Veebruari põnevaimad võidud: erineval ajal tehtud identsed panused tõid sisse tuhandeid

Nagu ikka, tõi aasta teine kuu Betsafe Eesti kasutajatele nii kasiino kui spordiennustuse poolel sisse nii võite kui kaotusi. Ja nagu ikka, vaatame meie siin Betsafe’i blogis tagasi möödunud kuu vägevamatele võitudele. Millised panused riisusid koore spordiennustuses, millised mängud tõid aga kõige vingemad võidud sisse kasiino poolel? Hoolimata sellest, et tegu oli aasta kõige lühema kuuga, oli suuri võite nii spordiennustuse kui kasiino poolel!

Spordiennustus

5. koht: koefitsient 182,81
Algpanus 1,00 eurot, võidusumma 182,81 eurot

Betsafe Eesti spordiennustuse kasutajate suurimate võitude edetabel on sedapuhku väga kõrge lävendiga – kui vahel satuvad esiviisiku tagumisse otsa isegi panused, kus lõppkoefitsient jääb alla 100, siis seekord on juba viiendal kohal panus, mis mõnel teisel kuul istuks rahulikult esikolmikus ja naudiks medalirõõmu! Koefitsient 182,81 saadi selle panustaja näitel kokku seitsme jalgpallimatši pealt Euroopa erinevatest liigadest – ainsana oli kaks mängu võetud Portugali kõrgliigast, kuid esindatud olid Ka Kreeka, Rumeenia, Belgia, Itaalia ja Hispaania kõrgliigad. Mõned panused olid tehtud live-panustena, mõned enne mängu – ja mõned soosikute peale, teised aga üllatustulemuste peale – kõige suuremalt panustas kombokoefi sündi Panathinaikose võit Thessaloniki Arise üle, mille individuaalne koef oli 4,20.

4. koht: koefitsient 226,17
Algpanus 5,00 eurot, võidusumma 1130,85 eurot

Meie tabeli neljanda koha hõivas taas ainult jalgpallile tehtud panus – siin võeti aga sedelile viienda koha panusega võrreldes üks mäng rohkem. Ainult neljapäevastele Euroopa liiga ja Konverentsiliiga mängudele tehtud panuse puhul pandi kõigi kaheksa kohtumise puhul täppi kohtumise võitja – koefid kõikusid 1,55 juurest 2,25-ni ehk olid kõik päris korraliku väärtusega. Täpselt nõnda saigi vaid viiest eurost ühe õhtuga enam kui 1100!

3. koht: koefitsient 246,01
Algpanus 5,00 eurot, võidusumma 1230,05 eurot

Alavalikuga ei šokeeri meid ka kolmandale kohale jõudnud megakombo, kus samuti pandi päris julgelt mängu viiekas – aga nagu vanarahvaski ütleb, on julge hundi rind rasvane! Mis sest, et vahel ka haavleid täis… Kuigi siin oli panustajaks täiesti teine inimene, pani ka tema sedelile kokku täpselt samad kaheksa Euroopa liiga ja Konverentsiliiga kohtumist nagu ka kolmandale kohale jõudnud panustaja ning ennustas samuti eranditult kõigi puhul täppi selle, et kohtumise võidab kodumeeskond – selline omapärane strateegia tegigi viiest eurost hoobilt enam kui 1200-eurose vägeva võidusumma. Pole paha! Kahe suurvõidu erinevus tuli sellest, et 1230 eurot võitnud kasutaja pani oma valikud lukku pisut varem – kell 20.08 -, samal ajal kui neljanda koha panustaja tegi seda kell 20.31. See näitab, kui vähese ajaga võivad koefitsiendid muutuda ja isegi nii väikese algpanuse puhul ka sajaeurose vahe sisse teha!

2. koht: koefitsient 581,97
Algpanus 1,00 eurot, võidusumma 581,97 eurot

Vaat see on nüüd panus, mis võtab lausa pea ringi käima! See panustaja võttis 23. veebruaril ette lausa 16 kohtumist nii korvpallist kui jalgpallist – esindatud olid nii korvpalli Euroliiga kui koondisemängud, jalgpallis Euroopa liiga – ning pani absoluutselt kõigi puhul võitja täppi! Tõsi, panused olid peamiselt tehtud küll soosikute peale, kuid sekka tuli ka näiteks Fenerbahce korvpallimeeskonna võõrsilvõit Belgradi Partizani üle koefiga 2,50 ning Manchester Unitedi kodune võit jalgpalli Euroopa liigas Barcelona üle koefiga 2,22. Kokku lausa 581,97 ja hoobilt sai ühest mündist enam kui pool tuhat eurot!

1. koht: koefitsient 735,44
Algpanus 2,00 eurot, võidusumma 1470,88 eurot

Meie seekordses tabelis esikohale jõudnud panus on suurepärane näide sellest, et väga suure koefitsiend kokku saamiseks ei pea tingimata pileti peale kokku kuhjama kümneid ja kümneid kohtumisi või spordisündmusi – piisab vaid mõnest, kuid nende mõne puhul paned täppi, et tulemused on võrdlemisi ootamatud! Veebruari keskel pani see panustaja näiteks täppi kolme Inglismaa Premier League’i ja ühe Itaalia Serie A jalgpallimängu tulemused – mitte isegi skoori, vaid lihtsalt selle, kumb meeskond võidab (või tuleb viik). Suurimaks üllatuseks ennustas ta tabeli viimase koha meeskonna Southamptoni võõrsilvõitu Chelsea üle, mille individuaalseks koefiks oli 9,60, aga ka Bourmenouthi võõrsilvõit Wolvesi üle ja Nottingham Foresti viik Man Cityga olid väga priimad tõmbed. Nelja mängu pealt pigistada välja koefitsient 735,44… Müts maha!

Kasiino

Betsafe Eesti kasiino kasutajad võitsid veebruarikuu jooksul lausa neljast suuremast võidust kaks ühes ja samas mängus – selleks on Piggy Bank Bills, mis tõi viie euro suuruste panustega ühel juhul meie kasutajale pisut üle 10 000 euro suuruse võidu, teisel puhul aga enam kui 12 000 euro suuruse megavõidu. Koore riisus aga hoopis meie suurvõitude tabeli vana tuttav Gates of Olympus, kus vaid kahe ja poole euro suuruse panusega võideti lausa 10 000 eurot!

Ühe suurvõidu sünd jäi ka video peale – vaata ja imesta!