidega paika panna.

Müüt: Online rulett on kallutatud Tõde: Kõik meie mängutulemusi määravad arvutid on läbinud Maksu- ja Tolliameti asjakohase kontrolli ja neile on kinnitatud pitseering, mis tõestab, et kogu mäng on 100% aus.

Müüt: Rulett on saatanlik mäng Tõde: Kuigi on fakt, et ruletilaual olevate numbrite summa on 666, pole see mäng millegi poolest saatanlikum kui mistahes teine hobi.

Müüt: Maja võidab alati. Tõde: Proovi seda öelda näiteks meie edetabeli vallutanud õnneseentele. Ainuüksi selles tabelis esitatud tuhandete eurodeni küündivad võidud peaksid selle vandenõu ümberlükkamiseks piisavad olema.

Müüt: Kõik ruletirattad on ühesugused Tõde: Kuigi iga online kasiino püüab oma ruletirataste tulemusi määravad algoritmid luua nii, et tulemused oleksid võimalikult reaalsuselähedased, siis väikeseid kõrvalekaldeid statistilisest keskmisest esineb alati. Seda, kuidas igale rattale iseloomulikke kõrvalekaldeid oma kasuks tööle saad panna, loe ruleti panustamisstrateegiate peatükist.

RULETI KKK

Kas Sa pole endiselt veendunud, et rulett Sulle sobiv mäng on? Võib-olla on Sul kahtlusi, kas meie kasiino mängud ikka on ausad. Selleks, et neid kahtlusi ümber lükata või vähemalt kõigutada, oleme koostanud vastavateemalise KKK rubriigi.

KAS ONLINE RULETT ON AUS?

Kõik online kasiino mängud on õiglased. Sealjuures mängib Eesti riik meie mängude kontrollimisel olulist rolli. Kõik meie online kasiino mängud on läbinud asjakohase riigiasutuse kontrolli ja saanud kinnituse, et need on 100% ausad ja ühegi mängu tulemus pole ettemääratud.

KAS RULETI VÕIDUTÕENÄOSUS ON 50/50?

Kuigi välispanuste väljamakse koefitsient on 1:1, ei tähenda see, et Su võidutõenäosus nende panuste puhul 50% oleks. Tegelikkuses on kõigi punase/musta, paaris/paaritu ja 1-18/19-36 peale tehtud panuste võidutõenäosus 48,6%, mis tähendab, et peaaegu kõigil juhtudel on kasiinol mängija ees väike matemaatiline eelis.

Kui oled unustanud. kui tõenäoline mingi tulemus on või kui palju erinevate panustega võita võid, loe uuesti selle juhendi peatükki „Ruleti võidukoefitsiendid“. Sealt leiad kogu teabe, mida ruleti võidukoefitsientide kohta teadma pead.

MIDA RULETT TÄHENDAB?

„Roulette“ on prantsuskeelne sõna ja tähendab „väikest ratast“ – asjakohane nimetus selle mängu olulisimale komponendile. Selleks, et ruleti ja selle mängu rikkaliku ja mitmekülgse ajaloo kohta täpsemat teavet saada, loe kindlasti läbi meie ruleti ajaloo peatükk.

KAS RULETT ON OSKUS- VÕI ÕNNEMÄNG?

Ruletis läheb Sul vaja nii oskusi kui ka õnne. Ja kui õnnefaktori kontrollimine pole ruletti mängides võimalik, siis oskus tuleb mängu sellel hetkel, kui pead valitud strateegiat distsiplineeritult ja kõrvalekalleteta ellu viima. Leia üles oma sisemine James Bond ja õpi oma ruleti lemmikstrateegia siinsamas Betsafe kasiinos detailideni selgeks. Võid kindel olla, et õige pea on krupjeed juba veidi hirmunud iga kord, kui Sa laua taha istud.

KAS PEAN MÄNGIMISEKS RAHA KULUTAMA?

Betsafe kasiinos saad mängida ka raha panustamata. Lubame kõigil, kel huvi on, meie põnevaid mänge riskivabalt järele proovida. Tasuta mängimiseks pead lihtsalt enne oma valitud mängu avamist Betsafe’i kontolt välja logima. Aga muidugi ei saa üle ega ümber sellest faktist, et reaalses rahas väljamakstud võit on alati mängurahast kordades magusam.

RULETITERMINOLOOGIA SELETUSED

Allpool leiad loetelu levinumatest terminitest, millega online kasiinos ruletti mängides kokku võid puutuda. Pärast nende selgeks õppimist tead kõiki nüansse, mida ruleti edukaks mängimiseks vajad. Kui rakendad neid teadmisi koos ruleti strateegiate peatükis õpituga, annad endale eduks parimad võimalused. Kui satud vastamisi mõne niisuguse ruletiterminiga, mida eespool kirjeldatud pole, ja soovid, et me selle tähendust Sulle seletaksime, võta meiega ühendust.

Panustamisaken. Kahe spinni vahele jääv aeg, mille jooksul mängijad saavad panuseid teha.

Tulbapanus. Panus, mis tehakse 12 numbrist koosnevale tulbale ja mille võidukoefitsient on 2:1.

Kombopanus. Panuse kahele või enamale numbrile.

Nurgapanus. Panus, mis katab 4 numbrit ja mis asetatakse nende numbrite kokkupuutepunkti.

Krupjee Teine nimetus diileri kohta. See on inimene, kes vastutab ruletiratta keerutamise ja võitude väljamaksmise eest. Online ruleti mitte-live-versioonides asendab krupjeed arvuti.

Topeltnull. Tavaliselt kasutatakse seda numbrit Ameerika ruleti versioonides.Topeltnull on roheline ’00’ väli, mis asub ruletirattal ’0’-i kõrval.

Tasarahapanused. Panused, mille võidukoefitsient on 1:1.

Sisepanus. Panus, mis tehakse mängulaual olevatele numbritele, mitte välistele (paaris-paaritu, must-punane jne) panustele.

Liinipanus. Välispanus, mis katab kuus numbrit. Panuse tegemiseks asetatakse žetoon kahe kolmese numbrirea alumisele kokkupuutepunktile.

Marker. See on vahend, mille abil krupjee märgib numbri, millel ruletikuul seiskub.

Välispanus. Ruletiratta ja kuuli pöörlemise protsess. Panustamisaeg lõppeb siis, kui kuulike numbrite keskele kukub ja numbrite vahel hüppama hakkab.

Spinn. Ruletiratta ja kuuli pöörlemise protsess. Panustamisaeg lõppeb siis, kui kuulike numbrite keskele kukub ja numbrite vahel hüppama hakkab.

Kahe numbri panus. Panus, mis tehakse kahele numbrile. Selleks asetatakse žetoon numbrite vahelisele piirjoonele. Tavaliselt on sellise panuse võidukoefitsient 17:1

Ühe numbri panus. Panus, mis tehakse ühele numbrile, tavaliselt koefitsiendiga 35:1.

Kolme numbri panus. Panus, mis tehakse kolmele järjestikusele numbrile. Panuse tegemiseks tuleb žetoon asetada numbrirea piirile. Tavaliselt on sellise panuse võidukoefitsient 11:1 Vahel viidatakse

MÄRKSÕNAD

SHARE